Vask og rens broccolien, og skær den i små buketter. Skræl stilken, og skær den i tern. Vask og rens pak choi, skær stængler og blade hver for sig i strimler. Rens forårsløgene, skær det hvide og lysegrønne i ringe på skrå. Vask sukkerærterne, og skær dem diagonalt i halve.
Varm ghee op i en gryde eller wok, tilsæt broccoli- og pak choi-stænglerne, og steg dem under jævn omrøring. Tilsæt karrypastaen og steg kort, og spæd derefter op med Curry Dream, grøntsagsbouillon, ingefærsaft, citronsaft og kokosmælk. Bring det hele i kog, tilsæt jackfrugt, forårsløg og sukkerærter, og kog under låg ved svag varme i 5 minutter.
Pluk korianderbladene af, og hak dem groft. Hak cashewnødderne groft.
Smag karryen til med agavesirup. Server drysset med koriander og cashewnødder.
Bon appétit!
Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!