Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
      Veganske mini-løgtærter

      Opskrift: veganske mini-porretærter

      vegansk | laktosefri

      Tilberedningstid: 30 minutter + 30 minutter afkølningstid og 20-30 minutter bagetid

      Ingredienser

      Til 8 stk. (i forme med 10 cm i diamenter)

      TIP: porren kan nemt erstattes af andre grøntsager.

      Produkter til opskriften

      Spar 25%
      enerBiO
      Speltmel type 630
      1.000 g (1 kg = 14,22 kr.)
      14.22 kr.
      18,95 kr.
      Spar 25%
      enerBiO
      Kokosolie jomfru
      400 g (1 kg = 73,05 kr.)
      29.22 kr.
      38,95 kr.
      Spar 25%
      enerBiO
      Tofu røget
      200 g (1 kg = 67,35 kr.)
      13.47 kr.
      17,95 kr.
      Spar 25%
      enerBiO
      Tofu Natur
      200 g (1 kg = 59,85 kr.)
      11.97 kr.
      15,95 kr.
      Ikke på lager
      Spar 25%
      enerBiO
      Grøntsagsbouillon
      14,5 L (1 L = 1,65 kr.)
      23.97 kr.
      31,95 kr.
      Spar 25%
      enerBiO
      Sort peber, hele
      70 g (1 kg = 224,57 kr.)
      15.72 kr.
      20,95 kr.
      Spar 25%
      enerBiO
      Italienske krydderurter
      35 g (1 kg = 427,71 kr.)
      14.97 kr.
      19,95 kr.
      Spar 25%
      enerBiO
      Olivenolie til stegning
      500 ml (1 L = 94,44 kr.)
      47.22 kr.
      62,95 kr.
      Ikke på lager
      Spar 25%
      7.47 kr.
      9,95 kr.

      Fremgangsmåde

      Sådan gør du:

      1. Bland melet med kokosolie, 1/2 tsk salt og ca. 60 ml koldt og saml det hurtigt i en skål til en glat dej. Smør tærteformene med kokosolie. Del dejen i 8 portioner, og beklæd tærteformene med dem. Prik bunden med en gaffel, og sæt tærterne på køl i 30 minutter. 
      2. Rens porren, halver den på langs og skær dem i fine strimler. Skær den røgede tofu i fine tern, og steg begge dele sammen i olivenolie på en pande. Smag til med salt, peber og italienske krydderurter.
      3. Skær natur tofuen i grove tern, skræl hvidløget, kom begge dele i en blender eller minihakker sammen med den veganske fløde, havredrik, grøntsagsbouillon og maizena og blend det hele til en glat masse. Rør massen i porreblandingen og fordel den jævnt i de bagte tærteforme. 
      4. Sæt tærterne i ovnen på midterste hylde og bag dem ved 200 °C over-/undervarme i ca. 20-30 minutter, indtil de er gyldenbrune. Serveres med krydderurter.

      Bon appétit!

      Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

      Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

      Der er opstået en fejl.

      Opdater venligst siden.