Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
      Onepot Chili Pasta

      Opskrift: Onepot Chili Pasta

      vegansk | laktosefri

      Tilberedningstid: 30 minutter

      Ingredienser

      Til 4 portioner

      Produkter til opskriften

      enerBiO
      Grøntsagsbouillon
      14,5 L (1 L = 2,20 kr.)
      31.95 kr.
      enerBiO
      Speltskruer
      500 g (1 kg = 41,90 kr.)
      20.95 kr.
      enerBiO
      Sort peber, hele
      70 g (1 kg = 299,29 kr.)
      20.95 kr.
      enerBiO
      Paprika fint malet
      70 g (1 kg = 356,43 kr.)
      24.95 kr.
      enerBiO
      Tomatpuré
      200 g (1 kg = 69,75 kr.)
      13.95 kr.
      enerBiO
      Grøntsagstomatsauce
      330 ml (1 L = 60,45 kr.)
      19.95 kr.
      enerBiO
      Veggie Hack
      75 g (1 kg = 426,00 kr.)
      31.95 kr.

      Fremgangsmåde

      Sådan gør du:

      1. Udblød Veggie-hack i en skål med grøntsagsbouillon og 250 ml varmt vand. 
      2. Vask, udkern og skær peberfrugten i tern. Skær forårsløgene i fine ringe, og læg den grønne del til side. Varm olien op i en gryde, og sauter peberfrugterne og de hvide dele af forårsløgene. Tilsæt Veggie-Hack'en med bouillon, tomatpuré, tomatsauce, hakket tomat og ca. 200 ml vand. Rør speltskruerne i og bring det hele i kog, og lad retten simre under låg i ca. 10 minutter under omrøring af og til. 
      3. Dræn kidneybønnerne og majsen i en sigte, skyl og afdryp dem. Tilsæt til sidst pastaen, og smag retten til med salt, peber og paprikapulver. Hvis du kan lide den stærk, kan du tilsætte chilipulver.
      4. Server retten med de grønne forårsløg og soyayoghurt.

      Velbekomme!

      Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

      Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

      Der er opstået en fejl.

      Opdater venligst siden.