Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Soap brows

   Soap Brows: Så nemt er det at style øjenbrynstrenden selv!

   Øjenbrynene har en særlig plads i skønhedsverdenen: først og fremmest fungerer de som et beskyttende skjold for øjnene, men som vi alle ved, danner de også den visuelle ramme for ansigtet! Sidst men ikke mindst er det vores øjenbryn der gør, at vi kan udtrykke følelser endnu bedre.

   Det vigtigste at vide om øjenbryn er, at der ikke findes en 'one size fits all', for det perfekte øjenbryn skal naturligvis altid være optimalt tilpasset ansigtets form og størrelse. Så det er ikke underligt, at den ene øjenbrynstrend har fulgt den anden i de seneste årtier. Mens øjenbrynene i 90'erne ikke kunne være smalle og definerede nok, er mottoet for øjenbryn i dag: jo større, jo bedre! Lige siden supermodellen og trendsætteren Cara Delevigne erobrede verdens røde løbere med sine tykke kultøjenbryn, er det blevet trendy at dyrke sine øjenbryn frem for at plukke dem.

   Det er derfor dine øjenbryns naturlighed, der er i højsædet. Det bedste af det hele er, at det ikke kræver nogen stylingfærdigheder at holde dit XL-øjenbryn i form hele dagen, men blot nogle få enkle trin og produkter, som findes i mange badeværelser alligevel. Det magiske ord er Soap Brows. Så læs med her, hvis du vil vide alt om trenden og hvordan du kan style dine øjenbryn på ingen tid!

   Hvad er Soap Brows

   Som navnet antyder, handler denne skønhedstrend om øjenbryn, der er formet og fastgjort ved hjælp af sæbe. Lyder det enkelt? Det er det! Sæben giver det ultimative hold til dine statement-bryn uden at efterlade en nogle synlige spor af sæbe.

   I modsætning til et Brow Lammination bliver hårene ikke fastgjort permanent, men bevarer kun deres styling indtil næste ansigtsvask. Dette er den ideelle løsning for alle dem, der bare vil prøve trenden en gang og endnu ikke er sikre på, om den er den rigtige løsning for dem. En allergisk reaktion er også usandsynlig med dette skønhedshack.

   Soap brows

   Få fyldige bryn med sæbe: så nemt er det at få soap brows!

   Vil du have fyldige, definerede bryn? Så skal du blot følge vores nemme Soap Brows-vejledning her:

   1. Fugt først din øjenbrynssæbe med lidt vand.
   2. Bevæg derefter din øjenbrynsbørste, som også er blevet fugtet en smule, frem og tilbage over sæben i cirkulære bevægelser - bemærk: sæben skal fordele sig jævnt i din børste, og ikke skumme op!
   3. Kæm nu dine hårstrå i den ønskede form - og voila, du har lavet dine perfekte soap brows! 
   Soap brows

   Hvilke slags sæber egner sig bedst til at style bryn med?

   For at forme dine øjenbryn bedst muligt skal du bruge en fast sæbe, da den er perfekt til at sætte og forme dine øjenbryn uden at klistre. Flydende sæbe kan derimod få brynene til at se geléagtige ud i starten og klumpede ud, når de er tørre.

   Oliebaseret sæbe er heller ikke egnet til stylingtrenden, da den kan efterlade grimme sæberester i dit bryn. Derudover kan det anbefales at bruge parfumefri sæbe, der er skånsom mod huden, så du ikke irriterer det følsomme øjenområde unødigt.

   Soap brows

   Vores bedste tip er at bruge glycerinsæbe! I de fleste tilfælde er den gennemsigtig, efterlader ikke et grimt slør, plejer dine øjenbrynshår takket være blide ingredienser og fugter samtidig huden. Hvis du vil have perfekt volumen og et ekstra langvarigt resultat, fås der faktisk også særligt udviklede soap style makeup-produtker. Disse er specielt udviklet til styling af dine bryn og kan bruges til din styling på ingen tid.

   Hvor godt holder soap brows, når de fx bliver udsat for varme, sved eller lignende?

   Den eneste hage ved denne skønhedstrend: Desværre kan dine Soap Brows ikke tåle for meget varme eller sved, fordi sæben ikke er vandfast og derved kan 'svedes af", når den kommer i kontakt med fugt eller sved. Så når du får sved på panden (og i bryene) er der risiko for at sæben kan glide ned i dine øjne og forårsage irritation.

   Køb Brow Soap produkter nu hos Rossmann

   Wow-Brows garanteret: Med en fast sæbe, en øjenbrynsbørste og lidt vand kan du forme selv de mest genstridige øjenbryn på ingen tid. Vores tor udvalg af øjenbrynssæber, som fx Revolution Soap Styler+, giver flotte fyldige bryn og god holdbarhed.

   Soap brows
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.