Rens gulerødderne, gem lidt af stilken, skræl dem, skær dem i små tern, og kog dem i letsaltet vand, til de er møre. Lad dem dryppe af i en sigte, og lad dem køle af.
Dræn kikærterne i en sigte, skyl dem med vand, og lad dem dryppe af. Kom dem i en høj beholder sammen med gulerødderne og paprika-chili cremen, og purér til en glat og cremet masse. Smag til med salt, peber og italienske krydderurter. Fyld i en sprøjtepose med en perforeret tylle.
Halvér seks ark bagepapir diagonalt, og rul dem sammen til en kegle. Rul butterdejen ud, skær den i 12 x 2 cm brede strimler på langs, og vikl forsigtigt butterdejen rundt om bagepapirrørene. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bland olivenolie med paprika og gurkemeje i en lille skål. Pensl dejstrimlerne med blandingen, og bag dem i en forvarmet ovn ved 200 °C (over-/undervarme) i midten af ovnen i ca. 15 min. til de er gyldenbrune. Tag dem ud, og lad dem køle helt af.
Fjern forsigtigt bagepapirrørene. Fyld butterdejsgulerødderne med cremen, og servér pyntet med gulerodsgrønt.
Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!