Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Pakkekalender til kvinder

   DIY-pakkekalender til kvinder: Sådan gør du!

   Uanset om man er ung eller gammel, er der én ting, der nok aldrig vil ændre sig: den barnlige glæde ved en pakkekalender. Selv den klassiske chokoladefyldte julekalender får modtagernes hjerter til at banke hurtigere - hjemmelavede adventskalendere med personligt indhold endnu mere. Især for kvinder findes der utallige accessories og kreative ideer til at fylde en adventskalender, som forsøder ventetiden på julen låge for låge. Uanset om det er til mor eller mormor, din partner eller bedste veninde: pakkekalendere til kvinder er nemme at lave selv!

   Hvis du leder efter inspiration til det rigtige indhold, kan du se frem til masser af tips og forslag hos ROSSMANN. Uanset om det er lækre snacks, stilfulde accessories eller wellness-produkter: Vi giver dig de rigtige idéer til indholdet af kalenderen!

   Smukke accessories i pakkekalender til kvinder

   Mode og smykker falder i god jord hos mange kvinder. Så hvorfor ikke fylde et par låger med stilfulde accessories? Smykker med en personlig betydning er særligt populære.

   Uanset om det er en venskabsring, en halskæde med et hjerteformet vedhæng eller øreringe i rustfrit stål - kombineret med en personlig besked i smykkeæsken, kan du give din gave et individuelt præg og med garanti få modtageren til at smile. Du kan også fylde et par fine håraccessories i kalenderen, alt efter hvilken hårtype modtageren af julekalenderen har.

   Accessories i pakkekalender til kvinder

   Wellness og skønhed - altid et godt valg!

   En pause fra hverdagen er især godt i den til tider stressede førjulstid - wellness- og skønhedsprodukter er det helt rigtige til dette! Badesalt og skumbadsprodukter er ideelle til dette.

   Stearinlys, massageolier og sæber er også ideelle til pakkekalendere til kvinder. Hvis modtageren kan lide at tage sig tid til skønhed og make-up, er små ting som læbestifter eller neglelakker også helt ideelle.

   Wellness og beauty i pakkekalender til kvinder!

   Klassikeren: mad og drikke

   Fra søde fristelser til yndlings-te til hjemmelavede lækkerier: Du kan også gøre mor, kæreste, partner eller bedstemor glad med klassiske spiselige gaver. Hvad med for eksempel eksotisk te til teelskeren? Eller en god bønne til dem, der foretrækker en lækker kaffe?

   Kreativ pakkekalenderidé: sjov med bagning

   Er din mor, mormor, bedste ven eller partner en rigtig hobbybager? Så får du garanteret deres hjerte til at banke hurtigere med udvalgte små ting, der har med bagning at gøre - hvad enten det er ingredienser til deres yndlingskage eller nyttigt bageudstyr.

   Bageredskaber i pakkekalender

   Idéer til hobby-bageren

   46.95 kr.
   flink & sauber
   Æggeske
   6 stk. (1 stk. = 3,16 kr.)
   18.95 kr.
   RUBIN
   Bagepapir-ark
   30 stk. (10 stk. = 3,32 kr.)
   9.95 kr.

   Søde og salte fristelser til pakkekalendere

   Lad os være ærlige: Vi har alle en sød tand, især ved juletid. Derfor kan det ikke skade at inkludere søde overraskelser i pakkekalenderen. Du kan også vise, hvor godt du virkelig kender modtageren. Hvad er deres yndlingsslik? Hvilke smagsvarianter kan hun særligt godt lide? Hvad var deres yndlingsslik i barndommen?

   Det kan også være eksotisk, for eksempel med slik fra udlandet. Men klassikere som skumnisser eller brændte mandler er også populære søde overraskelser.

   Søde overraskelser i pakkekalenderen

   Søde sager og snacks til pakkekalenderen

   23.95 kr.
   36.95 kr.
   10.95 kr.
   Ikke på lager
   12.95 kr.
   20.95 kr.
   18.95 kr.
   17.95 kr.

   Dekorationsideer til kvinders julekalendere

   Forår, sommer, efterår eller vinter - der findes en passende dekoration til hver årstid. Alligevel er der kvinder, som er vilde med at sætte deres hus eller lejlighed i stand og gerne vil sætte et årstidsbestemt præg på deres egne fire vægge.

   I dette tilfælde kan du imponere med dekorative ting i pakkekalenderen. Med duftlys fra fx Yankee Candle finder du helt sikkert et duftlys der passer ind i juletiden. Du kan også være kreativ og selv lave en glaslygte med grantræskviste eller juledekorative vedhæng, som vil minde modtageren om dig hvert år.

   Deko-idéer til pakkekalenderen

   Købt eller hjemmelavet: Giv glæden i gave med gavekort

   Gavekort er en rigtig klassiker i adventskalenderen. Kunne du tænke dig at give din partner lidt spa-tid for to? Eller en aften i biografen med din bedste ven? Så er et gavekort en god mulighed.

   Men det behøver ikke altid at være et købt gavekort med en materiel værdi. Hjemmelavede gavekort er også gode! Hvad med et hjemmelavet måltid, som du kan give til en, du holder af? Eller hjælp i haven til mor? For mange modtagere er det ikke den materielle værdi, der betyder noget - men snarere den sentimentale værdi.

   Emballagen er også vigtig

   Ud over indholdet er emballagen også vigtig, når du laver din egen adventskalender. Du vil trods alt gerne have, at den også ser godt ud udenpå. Det gode er, at du kan genbruge meget af emballagen år efter år - hvilket også gør din hjemmelavede adventskalender bæredygtig.

   Afhængigt af størrelsen på de enkelte gaver kan du også kombinere flere typer emballage - eller skabe helt nye. For eksempel er stofposer, tømme emballageæsker, tomme æggebærer alle velegnede alt efter størrelsen på gaven.

   Indpakning af pakkekalender

   Sådan finder du passende gaver til enhver lille låge

   Med en hjemmelavet adventskalender viser du modtageren, at han eller hun betyder noget helt særligt for dig - og at du har tænkt meget over det. Derfor ved du helt sikkert bedst, hvad der passer til din mor, mormor, partner eller bedste ven. Men med så mange mulige gaver er det ikke nemt at finde de 24 bedste ideer.

   Derfor er det godt ikke at tænke for kompliceret. Nyttige småting kan lige så godt skabe glæde som værdifuldt tilbehør eller større gavekort. I sidste ende handler det om blandingen: Begræns dig ikke til kun én produktgruppe, men vælg masser af forskelligt indhold - det sikrer også variation, når du pakker ud.

   En anden populær idé er at bruge de 24 døre som forberedelse til den store julegave. Hvis du for eksempel planlægger en wellness-weekend med din partner, giver det mening at inkludere nyttige wellness- og skønhedsprodukter i adventskalenderen. Som du kan se, er det i sidste ende op til dig at beslutte, hvad der passer bedst til din modtager.

   Lav din egen adventskalender til kvinder: lille indsats, stor glæde

   Med en hjemmelavet adventskalender kan du vise modtageren, hvor vigtig hun er for dig. Forventningen til den lille låge, der åbnes hver morgen, er endnu større end med en normal julekalender - og det betyder ikke engang en masse ekstra arbejde for dig. Du skal blot vælge fra den lange liste af mulige gaver præcis dem, der passer til din partner, mor, bedstemor eller bedste ven. Personlige gaver er endnu bedre - der er ingen grænser for din kreativitet!

   Har du ikke mere tid til DIY? Så finder du også et stort udvalg af færdige julekalendere til kvinder!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.