Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Julegaveideer

   Julegaveidéer til store og små

   Julen er den vigtigste fest på året for mange familier. Alle samles den 24. december og giver hinanden gaver. Det er en stor glæde at kunne gøre nogen glade. Det er dog en fordel at kunne vurdere lidt, hvad den person, der modtager gaven, virkelig kan lide og kan bruge. Hvis personen udtrykker ønsker, gør det naturligvis tingene lettere. Hvis ikke, er din kreativitet påkrævet. Vi har samlet nogle idéer og forslag til julegaver - der er helt sikkert noget til dine kære.

   Gaveidéer til kvinder

   Det er altid en god idé at skænke en forkælelsesgave til en kvinde. Der findes en verden af skønheds- og pleheprodukter at vælge imellem, og der findes ikke mange kvinder som ikke ville sætte pris på en duft, makeup af høj kvalitet, lækre cremer, farverige neglelakker eller smarte beautytools. Her på rossmann.dk finder du tusindevis af disse produkter, og nogle endda allerede pakket ind som fine gavesæt.

   Gaveideer til børn

   Der er intet så fint, som forventningsglæden hos børn op til jul. Deres øjne skinner af spænding - især over julegaverne - så derfor er det oftest endnu sjovere at finde julegaver til børn, fordi de bliver så glade. Det er altså ikke uden grund, at julen omtales som børnenes fest. ROSSMANN tilbyder et bredt udvalg af legetøj til børn i forskellige aldre. Uanset om det er en billedbog, babyrangle, et brætspil eller en et sæt LEGO - hvis du kigger vores sortiment igennem, er vi sikre på, at du vil finde noget til dine kære små.

   Gaveidéer til babyer

   Selv om de allermindste børn endnu ikke ved meget om julens anledning og betydning, kan de fornemme den ekstraordinære atmosfære, og at det er en særlig dag. Og selvfølgelig skal de have gaver. Afhængigt af deres alder er der forskellige fortryllende gaver til de små: nuttede tøjdyr, sjove rangler eller trælegetøj, som egner sig godt til udvikling af sanser og til hyggelig leg.

   Gaveidéer til babyer

   Gaveidéer til mænd

   Uanset om det er en kæreste, far, bedstefar, søn eller bror - det kan ofte være lidt sværere at finde gaver til mænd. Der er dog nogle idéer, som man aldrig går galt i byen med. Det gælder fx parfume eller lækre plejeprodukter til hud, hår og for mænds vedkommende også til skæg. Du kan overraske både yngre og ældre mænd med sådanne gaver. Plejeprodukter har andre fordele: For det første er de praktiske og vil rent faktisk blive brugt i stedet for at ende på et støvet loftsrum. For det andet, er der noget for ethvert budget - gaver kommer fra hjertet, og derfor er prisen ikke så vigtig.

   Gaveidéer til unge

   Det kan også være svært at finde den rette gave til teenagere. Vi har dog et par gode bud: til den unge pige, der måske netop er i gang med at udforske makeuppens verden, kan man give en neglelak, en mascara eller noget andet basalt makeup. Vi har brands som essence og Rival loves me, som begge er gode "begynder-brands", da produkterne er billige men i god kvalitet, og samtidig følger tidens trends og farver. Til de unge drenge - eller bare, til dem, der stadig holder af at 'lege', tilbyder vi nogle lidt mere avancerede LEGO-sæt, som helt sikkert vil være en sikker vinder.

   Gaveidéer til unge

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.