Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Hverdagsrengøring med domol

   Hverdagsrengøring med domol


   De fleste af os holder af at have et rent hjem – men det er ikke altid lige let at finde tiden og energien til rengøring i en hektisk hverdag, hvor både arbejde og fritidsaktiviteter også skal passes. For rengøring – eller mangel på samme – kan let lede til dårlig samvittighed og frustrationer. Derfor har vi samlet lidt forskellige rengøringstips med vaske- og rengøringsmidler fra vores eget ROSSMANN mærke domol, så rengøringen derhjemme ikke behøver at være en byrde, men tværtimod kan blive let, som en leg.

   *Husk altid at bruge handsker, når du arbejder med rengøringsmidler.


   Et rent køkken 

   Et rent køkken er for mange et rart sted at være. For det er ikke blot langt mere hygiejnisk, men når der er ryddeligt og rent i køkkenet, bliver det også langt sjovere at lave mad. Er dit armatur, overfladen på ovnen eller din stålbordplade beskidt, kan du med fordel bruge vores rensespray eller rengøringsmiddel til rustfrit stål. På denne måde kan du rengøre metaloverflader af rustfrit stål, krom, tin, messing og kobber skånsomt og grundigt samt nemt fjerne både fingeraftryk, vand- og fedtpletter. Ønsker du også at komme fedt og brændte madrester til livs på kogepladen, er vores glaskeramikrens og glaskeramikskraber også et sikkert hit.

   Og apropos brændte madrester, så findes der næsten ikke noget værre end en beskidt ovn, bageplader og rist. Her kan vores rengøringsmiddel til ovn og grill komme dig til undsætning, da det fjerner og opløser selv de mest genstridige og fastbrændte madrester efter 1-2 timer. Til dine brændte bageplader er et godt husmorråd at pakke dem ind i en pose, som lukkes helt tæt, efter du har påført rengøringsmidlet. På denne måde står bagepladerne ”i blød”, og skidt og snavs kan derefter let skrabes af.

   Se resten af vores udvalg af køkkenrengøring fra domol

   13 .95 kr.
   domol
   Skurecreme citron
   750 ml (1 L = 11,93 kr.)
   8 .95 kr.
   domol
   Specialsalt
   2 kg (1 kg = 3,98 kr.)
   7 .95 kr.
   domol
   maskinrens
   60 g (1 kg = 199,17 kr.)
   11 .95 kr.
   domol
   Hurtig afkalkning
   30 g (1 kg = 165,00 kr.)
   4 .95 kr.

   Et indbydende badeværelse  

   Badeværelset er et sted, der hurtigt kan ophobe sig bakterier, snavs og kalk, da det er et af hjemmets vådrum. Og derfor er det også en god idé at gøre dit badeværelse rent i hvert fald en gang om ugen for at holde kalk, fugt og bakterier for døren. Til den daglige overfladerengøring kan vores fugtige universalklude være behjælpelige, da de holder hygiejnen i top og er nemme og praktiske på én og samme tid.

   Tilkalkede fliser eller størknede sæberester kan vores eddikerengøringsmiddel meget vel blive din trofaste følgesvend. Her starter du med at bruse dine fliser over med koldt vand, så fugerne mellem fliserne fugtes. Herefter gør du en balje klar med varmt vand og tilsætter den anbefalede mængde eddikerengøringsmiddel. Vask herefter kalken af fliserne med en svamp, og afslut med vand og sæbe og skyld efter med koldt vand til slut. Gentag processen indtil kalken og sæberesterne er helt væk.

   Er det toilettet, der står for skud, er en god og effektiv toiletrens alfa og omega. En effektiv toiletrens kan nemlig fjerne kalk, snavs og urinrester, som alt sammen er noget, som får toilettet til at se beskidt ud. Lad gerne toiletrensen sidder i 20 minutter, skyld derefter ud og skrub efter med en toiletbørste. Ønsker du at forebygge kalk, urinsten samt neutralisere ubehagelige lugte, kan du sætte en toiletblok i toilettet – de findes i mange forskellige farver og dufte, og der er helt sikkert også en, som passer til dit badeværelse.

   Udforsk vores domol rengøringsmidler og duftfriskere til badeværelset

   Når tøjet skal vaskes

   Vasketøjet vasker ikke sig selv – men gid at det en gang i mellem gjorde. For nyvasket tøj er en skøn følelse, om end du vasker med eller uden duft. Derfor finder du også et stort udvalg af vaskemidler, skyllemidler og vaskeparfumer fra domol. Og har du fået genstridige pletter på tøjet, har vi også gode råd for det.

   Du finder vaskepods til både hvidt og kulørt tøj, som er nemme og praktiske, når du vasker. Foretrækker du selv at dosere dit vaskemiddel, har vi også vaskemiddel, som er flydende og som pulver. Har du eller andre i familien allergi – eller ønsker I blot at undgå parfumestoffer – har vi også vaskemiddel til sensitiv hud helt uden parfume, farvestoffer, konserveringsmidler og optiske blegemidler, som desuden er certificeret med EU-Blomsten. Alt vores vaskemiddel fra domol er aktivt allerede fra 20 grader, hvilket gør det muligt, at vaske ved lave temperaturer. Det slider nemlig ikke så meget på tøjet og skåner også miljøet.

   Sådan fjerner du pletter på tøjet

   Får du en plet på tøjet, kan du med fordel bruge en pletfjerner – du finder både salt, spray og pulver til formålet. Når det kommer til pletter, er det vigtigste oftest at holde dem fugtige, da det så er nemmere at få dem opløst. Sæt pletterne i blød med pletfjerneren (vær opmærksom på blandingsforholdene) og fordel produktet med en blød svamp, for derefter at lade tøjet ligge i blød i 5-6 timer. Gentag gerne iblødsætningen og forbehandlingen, indtil pletterne er reduceret, skyl så pletfjerneren af i koldt vand, og vask til slut tøjet efter anbefalingerne på vaskeanvisningerne.

   Se vores mange vaskeprodukter fra domol

   12 .95 kr.
   Ikke på lager
   domol
   Tekstilfrisker
   500 ml (1 L = 27,90 kr.)
   13 .95 kr.
   25 .95 kr.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.