Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Pakkekalender til børn

   Lav din egen pakkekalender til børn: masser af idéer 

   Adventstiden før jul er en tid fuld af forventning og spænding - især for børn og barnlige sjæle! En julekalender, der er designet med kærlighed, er et must. Især børn oplever julens magi som noget helt særligt og glæder sig til at åbne en af de 24 små låger hver dag. Ud over de klassiske adventskalendere fyldt med chokolade kan du også lave din egen adventskalender til de små - vi viser dig her, hvilke idéer til fyld, der er særligt velegnede!

   Det rigtige fyld til pakkekalenderen til børn

   Der er mange muligheder at vælge imellem, når du skal fylde dit barns adventskalender. Fra legetøj til slik, lydbøger og personlige gaveidéer, næsten alt er muligt - og kan findes både lige her på rossmann.dk!

   Før du køber de enkelte gaver til pakkekalenderen, skal du være opmærksom på, at hver af dem skal være skræddersyet til dit barns alder. Hvis de for eksempel er under tre år gamle, kan nogle søde sager endnu ikke anbefales. Men når de bliver ældre, kan du give både slik, legetøj og andre små gaver. Du kan frit vælge, om din hjemmelavede julekalender skal indeholde produkter fra samme kategori, eller om du vil mikse og matche - hver eneste låge vil med garanti give dit barn et smil på læben!

   Pakkekalender til børn

   Fyld børnenes pakkekalender med legetøj

   Børn elsker legetøj - ligesom julekalenderen i tiden op til jul. Alt efter hvad dit barn kan lide at lege med - dukker, tøjdyr som enhjørninger eller bamser, biler eller legetøjsfigurer - kan du fylde de 24 låger eller poser på meget forskellige måder. Selvfølgelig skal du være opmærksom på, hvilket legetøj der er til hvilken alder - LEGO er for eksempel mere egnet til ældre børn, hvor bamser derimod er en glædelig overraskelse for selv de mindste børn.

   Ud over LEGO-verdenen har Schleich-universet også meget at byde på. Schleich-dyr, såsom yndefulde heste eller realistisk udseende dinosaurer, lover sjov og leg for dit barn. Du kan finde flere ideer i vores brede udvalg af legetøj.

   Legetøjsideer til pakkekalender

   Lav din egen pakkekalender til børn: Ideer til de madglade små

   Søde sager er en absolut klassiker i julekalendere ved juletid. Uanset om det er chokolade, vingummi, chips eller knasende snacks: Du kan vælge mellem hele sortimentet af slik, især til små børn. Små bolsjer er særligt gode til at fylde julekalenderen - de passer perfekt i hver af de 24 små låger eller poser.

   Før du handler på nettet eller i butikken, bør du tænke over, hvilke søde sager dit barn kan lide at spise. Hvis dit barn fx er stor fan af chokolade, er der måske lidt mere kakaobaseret slik i adventskalenderen. Husk på, at ikke alt slik passer til alle aldre, og du bør derfor vælge omhyggeligt, hvilke ideer til fyld der passer til din yngste.

   Lækre, spiselige overraskelser til pakkekalenderen

   Bæredygtigt pakkekalenderfyld til børn

   Giv dit barn en godbid i hver lille låge eller pose, og giv samtidig en miljøvenlig gave - det er nemt med de rigtige ideer! Ofte behøver du ikke engang at give materielle gaver til de små, men kan opdage kreative muligheder. Eksempler på dette er

   1. Hjemmelavede gavekort: Et gavekort er en god mulighed for at give dit barn noget tid sammen med dig. Måske planlægger I en dagstur til et sted, hvor I begge føler jer godt tilpas og kan kombinere sjov og leg.
   2. Varierede aktiviteter: Lav et hus af honningkager, bag julesmåkager eller byg en snemand - du kan lægge en idé bag en eller to af lågerne, som vil give dig og dit barn lidt afveksling derhjemme.
   3. Dyrk blomsterfrø: Også bæredygtigt og godt for miljøet: I bliver rigtige planteavlere! Gem en pose med blomsterfrø i adventskalenderen, som du selv dyrker. Efter et stykke tid kan du nyde din egen hjemmedyrkede plante, fx karse.

   Som du kan se, er der en lang række måder, hvorpå du kan fylde dit barns julekalender og være bæredygtig i processen. Vær fantasifuld og tænk på, hvad han eller hun kan lide - så bliver lågerne hurtigt fyldte!

   Ideer til pakkekalender til børn

   Det perfekte fyld til adventskalenderen til børn: (næsten) alt er muligt

   Hvis du vil lave din egen julekalender til dit barn, har du et ubegrænset antal ideer til fyld til rådighed. Legetøj og slik er blandt de absolutte klassikere, men du kan også få den lille til at smile med bøger, lydbøger og musik. Det er også fantasifuldt at give bæredygtige gaver som gavekort eller fælles aktiviteter - på den måde kan I tilbringe endnu mere tid sammen. Du kan selvfølgelig også finde et stort udvalg af færdige julekalendere til børn. Uanset hvilken idé du vælger: Børnenes øjne vil helt sikkert lyse op til jul!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.