Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
      Opskrift: hareboller

      Opskrift: Hareboller

      vegansk | laktosefri

      Tilberedningstid: 30 minutter + hæve- og bagetid

        Ingredienser

        Til 12 stykker:

        • 500 g enerBiO speltmel type 1050
        • 1 pk. gær
        • 80 g rørsukker
        • 1/2 teskefuld enerBiO gurkemeje
        • 250 ml gulerodssaft
        • 50 ml enerBiO stegeolie
        • 24 enerBiO sultanas
        • 2 spsk havredrik
        • 2 gulerødder
        • Salt

        Produkter til opskriften

        enerBiO
        Økologisk gurkemeje malet
        60 g (1 kg = 349,17 kr.)
        20 .95 kr.
        enerBiO
        Stegeolie
        750 ml (1 L = 42,60 kr.)
        31 .95 kr.
        enerBiO
        Sultana
        250 g (1 kg = 59,80 kr.)
        14 .95 kr.
        Ikke på lager

        Fremgangsmåde

        Sådan gør du:

        1. Skræl og riv gulerødderne fint.
        2. Bland mel, gær, sukker, gurkemeje og 1 knivspids salt i en skål. Varm gulerodssaften lidt op, tilsæt den til melblandingen sammen med olien og de revede gulerødder, og ælt det hele til en glat dej. Lad dejen hæve tildækket på et lunt sted i ca. 30 min. til dobbeltstørrelse.
        3. Hæld dejen ud på et melet underlag og del den i 12 lige store stykker. Nu skal haren formeres: tag en 1/3 af dejen, denne del halveres og formes til ører. Form de resterende 2/3 til en kugle, læg ørerne på den og tryk sultanas i dejen som "øjne". Læg harehovederne på en bageplade beklædt med bagepapir. Pensl med havredrik og lad dem hæve i yderligere 15 minutter. Bages derefter i ovnen ved 180°C over-/undervarme i ca. 15 min.
        Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

        Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

        Der er opstået en fejl.

        Opdater venligst siden.