Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Siren Eyes

   Siren Eyes: Sådan skaber du makeup-looket til et mystisk øjenlook

   Mystisk, sexet og forførende - den seneste makeup-trend, der sætter dine øjne i det bedste lys - nemlig kendet som Siren Eyes! Kort efter at den amerikanske model Bella Hadid præsenterede sig offentligt med den uimodståelige øjenmakeup, dukkede der forskellige tutorials og get-the-look-videoer op. Find ud af, hvad det forførende look går ud på, og hvordan du nemt kan skabe din egen Siren Eyes øjenmakeup her!

   Siren eyes make-up: den nye eyeliner-trend

   Det er ikke tilfældigt, at make-up-trenden hedder Siren Eyes: Den er inspireret af de græske mytiske væsner sirenerne: Ifølge mytologien fik sirenerne sømænd til at gå i en slags trance med deres forførende blik. Virker looket allerede bekendt for dig? Det er ikke så underligt, for teknisk set er det en videreudvikling af de populære Cat Eyes. Cat Eyes skabes ved hjælp af en eyeliner og wing i forlængelse af den nederste vippelinje på det ydre øje, mens det med sireneøjnene er en ekstra eyeliner i den inderste øjenkrog, der tilføjer det helt rigtige. Mascara fuldender begge looks. For at undgå at stjæle showet med din øjenmakeup kan du vælge en diskret farve til dine læber, f.eks. lyserød, nude eller en skinnende lipgloss. Hvis du ønsker et mere ekstravagant look, kan du prøve forførende røde eller pink læber.

   Siren Eyes close-up

   Siren Eyes: Så nemt sminker du looket 

   Uanset om det er til fest eller til hverdag: afhængig af farvernes intensitet passer Siren Eyes-trenden til mange forskellige lejligheder og skaber med garanti en wow-effekt. Med et par enkle trin kan du nemt selv style det mystiske og sensuelle look:


   Step-by-step guide til Siren Eyes: så enkelt er det! 

   1. Påfør en beige øjenskygge som base på hele øjenlåget, og blend den diskret rundt om hele øjet.
   2. Påfør derefter en bred linje af mørk øjenskygge over din øverste vippelinje.
   3. Påfør eventuelt den samme øjenskygge diskret under den nederste øjenvippelinje.
   4. Brug en sort eyeliner til at skabe en vinge i det yderste øjenkrog, og træk linjen hen over hele den øverste vippelinje. Tip: For at få en præcis kant kan du anvende gennemsigtig tape på det ydre øje som en forlængelse af din nederste vippelinje.
   5. Linier den øverste vippelinje op til den indre øjenkrog og forbind den med den nederste vippelinje, så linjen spidser til et punkt ved det indre øjenkrog. 
   6. Afslut looket med mascara. Tip: For at få et særligt smukt look kan du yderligere anvende kunstige øjenvipper.
   7. Siren Eyes-looket er klart!


   TIP: Der er ingen grænser, når det gælder øjenskyggefarver: naturlige brune og grå toner samt grønne og blå toner skaber en ægte wow-effekt!

   Siren Eyes how to

   Sireneøjne: ekstra tips til at sikre, at intet går galt

   For at få et uimodståeligt øjenlook er det vigtigt at tilpasse looket til din øjenform og -størrelse. Har du mindre øjne og ønsker at få dem til at se større ud? I så fald skal du fremhæve midten af din øverste vippelinje og din vandlinje med en nude eyeliner. Hvis dine øjne er tæt på hinanden, skal du fremhæve den inderste øjenkrog med en beige/neutral øjenskygge. Hvis du har udtværet din makeup eller ønsker at rette op på ujævnheder, kan vatpinde, der er gennemvædet af lidt micellarvand, hjælpe dig. På denne måde kan du fjerne make-upen præcist fra bestemte områder og derefter rette op på den. Micellarvand kan også bruges til hurtigt og skånsomt at fjerne øjenmakeup efter en lang dag.

   Sireneøjne for et uimodståeligt look

   Siren Eyes er bogstaveligt talt et ægte blikfang og giver dit look en forførende finish. Med produkterne fra ROSSMANN kan du nemt genskabe make-up-trenden derhjemme og få dine øjne til at stråle!

   Siren Eyes
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.