Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
0
enerBiO opskrifter

Tre nemme og vegetariske opskrifter med enerBiO-produkter!

Læs med og bliv inspireret af tre lækre vegetariske opskrifter med enerBiO produkter!


Uanset om du har brug for ny morgen-, middag- eller aftensmadsinspiration så kan vores enerBiO produkter ofte hjælpe dig i gang. Herunder kan du finde tre forskellige opskrifter, som hver egner sig godt til et af de tre hovedmåltider på dagen: chiagrød med friske bær til morgenmad, burger med barbarcue-jackfruit fyld til frokost og chili sin carne til aftensmad. Velbekomme!


Chiagrød   |   Jackfruit burger   |   Chili sin carne

Chiagrød med superfood topping

Tilberedningstid: ca. 30 minutter
Ventetid: ca. 120 minutter


Ingredienser til 2 portioner

1 vaniljestang
200 ml mandeldrik
4 spsk enerBiO chiafrø
1 spsk enerBiO ahornsirup

Topping:
4 spsk enerBiO Superfood Granola
20 g hindbær, 20 g blåbær, 40 g jordbær

enerBiO chiagrød

Tilberedning

  1. Halver vaniljestangen på langs, skrab frugtkødet ud, og læg det i en gryde sammen med stangen. Tilsæt mandeldrik, kog op, og lad det køle helt af. Fjern derefter bælgen. Bland chiafrøene med vanilje-mandelsdrik og ahornsirup i en skål, og sæt dem på køl i ca. 2 timer. Rør lejlighedsvis rundt.
  2. Skyl hindbær, blåbær og jordbær, og skær jordbærrene ud i mindre stykker. Anret chiagrøden med superfood-granola og bær, og server.
Tip: Chiagrøden kan også toppes med andre frugter efter ønske! For at gøre det hurtigere om morgenen, skal du blot tilberede chiagrøden om aftenen og lade den 'hæve' natten over (se trin 1). Godt at vide: Chiagrød, der svulmer op i mælk, kan opbevares i køleskabet i ca. 2 dage. Chiagrød med frø, der er udblødt i vand, holder sig ca. 1 uge.
enerBiO
Superfood Granola
1 kg = 73,90 kr. , 500 g
36 .95 kr.
 
enerBiO
Chiafrø
1 kg = 103,17 kr. , 300 g
30 .95 kr.
 
Ikke på lager
enerBiO
Ahornsirup klasse A
1 l = 211,80 kr. , 250 ml
52 .95 kr.
 



Jackfruit burger med barbecuesmag

Tilberedningstid: ca. 30 minutter
Ventetid: ca. 15 minutter


Ingredienser til 2 portioner

2 brioche burgerboller
200 g enerBiO Jackfruit Natur
1 rødløg
3 spsk enerBiO stegeolie
5 spsk barbecue sauce
2 spsk enerBiO afskallede hampfrø
100 g enerBiO grøntsagschips
50 g sprød, grøn salat
Peber
enerBiO jackfruitburger

Tilberedning

  1. Varm grillpanden op, skær burgerbollerne over. Rist burgerbollerne på panden i ca. 1 min. Kom olie og jackfrugt i en skål, og lad det stå i ca. 15 min. Skræl løget og skær det i ringe. ⅓ af løgringene skal bruges som topping.
  2. Varm olien op i en stegepande, og steg jackfrugten jævnt i ca. 5 min. Tilsæt de resterende løg og vend dem sammen. Tilføj 3 spsk vand og 3 spsk barbecuesauce. Skil jackfrugten ad med en gaffel, tilsæt hampefrøene og bland det hele godt. Vask den grønne salat og dyp den tør.
  3. Læg den tilberedte jackfruit på den nederste halvdel af hver burgerbolle, top med grøntsagschips og grøn salat. Fordel resten af barbecuesaucen på halvdelen af bollen. Kværn lidt frisk peber før du sætter burgerbollens top på - klar til servering!

Tip: Denne burger er 100 % vegetarisk. Når du steger jackfrugten, skal du sørge for, at panden og olien er varm nok.
enerBiO
Jackfrugt Natur
1 kg = 194,75 kr. , 200 g
38 .95 kr.
 
enerBiO
Grøntsagschips
1 kg = 252,67 kr. , 75 g
18 .95 kr.
 
enerBiO
Hampefrø
1 kg = 174,75 kr. , 200 g
34 .95 kr.
 
enerBiO
Stegeolie
1 l = 53,27 kr. , 750 ml
39 .95 kr.
 
Ikke på lager



Chili sin carne

Tilberedningstid: ca. 30 minutter
Ventetid: ca. 10-15 minutter


Ingredienser til 4 portioner

200 g enerBiO køderstatning af soja, fin
2 spsk enerBiO grøntsagsbouillon
1 løg, 1 fed hvidløg
1 chilipeber, 1 peberfrugt
2 spsk enerBiO ekstra jomfruolivenolie
330 g enerBiO Passata
2 tsk paprika
2 spsk tomatpuré
200 g kidneybønner (dåse)
100 g hvide bønner (dåse)
100 g majs
1 tsk kokossukker
Peber, salt

Topping:
2 forårsløg
1 tsk chiliflager
4 spsk. cremefraiche (30 % fedt)
1 lime
enerBiO chili sin carne

Tilberedning

  1. Bland sojakøderstatning med grøntsagsbouillon og 200 ml vand og lad det trække i 10-15 minutter.
  2. Skræl og skær løg og hvidløg i fine tern. Halver chilien på langs, skrab kernerne ud og skær den i fine strimler. Vask peberfrugterne, dup dem tørre og skær dem i fine tern.
  3. Varm olivenolien op i en gryde. Sauter løg, hvidløg, chili og peberfrugter, tilsæt tomatpuré, og sauter i ca. 1 minut. Tilsæt de siede tomater og paprika og lad det hele simre i ca. 10 min. Tilsæt majs, bønner og sojakøderstatning. Lad det hele simre i ca. 5 min. Krydr retten med salt, peber og sukker.
  4. Til topping vaskes forårsløgene, og de skæres i fine ringe. Skær limefrugten i skiver. Anret chili sin carne, og pynt med cremefraiche, forårsløg og lime. Drys med chiliflager, og server.

Tip: Den glutenfri enerBiO-baguette smager særligt godt sammen med den stærke chili. Chilien kan også tilberedes i forvejen og fryses i portioner. Optø, genopvarm og voila! Så har du endnu en lækker frokost eller aftensmad.
enerBiO
Køderstatning af soja fin
1 kg = 127,60 kr. , 125 g
15 .95 kr.
 
enerBiO
Passata
1 kg = 18,77 kr. , 690 g
12 .95 kr.
 
enerBiO
Grøntsagsbouillon
1 l = 2,20 kr. , 14,5 L
31 .95 kr.
 
41 .95 kr.
 
enerBiO
Baguette
1 kg = 119,75 kr. , 200 g
23 .95 kr.
 
Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!


Der er opstået en fejl.

Opdater venligst siden.