Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
      Opskrift: Falske gulerødder

      Opskrift: Falske gulerødder

      vegansk | laktosefri

      Forberedelsestid: 90 min

      Ingredienser

      Til 12 stykker

      • 1 dåse enerBiO kikærter
      • 1 glas enerBiO Paprika Chili Spread
      • enerBiO sort peber
      • 2 tsk enerBiO italienske krydderurter
      • 3 spsk enerBiO olivenolie
      • 1 tsk enerBiO sød paprika
      • 1 tsk enerBiO stødt gurkemeje
      • 250 g gulerødder (stadig med stilk)
      • salt
      • 1 rulle butterdej (vegansk, afkølet)

      Produkter til opskriften

      enerBiO
      Kikærter
      400 g (1 kg = 37,38 kr.)
      14.95 kr.
      enerBiO
      Peber chili fløde
      180 g (1 kg = 83,06 kr.)
      14.95 kr.
      enerBiO
      Sort peber, hele
      70 g (1 kg = 270,71 kr.)
      18.95 kr.
      enerBiO
      Italienske krydderurter
      35 g (1 kg = 570,00 kr.)
      19.95 kr.
      enerBiO
      Olivenolie til stegning
      500 ml (1 L = 125,90 kr.)
      62.95 kr.
      enerBiO
      Paprika fint malet
      70 g (1 kg = 270,71 kr.)
      18.95 kr.
      enerBiO
      Økologisk gurkemeje malet
      60 g (1 kg = 349,17 kr.)
      20.95 kr.

      Fremgangsmåde

      Sådan gør du:

      1. Rens gulerødderne, gem lidt af stilken, skræl dem, skær dem i små tern, og kog dem i letsaltet vand, til de er møre. Lad dem dryppe af i en sigte, og lad dem køle af.
      2. Dræn kikærterne i en sigte, skyl dem med vand, og lad dem dryppe af. Kom dem i en høj beholder sammen med gulerødderne og paprika-chili cremen, og purér til en glat og cremet masse. Smag til med salt, peber og italienske krydderurter. Fyld i en sprøjtepose med en perforeret tylle.
      3. Halvér seks ark bagepapir diagonalt, og rul dem sammen til en kegle. Rul butterdejen ud, skær den i 12 x 2 cm brede strimler på langs, og vikl forsigtigt butterdejen rundt om bagepapirrørene. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bland olivenolie med paprika og gurkemeje i en lille skål. Pensl dejstrimlerne med blandingen, og bag dem i en forvarmet ovn ved 200 °C (over-/undervarme) i midten af ovnen i ca. 15 min. til de er gyldenbrune. Tag dem ud, og lad dem køle helt af. 
      4. Fjern forsigtigt bagepapirrørene. Fyld butterdejsgulerødderne med cremen, og servér pyntet med gulerodsgrønt.
      Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

      Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

      Der er opstået en fejl.

      Opdater venligst siden.