Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Hjemmelavede julegaver

   Hjemmelavede julegaver

   Julegaver viser familie, venner og kolleger, hvor meget du holder af dem. Hvis du gerne vil skabe en helt særlig julestemning for dem, du holder af, kunne du måske overveje at lave hjemmelavede gaver i år?

   Uanset om det er duftlys, de fineste cremer eller lækre souvenirs: alle disse gaver udtrykker kærlighed og tager ikke engang meget tid. Find ud af her, hvilke dejlige ting du kan lave som last-minute-gaver på ingen tid.

   Lav din egen scrub 

   En scrub af høj kvalitet lavet af udvalgte ingredienser er en forkælelse for krop, sind og sjæl. Den hjælper huden med at regenerere - og så dufter den skønt. Valget af ingredienser bør være baseret på modtagerens præferencer. Mens nogle foretrækker en blomsterduft, kan andre lide den mere træagtig.

   Du skal bruge disse ingredienser:

   • En kvalitetsolie, fx kokosolie eller mandelolie
   • Himalaya- eller havsalt af høj kvalitet
   • Æteriske olier til duften

   Du skal bruge to spiseskefulde af din kvalitetsolie. Vigtigt: Kokosolie er fast afhængig af temperaturen. Varm den op, ellers vil den ikke være egnet til videre forarbejdning til en scrub.

   Tilsæt derefter en spiseskefuld salt. Tilsæt to til tre dråber af en æterisk olie for at skabe en behagelig duft. For et vinterligt strejf har du brug for æble-kanel duftolie.

   Hjemmelavet scrub

   Ud over denne opskrift er der mange andre, som du kan bruge til at lave din egen fodskrub. Når du køber ingredienserne, skal du huske at vælge en pænt formet beholder. Hæld forsigtigt scrubben i en tætsluttende cremekrukke.

   Hjemmelavede scrubs er især populære om vinteren. På denne tid af året har mange mennesker problemer med tør hud. Skrubben understøtter blodcirkulationen, og ingredienserne i de æteriske olier bidrager også til en større følelse af velvære. Og så tager det ikke engang fem minutter at lave skrubben.

   Lav dine egne bageblandinger 

   Specialfremstillede bageblandinger er efterspurgte. De er hurtige at lave og indbyder til at bage sammen. Du behøver ikke meget til denne gaveidé, et velassorteret køkkenskab er som regel nok. Du kan selvfølgelig også fylde dit lager op hos ROSSMANN, hvor du både kan finde indholdet samt beholderen til bageblandingen. I forhold til sidstnævnte, er syltetøjsglas fra flink & sauber fx særligt velegnede til dette. Især ved juletid ser foodies frem til søde fristelser fra glasset. Hvad med en brownieblanding til hele familien?

   Disse ingredienser er inkluderet:

   • 50 g hvedemel
   • ½ teskefuld bagepulver
   • 50 g kakao til bagning
   • 1 knivspids salt
   • 30 g malede mandler
   • 40 g brunt sukker
   • 40 g husholdningssukker
   • 60 g chokoladedråber
   Hjemmelavede bageblandinger

   Åbn glasset, og hæld melet i. Fyld det derefter med de andre ingredienser. Bland ikke de enkelte ingredienser for ellers får du ikke det flotte lagdelte resultat. For at få det til at fungere, er det en god idé at presse ingredienserne sammen. Det forhindrer ingredienserne i at blande sig af sig selv.

   Til glasset kan du skrive en lille opskrift: for alt modtageren behøver at gøre, er blot at piske to æg og tilsætte dem sammen med 50 g smeltet smør. Bland det hele godt sammen med bageblandingen, og kom det derefter i en brownieform. Bageprocessen tager omkring 25 minutter ved 180 graders over/undervarme. Du kan skrive bageinstruktionerne på gavemærker og sætte dem fast på bageblandingen.

   Lav din egen julelikør til at give i gave

   Likører er cremede. Det er en god julegave, da kroppen har brug for varme om vinteren. Hvad kunne være bedre end en hjemmelavet æggelikør? Det kræver ikke meget andet end tid - køkkenentusiaster skal regne med en til to timer.
   Æggelikøren skal indeholde

   • 220 g flormelis
   • 8 æggeblommer gerne pasturiserede
   • 1 pose vaniljesukker
   • 380 ml kondenseret mælk
   • 220 ml rom (54 procent alkohol)

   Bland æggeblommerne fra de otte æg med vaniljesukkeret, indtil det får en skummende konsistens. Bland derefter langsomt flormelissen i. Tilsæt nu den kondenserede mælk. Tilsæt til sidst rommen i skålen. Varm det hele op i et vandbad. Bliv ved med at røre, men blandingen må ikke koge!

   Hjemmelavet julelikør

   Lav dine egne julelys

   For at lave julelys skal du smelte gamle stearinlysrester. Hjemmelavede lys har også brug for en bomuldsvæge, en tandstik til at fastgøre vægens position og syltetøjsglas.

   Sådan laver du stearinlys:

   1. Varm voksen op i et vandbad
   2. Dyp bomuldsvægen i den varme voks
   3. Skub vægen så lige som muligt ned i lysbeholderen.
   4. Hæld voksen i
   5. Du kan bruge smukke dessertglas eller en 500 ml krukke til store lys.
   Hjemmelavede julelys

   Julegaver i sidste øjeblik, som du selv kan lave, vil med garanti falde i god jord!

   Kort sagt: Der er masser af gode ideer til hjemmelavede julegaver i sidste øjeblik, som helt sikkert vil bringe et smil frem på alles læber. De kræver kun en lille smule tid. Og selv om det ikke bliver 100 % perfekt, vil alle blive glade for hjemmelavede gaver.

   Alle kan bruge og vil blive glade for hjemmelavede vokslys og scrubs. Så du kan med garanti gøre dine yndlingsmennesker glade med disse gaver. Hvis julegodten eller wellness-produktet også er pakket smukt ind, vil overraskelsen vare helt til juleaften.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.