Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Julemakeup

   Festlig jule-makeup: Ideer til dit festlige look

   Juletiden bringer hvert år en helt særlig magi med sig. Det glitrer og funkler, og duften af kanel og pebernødder er overalt. For mange er et festligt outfit og en matchende makeup en del af en sådan stemningsfuld atmosfære. Uanset om det er til julefesten på arbejdet eller til juleaften med familien - ROSSMANN giver dig et par tips og inspiration til dit festlige look og viser dig, hvordan du skaber et festligt make-up look.

   Hvilken julemakeup passer til mig?

   Selv om du normalt ikke er fan af glitter, er det okay at være lidt mere glitrende og glamourøs i julen. Konkret betyder det en glitrende øjenskygge, lidt glimmer på kinderne, rød læbestift - alt er tilladt.

   Ideelt set bør du vide, om varme eller køligere farver klæder dig. Det afhænger af din hudtone, øjenfarve og hårfarve. For at finde ud af, om din hudtone er varm eller kold, kan du lægge mærke til de farver, der passer bedst til din hudfarve. Hvis gyldne jordfarver som orange, gul, fersken og olivengrøn får dig til at stråle, har du sandsynligvis en varm hudtone. Hvis du derimod synes bedre om kølige farver som blå, lilla, sølv og kølig grøn, er din hudtone sandsynligvis kølig. En anden metode er at se på farverne i dine blodårer: Blå blodårer indikerer en kølig hudtone, mens grønne blodårer kan indikere en varm hudtone. Bemærk dog, at det ikke altid er lige let at bestemme hudfarve, og at der også kan være blandede typer. Derfor kan du vælge din makeup i den gyldne eller sølvfarvede retning. Sølvtoner er særligt velegnede til kølige hudtyper, mens gyldne toner er ideelle til varme hudtyper.

   Enkelt julemakeup-look med fokus på læbestift

   Festlig makeup behøver ikke nødvendigvis at være avanceret. Hvis du har tendens til en minimalistisk stil, kan du også holde dig til mottoet "less is more" til jul. Den nemmeste måde at gøre det på er at pifte din normale hverdagsmakeup op med en særlig læbestift.

   Trin-for-trin-instruktioner til diskret julemakeup

   1. Rens og plej ansigtet, så du får en jævn teint.
   2. Påfør primer og concealer eller en tonet dagcreme.
   3. Brug lidt pudder til at modvirke at huden skinner.
   4. Form dine bryn med en øjenbrynsblyant.
   5. Mascara giver dine øjenvipper et smukt fang.
   6. Læg en diskret rouge på kindbenene for at fremtrylle et strejf af vinterfriskhed i ansigtet.
   7. Sidst, men ikke mindst, skal du lægge en læbestift i en rød nuance efter eget valg for at fuldende det festlige look.
   Julerøde læber

   Den perfekte læbestift til et julet makeup-look

   Røde nuancer er den perfekte farve til højtiden, så du kan vælge dristige, bærfarvede nuancer til dit festlige look. For at finde din farve, kan det hjælpe at prøve forskellige nuancer. Tag alle de nuancer, du kan lide, tegn en streg på din håndryg og hold den op mod dit ansigt. Du vil hurtigt kunne se i spejlet, hvilken rød nuance der klæder din hud og dine øjne bedst, hvilken nuance der giver dig glød og får dine tænder til at se hvidere ud. Og brug så præcis denne røde farve til dine læber. Hvis du ikke er til klassisk læbestift, er en lipgloss også ideel til julemakeuppen. Lipglosser med glitterpartikler og glimmer, som Glitter Gloss 01 all about glam fra RIVAL loves me, ser særligt julede ud.

   Jule-øjenmakeup: Let it glow, let it glow, let it glow!

   Især i julen må øjenmakeuppen gerne være lidt mere glamourøs og glitre lidt mere her og der, end den plejer. Du har flere muligheder at vælge imellem, når du skal lægge en festlig øjenmakeup.

   Det er bedst at bruge øjenskygge, der matcher din øjenfarve i en skinnende eller glitrende version for at give dit look et særligt festligt touch.

   Ideer til funklende øjenmakeup til jul

   Er du ikke sikker på, hvilken øjenmakeup du skal bruge i julen? Her finder du populære og glamourøse makeup-idéer:

   Julens smokey eyes

   Hvad med festlige smokey eyes i juletiden? Den forførende øjenmakeup kan forvandles til et julet look på ingen tid med lidt glitter og glimmer.

   Jule Smokey Eyes

   Sådan gør du:

   1. Tegn dine øjne helt op med kohl, og gør stregen bredere og bredere udadtil.
   2. Blend kohl udad og opad med en applikator for at opnå bløde overgange.
   3. Påfør en lys øjenskygge på det øverste øjenlåg op til globelinjen - det er her, glitteret kommer ind i billedet!
   4. Brug den mørkere nuance til at fremhæve den yderste øjenkrog.
   5. Afslut med et generøst lag mascara.
   6. Det julede smokey eyes-look er fuldendt!

   Foxy eyes ala jul - for et glitrende øjenlook

   Foxy eyes er lidt mere subtile end smokey eyes. Hvis du foretrækker noget mindre dramatisk, men glitrende, er juleversionen ideel til din festmakeup.

   Foxy Eyes til jul

   Sådan gør du:

   1. Fremhæv de yderste øjenkroge og globelinjen med en øjenskygge.
   2. Påfør en bronzefarvet øjenskygge med glimmer på øjenlåget.
   3. Blend de to farver for at skabe en jævn overgang.
   4. Brug eyeliner til at fremhæve vippernes øverste vandlinje.
   5. Træk eyelineren ud over øjenkrogen mod tindingen. 
   6. Concealeren under øjenkrogen trækkes diagonalt opad til enden af øjenbrynene.
   7. Afslut med mascara.

   Shimmering Siren Eyes - det forførende look med et strejf af juleglimmer

   De populære Siren Eyes er også et absolut blikfang i julen. Kombineret med en glitrende lipgloss eller en glitrende eyeliner bliver looket ekstra julet.

   Sirene Eyes til jul

   Sådan gør du:

   1. Læg en beigefarvet øjenskygge som base på hele låget og rundt om øjet.
   2. Påfør en bred stribe mørk øjenskygge over den øverste vippekant.
   3. Brug en sort eyeliner til at tegne en buet linje i den yderste øjenkrog, som fortsætter langs hele den øverste vippekant til den inderste øjenkrog. Brug en glitrende eyeliner til juleglimmeret, og tegn forsigtigt linjerne op.
   4. Tegn nu en kort streg på indersiden af det nederste øjenlåg, så den inderste øjenkrog er helt markeret.
   5. Mascara og en julet lipgloss afrunder looket.

   Tryl festlige makeup-looks frem med glitter og glimmer

   Sireneøjne, Foxy Eyes, hverdagslook eller smokey eyes: Næsten ethvert makeup-look kan forvandles til en glamourøs festmakeup med lidt glimmer, glitter eller farve. Små detaljer og highlights forvandler makeup-looket til et ægte blikfang. Med lidt øvelse kan makeup-looks skabes relativt hurtigt. Man behøver altså ikke at være professionel make-up artist for at trylle et imponerende julelook frem. Hvis det skal være perfekt til jul, og det skal gå hurtigt, anbefaler vi, at du tester looket på forhånd.

   De oftest stillede spørgsmål om julemakeup

   Vil du fremtrylle et smukt, festligt makeup-look? Her finder du svar på de vigtigste spørgsmål:

   Hvad er julesminke?

   Julemakeup er kendetegnet ved festlige farver som rød, grøn, guld og glitter. Fremhævede øjne med dybe farver, dramatisk eyeliner og øjenvipper er typisk, og det samme er rød læbestift. Et strejf af highlighter og blush giver udstråling, og julemotiver gør makeuppen unik.

   Hvilken læbestift passer til julemakeup?

   Røde nuancer passer vidunderligt til julen. Du kan derfor gå efter stærkere nuancer i fyldige toner. Hvis du er modig, kan du også vælge metalliske varianter.

   Hvilket makeup-look passer til julen?

   Smokey eyes er en populær klassiker. Cat Eyes eller videreudviklingerne Foxy Eyes og Siren Eyes - i kombination med lidt shimmer og glitter - er perfekte til jul.

   Hvordan kan jeg pifte mit hverdagslook op til jul?

   Den nemmeste løsning er at pifte din hverdagsmakeup op med lidt glitter. Det gør du ved at vælge en glitrende version i stedet for fx en mat øjenskygge. Eller du kan vælge en blush med et lille gyldent skær.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.