Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Vitamin C serum

   Vitamin C serum: boosteren til sund og strålende hud

   Når du leder efter hudpleje- og anti-age produkter, er der i øjeblikket et produkt, som er svært at undgå: vitamin C serum! Uanset om det er mod rynker, akne eller urenheder så kan serummet bekæmpe mange forskellige hudproblemer. Spørgsmålet er, hvilket mirakelmiddel der er gemt i produktet? Svaret er helt kort: intet mirakelmiddel - bare C-vitamin!
   Vitamin C serum fordele

   Hvilke egenskaber har vitamin C? 

   C-vitamin er ikke kun vigtigt for vores immunsystem og kroppens eget forsvar, men også for at binde frie radikaler. Frie radikaler er molekyler der er kemisk ustabile og kan igangsætte skadelige processer i kroppen. De kan bl.a. opsta gennem eksponering af UV-stråler, og dermed årsage rynker, pigmentering eller alderspletter. C-vitamin kan være med til at dæmpe denne proces.

   C-vitamin er faktisk lidt af et universalmiddel når det kommer til hudproblemer. For det første stimulerer det produktionen af kollagen, som er afgørende for hudens fasthed og spændstighed. Det kan også hæmme inflammation gennem sin antioxidanteffekt og - sidst men ikke mindst - reducere melaninproduktionen, som er ansvarlig for alderspletter og pigmentering.
   Vitamin C serum

   Hvad er vigtigt at vide om serum?

   Hvorfor er det relevant at få C-vitamin gennem et serum? I kosmetikverdenen henviser begrebet 'serum' til et stærkt koncentreret plejeprodukt, der anvendes som det første plejelag - før cremer eller ansigtsmasker. Men vær forsigtig: C-vitaminkoncentrationen bør ikke overstige en værdi på 15-20 %. Hvis serummet overskrider dette niveau, kan syren virke irriterende på huden og forårsage rødme. En optimal koncentration af C-vitamin som er tolerant for huden, findes f.eks. i vitamin C-serummet fra Daytox.
   Vitamin C serum

   Hvordan anvender min vitamin C serummet korrekt?

   Der er et par vigtige ting at huske på, når man anvender vitamin C serum. Generelt bør du kun bruge serum én gang om dagen på grund af den høje koncentration af ingredienserne. Afhængigt af den effekt, du ønsker, at C-vitamin serummet skal have på din hud, skal produktet helst anvendes om morgenen eller aftenen. Efter morgenens påføring er din hud beskyttet mod miljømæssige påvirkninger som fx UV-stråling i løbet af dagen, mens påføring om natten fremmer cellefornyelsen.
   Vitamin C serum step-by-step

   Selve påførelsen af serummet sker i tre nemme trin: start med at rense huden grundigt eventuelt med en cleanser, toner eller en eksfoliator. Dette rengør porerne således huden kan optage de aktive ingredienser mest optimalt. Påfør derefter serummet ved at dryppe 1-2 dråber ud i din håndflade og masserer herefter serummet ind i huden. Vær opmærksom på, at på grund af den høje koncentration er 1-2 dråber tilstrækkeligt - større mængder kan forårsage irritation. Efter serummet kan du anvende andre hudplejeprodukter, fx en fugtighedscrem med UV-beskyttelse, som styrker effekten og beskytter huden.

   Se alle vitamin C serummer

   Vitamin C Serum enjoy tøday
   20 ml (1 L = 7.997,50 kr.)
   159.95 kr.
   ISANA
   Power Serum Vitamin C Shot
   10 ml (1 L = 5.195,00 kr.)
   51.95 kr.
   Mother Nature
   Vitamin C Facial Serum
   30 ml (1 L = 7.831,67 kr.)
   234.95 kr.
   187.95 kr.
   Garnier SkinActive
   Glow Booster Serum
   30 ml (1 L = 3.765,00 kr.)
   112.95 kr.
   93.95 kr.
   Vitamin C serum
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.