Udblød Veggie-hack i en skål med grøntsagsbouillon og 250 ml varmt vand.
Vask, udkern og skær peberfrugten i tern. Skær forårsløgene i fine ringe, og læg den grønne del til side. Varm olien op i en gryde, og sauter peberfrugterne og de hvide dele af forårsløgene. Tilsæt Veggie-Hack'en med bouillon, tomatpuré, tomatsauce, hakket tomat og ca. 200 ml vand. Rør speltskruerne i og bring det hele i kog, og lad retten simre under låg i ca. 10 minutter under omrøring af og til.
Dræn kidneybønnerne og majsen i en sigte, skyl og afdryp dem. Tilsæt til sidst pastaen, og smag retten til med salt, peber og paprikapulver. Hvis du kan lide den stærk, kan du tilsætte chilipulver.
Server retten med de grønne forårsløg og soyayoghurt.
Velbekomme!
Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!