Bland mel, gær, sukker, gurkemeje og 1 knivspids salt i en skål. Varm gulerodssaften lidt op, tilsæt den til melblandingen sammen med olien og de revede gulerødder, og ælt det hele til en glat dej. Lad dejen hæve tildækket på et lunt sted i ca. 30 min. til dobbeltstørrelse.
Hæld dejen ud på et melet underlag og del den i 12 lige store stykker. Nu skal haren formeres: tag en 1/3 af dejen, denne del halveres og formes til ører. Form de resterende 2/3 til en kugle, læg ørerne på den og tryk sultanas i dejen som "øjne". Læg harehovederne på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl med havredrik og lad dem hæve i yderligere 15 minutter. Bages derefter i ovnen ved 180°C over-/undervarme i ca. 15 min.
Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!