Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Halloween negle designs

   Halloween-negle: Skræmmende og smukke negledesigns du selv kan skabe

   Natten mellem den 31. oktober og 1. november er det igen tid: Halloween er lige om hjørnet! Hvilken bedre måde at understrege den uhyggelige og festlige atmosfære på end med matchende negledesign? Fra enkle til mere komplekse variationer viser vi dig kreative designs til dine halloween-negle, som med garanti får dig i halloween-stemning og fuldender dit halloween-look. Lad dig inspirere af vores halloween-negledesign og mal dit eget halloween-look.

   Halloween-negle: enkle negledesigns, du kan genskabe

   Hvis du vil holde det enkelt og simpelt, er der stadig masser af måder at give dine negle et Halloween-touch på. For at matche din halloween-makeup kan du vælge neglelakfarver, som mange forbinder med halloween. Det er bl.a. sort, hvid, orange og rød. Mal dine negle i din yndlingsfarve, og looket er fuldendt. Er det for enkelt til dig, eller kan du gøre det lidt finere? Så prøv et fransk negledesign i en af disse farver. Disse enkle teknikker giver mulighed for at have virkelig iøjnefaldende negle på Halloween.

   Spørgelses French Nails

   Negle til halloween: Spøgelses French Nails 

   Sværhedsgrad: Medium
   Tid: 40-60 minutter

   Lav magiske franske spøgelser på dine negle ved hjælp af følgende redskaber:


   Giv først dine negle en base coat, så du kan fjerne neglelakken bagefter uden at efterlade rester. Påfør derefter den nøgenfarvede neglelak og lad den tørre grundigt. Brug nu penslen til at male spøgelsernes silhuetter på dine negle. Brug derefter børsten til at skabe to små sorte prikker som øjne. Forsegl endelig alt med en top coat – og voila! Dine simple Halloween-negle i et spøgelsesfransk look er klar.

   Matte Black Blood Nails

   Halloween negle: Matte Black Blood Nails

   Sværhedsgrad: Middel
   Tid: 40-60 minutter

   Tilføj et uhyggeligt præg til almindelige sorte negle med blodrøde accenter. Du har brug for følgende forsyninger til mat sorte blodnegle:

   • Base coat
   • Neglelak i sort, rød og hvid
   • Top coat med en mat effekt
   • Pensel

   Start med at forberede dine negle med en base coat og derefter male dem sorte. Efter at poleringen er tørret påføres en topcoat med en mat effekt. Du kan bruge penslen til at påføre de røde accenter, som skal ligne bloddråber, på udvalgte negle, såsom pege- og ringfingrene. For at gøre effekten endnu mere realistisk, brug subtile hvide accenter til at skabe en imponerende 3D-effekt.

   Halloween negle med wow-effekt

   Halloween negledesign med en wow-effekt

   For at gøre dine Halloween-negledesigns endnu mere iøjnefaldende, kan du bruge ikoniske symboler som edderkopper, græskar, kranier og spøgelser. Brug dristige farver som sort, orange og hvid som base, og tilføj derefter kontrastfarver til motiverne for at få dem til at skille sig ud.

   Ønsker du at give dine Halloween negle en 3D effekt, kan du nemt opnå dette med små neglestickers & neglefolier eller dekorative sten. En gel-neglelak med en lidt tykkere konsistens er også ideel til at tegne symboler som edderkoppespind på dine negle. Dette giver dit negledesign ekstra dimension og gør det til et rigtigt blikfang!

   Wednesday Addams negle

   Negledesign til Halloween: Wednesday Addams negle

   Sværhedsgrad: Høj
   Tid: 60-90 minutter

   Teenageren Wednesday Addams, kendt fra tv-serien “Wednesday”, er kendt for sin mørke, makabre og samtidig charmerende adfærd og er derfor en passende inspiration til et sofistikeret Halloween negledesign!

   Du skal bruge følgende forsyninger til Wednesday Addams negle:

   Efter påføring af base coat, mal skiftevis lag af grå og sort farve på dine negle. Nu har du mulighed for at tilpasse dine negle. Dekorer hver negl med et unikt design, såsom edderkoppespind eller en silhuet af Wednesday Addams. Til sidst forsegles looket med en top coat. Hvis du vil, kan du tilføje ekstra gnistre til dit look med glitterelementer.

   Halloween græskar negle

   Halloween græskar negle

   Sværhedsgrad: Middel
   Tid: 30-60 minutter

   Mange forbinder græskar med Halloween, som også er ideelle til et Halloween-negledesign.

   Du har brug for følgende redskaber til græskarnegle:

   • Base coat og top coat
   • Sort og orange neglelak
   • Hvis det er nødvendigt, sten
   • Pensel

   Efter base coat skal du male dine negle i en levende orange. Med en fin pensel og sort neglelak kan du nu male det klassiske græskaransigt på dine negle. Til sidst påføres et topcoat for at forsegle alt. For lidt mere variation kan du også male et orange græskaransigt på sort neglelak eller tilføje glitterelementer. Så du kan fremtrylle glade og uhyggelige Halloween-negle på ingen tid!

   Andre Halloween guides

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.