Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
      Karrysuppe

      Opskrift: Karrysuppe med jackfrugt og cashewnødder

      glutenfri | vegetarisk

      Ingredienser

      Til 4 portioner:

      Produkter til opskriften

      enerBiO
      Ghee
      180 g (1 kg = 271,94 kr.)
      48.95 kr.
      enerBiO
      Grøntsagsbouillon
      12,5 L (1 L = 2,00 kr.)
      24.95 kr.
      enerBiO
      kokosmælk
      400 ml (1 L = 49,88 kr.)
      19.95 kr.
      enerBiO
      Cashewnødder Natur
      275 g (1 kg = 156,18 kr.)
      42.95 kr.

      Fremgangsmåde

      Sådan gør du:

      1. Vask og rens broccolien, og skær den i små buketter. Skræl stilken, og skær den i tern. Vask og rens pak choi, skær stængler og blade hver for sig i strimler. Rens forårsløgene, skær det hvide og lysegrønne i ringe på skrå. Vask sukkerærterne, og skær dem diagonalt i halve.
      2. Varm ghee op i en gryde eller wok, tilsæt broccoli- og pak choi-stænglerne, og steg dem under jævn omrøring. Tilsæt karrypastaen og steg kort, og spæd derefter op med Curry Dream, grøntsagsbouillon, ingefærsaft, citronsaft og kokosmælk. Bring det hele i kog, tilsæt jackfrugt, forårsløg og sukkerærter, og kog under låg ved svag varme i 5 minutter.
      3. Pluk korianderbladene af, og hak dem groft. Hak cashewnødderne groft.
      4. Smag karryen til med agavesirup. Server drysset med koriander og cashewnødder.

      Bon appétit!

      Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

      Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

      Der er opstået en fejl.

      Opdater venligst siden.