Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Pakkekalender til mænd

   Lav din egen pakkekalender til mænd: Tips og tricks

   Juletid er pakkekalendertid: 24 små låger venter bare på at blive åbnet i december og bringe glæde med deres små overraskelser. Måske vil du forkæle en vigtig mand i dit liv med en hjemmelavet julekalender? Om end kalenderen er til din bror, far eller partner. Fra lækkerier til skønhedsprodukter og personlige ideer: Find inspiration her hos ROSSMANN, hvordan du kan sammensætte og kombinere 24 gaver til en pakkekalender til mænd - og give et smil på læben hos modtageren!

   Lav din egen adventskalender: Ideer til feinschmeckeren

   Vil du gøre en, du holder af, glad, og ved du, at vedkommende har en sød tand? Så er en hjemmelavet julekalender med lækre overraskelser lige sagen! Hver lille låge indeholder en sød godbid - de klassiske ideer til fyld inkluderer naturligvis enhver form for chokolade.

   Uanset om det er fin mørk chokolade, hvid chokolade eller mælkechokolade: den kakaobaserede snack er meget populær blandt mænd.

   Feinschmecker pakkekalender til mænd
   Tip: Hvis modtageren foretrækker frugtagtige alternativer, er frugt en god måde at fylde julekalenderens poser eller låger på. Tranebær og æbleringe lover en sund og lækker start på dagen. Apropos sundt: veganske proteinbarer og superfoodbarer kan også være på menuen før jul!

   Lækkerier til feinschmecker kalenderen

   Fyld en pakkekalender til mænd: Tips til skønhed og wellness

   Hvis din bedste ven eller partner lægger stor vægt på sin personlige hygiejne og kun stoler på udvalgte produkter, så er skønheds- og wellnessartikler et godt valg for at gøre noget godt for dem i denne henseende. En shower gel, sheet mask eller roll-on deodorant er bare nogle af de mange muligheder, du kan vælge imellem for at fylde de 24 døre.

   Har modtageren skæg? Så meget desto bedre! Skægolie og skægshampoo gør skægplejen lige så nem som en beroligende skægbalsam. Efter barberingen anbefales en behagelig aftershave til at berolige irriteret hud. Særligt velegnet: Skønheds- og wellnessprodukter i rejsestørrelse, som passer perfekt ind i julekalenderen!

   Pakkekalender til mænd
   Et andet vigtigt emne blandt mænd: den rigtige hårpleje. Hvis modtageren regelmæssigt bruger plejeprodukter i håret, vil både hårpleje- og hårstylingsprodukter få dem til at smile, når de åbner lågen. Til det regelmæssige brusebad er en sensitiv shampoo derimod en god idé - den holder håret friskt og velplejet hele tiden!

   Beauty og wellness produkter til mandepakkekalenderen

   Lav din egen pakkekalender til mænd: masser af ideer til indhold

   Som du kan se, er der mange forskellige måder at designe din egen pakkekalender til mænd på. Med lækre snacks, plejeprodukter i rejsestørrelse eller personlige, hjemmelavede gaver, er der nærmest ingen grænser for, hvad der kan fyldes i den hjemmelavede kalender!

   Mange af disse ideer er også perfekte til at lægge i selve gaveposerne juleaften. Sammen med snemanden i haven, fælles julesange og julefilm bliver kærlighedens højtid virkelig festlig!

   Har du ikke tid til at gøre det selv? Så finder du også et stort udvalg af færdige julekalendere til mænd!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.