Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Sleek bun

   Sleek Bun: Så let er det at opnå den elegante trendfrisure!

   Uanset om det er til en elegant anledning med fin kjole eller om det er til hverdag med jeans og skjorte: en sleek bun frisure passer til alle looks! Med denne trendy frisure trækkes håret tilbage tæt ind til hovedet, og længderne knyttes til en samlet knold også kaldet "bun". Berømtheder som Hailey Bieber og Kendall Jenner har også opdaget det praktiske og alligevel sofistikerede look: Find ud af, hvordan du kan style den trendy sleek bun derhjemme på ingen tid, og hvilke redskaber du har brug for her!

   Hvad er det særlige ved en sleek bun?

   Selvom fedtet hår er noget helt normalt, får det os ofte til at føle os lidt uoplagte og mindre friske i looket. Det er her, at den slanke knold kommer til undsætning, når der ikke er tid til at vaske håret. Som navnet antyder, er den trendy frisure kendetegnet ved sin særligt glatte finish, hvor skinnende og glat hår er det ønske resultat.

   Knolden er ikke kun stilfuld, men også rigtig praktisk: dit hår falder ikke i ansigtet, og løstflyvende babyhår har ikke en chance, hvis du fikserer det med en stylinggel. Frisuren ser særlig elegant ud med en lige midterskilning. Overordnet er Sleek Bun-frisuren en rigtig all-rounder: Uanset om det er til hverdag eller som festfrisure!

   Sleek Bun: redskaber

   Disse essentielle ting, du har brug for til din slanke knold

   Med blot nogle få redskaber kan du nemt style en elegant knold derhjemme. Ud over en hårbørste, hårelastik og hårnåle har du brug for hårgel eller hårvoks. Forskellen mellem disse to hårstylingprodukter er, at hårgelé sætter sig hurtigt efter påføring og skaber en slags vådt look. Hårvoks kan derimod omstyles så ofte du vil efter påføring og giver dit hår et mere mat look.

   Når du skal vælge et hårstylingprodukt, afhænger det hele af dine personlige præferencer. Hvis du har særligt krøllet eller kruset hår, bør du også have et glattejern og om nødvendigt en fixeringsbørste ved hånden for at tæmme mindre babyhår.

   Sleek bun tutorial: Sådan opnår du det slanke look

   Du behøver ikke være en professionel stylist for at opnå det perfekte skinnende look. Du kan selv skabe det på ingen tid. Bare følg disse nemme instruktioner:

   1. Først skal du rede dit hår grundigt igennem: Tangle® Teezer The Original Hairbrush udrede dit hår nemt og smertefrit, og befrier det for knuder.
   2. Red derefter dit hår i en midterskilning eller sideskilning: En midterskilning er særligt velegnet til denne frisure. En kam kan hjælpe dig med at skabe en præcis skilning.
   3. Kæm alt dit hår med din børste, og beslut dig for, hvor højt du vil have din knold. 
   4. Når du når det ønskede punkt, binder du dit hår til en stram hestehale med et hårelastik. Sørg for, at dit hår er jævnt over hele hovedet.
   5. Del derefter din hestehale i to lige store hårlokker: Drej derefter de to tråde sammen. Dette vil skabe en snoet fletning.
   6. Vikl derefter fletningen rundt om din elastik for at skabe en knold. Fastgør den med hårklemmer og hårnåle. Vores tip: For at få knolden til at holde længere kan du også fiksere den med hårspray.
   7. For at give looket sin glatte finish kan du påføre en hårvoks eller gel efter eget valg på toppen af hovedet for at give looket sin glatte finish. Vores tip: De fineste, udstående hårstrå kan glattes optimalt med en tandbørste, som du påfører en smule stylinggel på.

   Produkter til styling af Sleek Bun

   ISANA
   Babyhår Styling-Stick
   10 ml (1 L = 2.895,00 kr.)
   28.95 kr.
   28.95 kr.

   Lavtsiddende sleek bun: den perfekte knold til kort hår

   Denne trendy frisure er også perfekt til kort hår: Du kan binde alt dit hår i en knold ved at placere det helst på den nederste del af dit hoved. Hvis et eller to hårstrå stadig er for korte, kan du fiksere dem med små hårnåle bag på hovedet.

   Sleek frisurer: stilfulde variationer af sleek bun-looket

   Ud over den klassiske sleek bun kan variationer af denne frisure give en vellykket forandring: Ved at placere chignon'en højt oppe på hovedet skaber du for eksempel et særligt cool look, mens knolden i nakken giver en sofistikeret finish. Lige så populær: den såkaldte "off-duty bun". Dette er en kombination af det slanke look og den rodet knold. For at skabe en off-duty knold skal du rede dit hår stramt tilbage og fiksere det med hårvoks eller gel ligesom i den slanke frisure. Lad den nederste del af håret blive væk. Bind den ved basis af hovedet, og træk enkelte hårstrå ud af knolden. For at få et rent look kan du også glatte dem ud med et glattejern. Den smarte, afslappede off-duty bun er klar! I stedet for en knold kan du også skabe det slanke look med en hestehale.

   Med disse produkter vil din Sleek Ponytail blive et ægte blikfang på ingen tid:

   • Hårbørste og kam: til at fjerne knuder og skabe en perfekt skilning.
   • Hårelastik: til at holde hestehalen på plads
   • Hårnåle: til at fastgøre korte tråde eller tråde, der falder ud på bagsiden af hovedet
   • Hårvoks eller gel: for en glat finish
   • Glattejern: til at glatte fletningen så godt som muligt
   • Varmebeskyttelsesspray: for at beskytte dit hår mod varmeskader på den bedst mulige måde
   Sleek Bun look

   Flere tips til den perfekte sleek bun

   Den trendy sleek bun skaber et sofistikeret og moderne look og er nem at style. For at opnå det ønskede resultat behøver dit hår ikke at blive vasket før styling - tværtimod: den trendy frisure ser særlig godt ud med uvasket hår! Når du påfører hårgelé eller voks, skal du passe på ikke at påføre for meget produkt på dit hår. Hvis du vil fjerne stylingproduktet om aftenen, skal du rede de groveste rester ud med en børste. Derefter vasker du dit hår som sædvanligt - husk altid at vaske to gange shampoo for at sikre at håret først bliver rengjort og frigjort fra styling produkter, og i andet trin bliver plejet. Hvis du vasker dit hår med balsam bagefter, bliver det let at rede ud og giver næring til hårets struktur.

   Sleek bun: en all-rounder med it-faktor!

   Som en elegant variation til en middag eller snarere som en cool hverdagsfrisure til en shoppingtur? Sleek bun er en ægte all-rounder, som du nemt kan style med et par enkle trin og hverdagens skønhedsessentials. På rossmann.dk shop finder du alle de skønhedsredskaber, du har brug for til at fremtrylle det trendy hårlook.

   Sleek Bun - god fornøjelse med stylingen!
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.