Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Halloween makeup ideer

   Idéer til halloween-makeup: Find dit perfekte uhyggelige look

   Hvert år om aftenen den 31. oktober er det endelig tid: Hekse, spøgelser, vampyrer og andre monstre, store som små, vækkes til live - og går gennem gaderne og råber "trick or treat". Og halloweenfester for voksne bliver også mere og mere populære.  

   Man må simpelthen ikke gå glip af et uhyggeligt kostume og en grusom halloween-makeup til halloween. Hekse, vampyrer, skeletter og gyserklovne som Stephen Kings Pennywise eller Jokeren er særligt populære.

   Hos ROSSMANN finder du ikke kun smarte ideer til din Halloween-makeup, men også de rigtige produkter og inspiration til Halloween-negle. Det vil gøre dig til blikfanget ved årets Halloween-fest!

   Ideer til halloween: Giv dig selv et vampyr-look

   Vampyrer er simpelthen tidløse. Der er noget mystisk og sublimt over dem. På samme tid er de truende, men også fascinerende. Så hvis du leder efter en Halloween-sminke, der ikke bare er skræmmende, men også ser godt ud, er en vampyrsminke med bleg hud og falsk blod det helt rigtige valg.

   Vi viser dig trin for trin, hvordan du hurtigt og nemt forvandler dig til en vampyr.

   Halloween Make-up Look: Skræmmende heks

   Grøn hud, mørkerøde læber og markante konturer: Heksen er et af de mest populære Halloween-looks! Med et par redskaber og de rigtige makeup-produkter kan du skabe en uhyggelig heks på ingen tid.

   Her viser vi dig forskellige hekselooks, du kan sminke dig til!

   Sugar Skull look

   Idé til halloween-sminke: lav et flot Sugar Skull look

   Kraniet er en ægte halloweenklassiker. Du kan nemt forvandle dig til et skelet med nogle få trin eller i den mexicanske "Día de los Muertos"-ånd (spansk for "de dødes dag") lave et Sugar Skull-look med nogle få ekstra penselstrøg. Frodige og farverige kjoler er et ideelt match, for de dødes dag er alt andet end trist - traditionelt danses, drikkes og grines der. Symbolet for de dødes dag er La Catrina, et kvindeligt skelet, der er kendt for sit elegante, feminine og flotte tøj. La Catrina var inspirationen til Sugar Skull-looket, som er både uhyggeligt og feminint, og som hurtigt kan laves med nogle få makeup-redskaber.

   Trin-for-trin guide til Sugar Skull-looket

   Det skal du bruge:

   • - To store makeup-børster
   • - To små øjenskyggepensler
   • - Beauty blender
   • - Make-up (meget lys nuance)
   • - Farveløst setting-pudder
   • - Contouring-palet
   • - Brun øjenskygge
   • - Hvid øjenskyggeblyant
   • - Sort kul eyeliner-blyant
   • - Sort mascara
   • - Rød og pink lipliner

   Guide:

   1. 1. Grund dit ansigt med en meget lys makeupskygge.
   2. 2. Påfør derefter en generøs mængde farveløs setting powder i hele ansigtet.
   3. 3. Nu skal du konturere dit ansigt: Skygg dit ansigt med en kontureringspudder under kindbenene, ved tindingerne og kæbelinjen. 
   4. 4. Læg en brunlig øjenskygge på øjenlåget og hele øjenhulen. 
   5. 5. Udarbejd de konturerede områder ved at føre en hvid øjenskyggeblyant langs dem og blende det hvide lidt udad.
   6. 6. Brug den samme blyant til at tegne de karakteristiske skelettænder på læberne og bagud.
   7. 7. Skitsér de enkelte tænder med den sorte kulblyant, og tegn en streg langs kinden for visuelt at adskille over- og underkæbe.
   8. 8. Tegn derefter en øjenlågsstreg over og under øjet med kohlblyanten, og blend den ud. Påfør den samme sorte farve på vandlinjen.
   9. 9. Påfør sort mascara på øjenvipperne.
   10. 10. Tegn formen af et næsehul på din næse med en sort eyelinerblyant, og farv den helt ind.
   11. 11. Afslut din makeup med en lipliner, for eksempel i rød eller pink. Tilføj små kruseduller, blomster eller hjerter til dit ansigt.

   Horror Clown: Uhyggelig Halloween-sminkeidé

   Det er svært at forestille sig gysergenren uden klovne, i hvert fald efter filmhits som Stephen Kings "ES" eller Jokeren. Hvis du virkelig vil skræmme folk til Halloween, er gyserklovnelooket den perfekte skræmmende sminke. Vores trin-for-trin-guide viser dig, hvordan du nemt kan genskabe looket:

   Horror Clown

   Joker-sminke

   Har du lyst til at skabe Joker-looket til Halloween? Med et par enkle trin kan du skabe det karakteristiske grin, som med garanti vil give dig uhyggelige øjeblikke.

   Her er, hvad du skal bruge til Joker-looket:

   • - Make-up-svamp
   • - Øjenskyggepensel
   • - Hvid sminkefarve/teatersminke
   • - Sort øjenskygge
   • - Rød læbestift

   Og sådan gør du:

   1. 1. Jokeren er lige så hvid som et stykke kridt. Derfor skal du sminke hele dit ansigt og din hals med hvid sminkefarve. Dæk også dine øjenbryn med farven.
   2. 2. Påfør derefter sort øjenskygge med god dækning hele vejen rundt om øjnene. Tegn fine sorte linjer ud over cirklen for at fremhæve ujævnheder og simulere små rynker. 
   3. 3. For at skabe den karakteristiske mund skal du først påføre en kraftig rød læbestift. Brug fingrene eller en lille pensel til at blende den udad. 
   4. 4. Brug nu penslen og den røde farve til at tegne en bred linje hen over mundvigene og ned til kinden. Gør den smallere til sidst for at skabe et grin.
   5. 5. Brug til sidst en lille pensel og den sorte øjenskygge til at tegne enkelte linjer, fx langs panden, for at skabe rynker.
   Edderkop makeup

   Sådan laver du en enkel halloween-sminke i sidste øjeblik

   I bund og grund er det slet ikke svært at sminke sig til halloween. Lys pudder, mørk øjenskygge og rød læbestift er ofte nok til at forvandle dig til en vampyr, et uhyggeligt skelet eller en ond heks på ingen tid. Når invitationen til halloweenfesten kommer spontant, er der ofte ikke tid til en mere udførlig makeup. Men bare rolig: Hvis du har en eyeliner ved hånden, kan du genskabe disse uhyggelige, men elegante flagermus- eller edderkoppelooks på bare et par minutter:

   Flagermus-makeup

   Øjenmakeuppen med flagermus ser særlig elegant ud og kan laves på ingen tid med en flydende eyeliner. Tegn en almindelig eyelinerstreg, og tegn formen af en flagermusvinge fra den yderste øjenkrog. Farvelæg til sidst indersiden med den sorte farve. Tilføj mascara, glitterpartikler og et sort outfit for at fuldende looket i sidste øjeblik.

   Edderkoppe-sminke

   Edderkopper er en del af enhver halloweenfest! Så hvorfor ikke inkorporere dem i din makeup? Det uhyggelige edderkoppespind kan laves i nogle få enkle trin og stadig skabe en wow-effekt. Tegn ganske enkelt en eyeliner med vinger og lav et edderkoppespind fra den yderste øjenkrog. En markant øjenskygge afrunder edderkoppe-looket.

   Flere Halloween guides

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.