Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
      Carrot cake grød

      Opskrift: Carrot cake grød

      vegansk | laktosefri

      Tilberedningstid: 15 minutter

      Ingredienser

      Til 4 portioner:

      Produkter til opskriften

      enerBiO
      Økologisk gurkemeje malet
      60 g (1 kg = 349,17 kr.)
      20.95 kr.
      enerBiO
      Havregryn finvalsede
      500 g (1 kg = 19,90 kr.)
      9.95 kr.
      enerBiO
      Chiafrø
      300 g (1 kg = 66,50 kr.)
      19.95 kr.
      enerBiO
      Mandler
      200 g (1 kg = 154,75 kr.)
      30.95 kr.
      enerBiO
      Bourbon vaniljesukker
      32 g (1 kg = 873,44 kr.)
      27.95 kr.
      enerBiO
      Økologisk mandelpasta brun
      250 g (1 kg = 251,80 kr.)
      62.95 kr.
      Ikke på lager
      enerBiO
      Ceylon-kanel, stødt
      50 g (1 kg = 419,00 kr.)
      20.95 kr.

      Fremgangsmåde

      Sådan gør du:

      1. Hak mandlerne groft. Skræl og riv gulerødderne. Bring havredrikken i kog i en gryde sammen med vaniljesukker, agavesirup, kanel, gurkemeje og 1 knivspids salt. Rør havregryn og revede gulerødder i, og kog kort op. Tilsæt mandler og sultanas, og kog grøden ved svag varme i 5 minutter under omrøring.
      2. Hæld grøden op i skåle, og pynt med chiafrø og mandelcreme.

      God appetit!

      Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

      Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

      Der er opstået en fejl.

      Opdater venligst siden.