Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Julegaveidéer til store og små

   Julegaveidéer til store og små

   Julen er den vigtigste fest på året for mange familier. Alle samles den 24. december og giver hinanden gaver. Det er en stor glæde at kunne gøre nogen glade. Det er dog en fordel at kunne vurdere lidt, hvad den person, der modtager gaven, virkelig kan lide og kan bruge. Hvis personen udtrykker ønsker, gør det naturligvis tingene lettere. Hvis ikke, er din kreativitet påkrævet. Vi har samlet nogle idéer og forslag til julegaver - der er helt sikkert noget til dine kære.

   Gaver til kvinder

   Det er altid en god idé at skænke en forkælelsesgave til en kvinde. Der findes en verden af skønheds- og pleheprodukter at vælge imellem, og der findes ikke mange kvinder som ikke ville sætte pris på en duft, makeup af høj kvalitet, lækre cremer, farverige neglelakker eller smarte beautytools. Her på rossmann.dk finder du tusindevis af disse produkter, og nogle endda allerede pakket ind som fine gavesæt.

   Gaveidéer til mødre

   178.95 kr.
   Ikke på lager
   RIVAL DE LOOP
   Hyaluron Primer
   20 ml (1 L = 1.797,50 kr.)
   35.95 kr.
   131.95 kr.
   Spar 15%
   Weleda
   Lavendel afslappende plejeolie
   100 ml (1 L = 1.121,60 kr.)
   112.16 kr.
   131,95 kr.

   Gaver til børn

   Der er intet så fint, som forventningsglæden hos børn op til jul. Deres øjne skinner af spænding - især over julegaverne - så derfor er det oftest endnu sjovere at finde julegaver til børn, fordi de bliver så glade. Det er altså ikke uden grund, at julen omtales som børnenes fest. ROSSMANN tilbyder et bredt udvalg af legetøj til børn i forskellige aldre. Uanset om det er en billedbog, babyrangle, et brætspil eller en et sæt LEGO - hvis du kigger vores sortiment igennem, er vi sikre på, at du vil finde noget til dine kære små.

   Gaver til babyer

   Selv om de allermindste børn endnu ikke ved meget om julens anledning og betydning, kan de fornemme den ekstraordinære atmosfære, og at det er en særlig dag. Og selvfølgelig skal de have gaver. Afhængigt af deres alder er der forskellige fortryllende gaver til de små: nuttede tøjdyr, sjove rangler eller trælegetøj, som egner sig godt til udvikling af sanser og til hyggelig leg.

   Gaver til mænd

   Uanset om det er en kæreste, far, bedstefar, søn eller bror - det kan ofte være lidt sværere at finde gaver til mænd. Der er dog nogle idéer, som man aldrig går galt i byen med. Det gælder fx parfume eller lækre plejeprodukter til hud, hår og for mænds vedkommende også til skæg. Du kan overraske både yngre og ældre mænd med sådanne gaver. Plejeprodukter har andre fordele: For det første er de praktiske og vil rent faktisk blive brugt i stedet for at ende på et støvet loftsrum. For det andet, er der noget for ethvert budget - gaver kommer fra hjertet, og derfor er prisen ikke så vigtig.

   Stilfulde gavesæt

   Et godt eksempel på et gavesæt er makeupartikler, der er sammensat, så de passer sammen, fx flere læbestifter eller et udvalg af badeprodukter, et mascarasæt eller et sæt med øjenskygge, lipgloss og highlighter. Sådanne sæt er altid en god gave, hvis du ikke kender den andens smag præcist og derfor bare kan tilbyde et udvalg. På den måde kan du være næsten sikker på, at der er noget, de kan lide.

   Vores tip: Sæt er også gode, hvis du vil introducere nogen for noget nyt og opfordre dem til at prøve det - for eksempel med prøveprodukter fra naturkosmetiksortimentet.

   Opdag alle vores gavesæt

   Giv dufte og parfumer i julegave

   Dufte er vidunderlige gaver! Du kan enten udvælge en særligt ønsket parfume, eller give et gavesæt hvor en duft er inkluderet. Disse gavesæt indeholder parfumen og fx den matchende showergel og bodylotion, så pakken er komplet. Det centrale i sådanne sæt er som regel en eau de parfum, som suppleres af et eller to andre produkter fra samme serie. Disse sæt fås til både mænd og kvinder.

   Dufte, parfumer og gavesæt med dufte i