Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Vampyrsminke

   Vampyr make-up – sådan opnår du det skræmmende vampyr look

   Uanset om det er vampyrsminke til voksne eller børn - vampyrer er simpelthen tidløse. Der er noget mystisk og sublimt over hende. Samtidig er de truende, men også fascinerende. Hvis du leder efter en Halloween-make-up, der ikke kun er uhyggelig, men også visuelt tiltalende, er en vampyr-make-up det helt rigtige valg. Vi fortæller dig trin for trin, hvordan du hurtigt og nemt kan gøre dig selv til en vampyr, og hvad du skal bruge til looket.

   Dracula makeup: dette skal du bruge til vampyr-look'et

   For at forvandle dig selv til en blodsuger på Halloween skal du bruge følgende makeupprodukter og redskaber:

   • Lys make-up, pudder eller hvid teatermake-up
   • Sort makeup
   • Rød pudder
   • Øjenbrynsblyant og sort eyeliner
   • Blodrød læbestift
   • Kunstblod
   • Farvede kontaktlinser (grå, rød eller orange)
   • Puderbørste og finere makeupbørste
   • Makeup svamp

   Trin-for-trin instruktioner: Hvordan lægger jeg vampyrsminke til kvinder?

   Så snart du har alle de make-up-produkter og make-up-værktøjer, du har brug for, kan du begynde at lægge vampyr-make-up. I denne make-up guide vil vi forklare hvert trin for at sikre, at du forvandler dig til en vampyr uden besvær.

   1. Prime dit ansigt med lys makeup, pudder eller teatermakeup. Jo blegere du sminker din teint, jo bedre. Dæk halsområdet og décolletéen med det næsten hvide pudder eller make-up.
   2. Tilføj derefter kontrast omkring dine øjne, kinder og næse. For at gøre dette skal du bruge en svamp og sort make-up til at duppe grå skygger rundt om dine øjenhuler og på dine kindben og næsebor, så disse områder af dit ansigt fremstår livløse og indsunkne.
   3. Efter at have tilføjet skygge med svampen, brug en makeup børste til at påføre et strejf af rødt pudder langs kindbenene for at forbedre kontrasten.
   4. Marker dine øjenbryn og øjenlåg med en øjenbrynsblyant og sort eyeliner. Her kan du enten tegne klare linjer, som du ønsker, eller skabe forførende smokey eyes.
   5. Hvad ville en vampyr være uden de karakteristiske vampyrhugtænder eller blodrøde læber? For at fuldende din Halloween-makeup skal du male dine læber med blodrød læbestift og male skarpe tænder med hvid teatermakeup. Fuldend billedet med noget filmblod i mundvigen for at repræsentere bloddråber.
   6. For at perfektionere dit skræmmende look, brug røde kontaktlinser eller alternativt grå vampyrkontaktlinser.
   Vampyr look

   Matchende vampyrmake-up: stylingtips til hår og negle

   Nu handler det om hårstyling – du kan style dine egne enkle frisurer, så de matcher den blodsugende make-up. Et rodet hår passer perfekt til dit udøde vampyr-look. For at gøre dette skal du blot kam. som du reder mod håret og fikserer hårene med stærk hårspray.

   I betragtning af sådan en iøjnefaldende vampyr-make-up giver det mening at gøre kostumet lidt mere subtilt. En sort eller rød kjole ville være et passende valg. For dem, der kan lide at være prangende, vil et overdådigt victoriansk-inspireret kostume med en rød og sort kappe komplementere det blodsugende look. Fuldend dit look ved at vælge matchende Halloween-negle for at forstærke den uhyggelige effekt.

   Matchende Halloween negle til vampyr-look

   Ansigtsmaling til børn: Hvordan sminker jeg børn som vampyr?

   Selv for børn kan udklædning som vampyr være en fascinerende og underholdende aktivitet, især under Halloween eller udklædningsfester. Med disse trin-for-trin instruktioner kan du skabe et børnevenligt, men alligevel uhyggeligt vampyr-look til dit barn.

   1. Mal ansigtet med lys make-up, pudder eller teatermake-up. Jo blegere din teint, jo bedre.
   2. Brug derefter sort make-up til at tilføje grå nuancer til øjenhuler, pande og kindben.
   3. Tegn nu øjenbrynene med en øjenbrynsblyant. Afhængigt af din personlige præference kan du male øjenbrynene buskede eller male tilspidset Dracula-hår på panden. Til piger kan eyeliner give vampyrlooket et feminint touch.
   4. Du kan sminke dine læber med blodrød læbestift og male spidse vampyrtænder med hvid teatermake-up - din børnevenlige vampyrmake-up er klar!
   Vampyr makeup til børn

   Flere Halloween guides

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.