Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Scrunchies

   Scrunchies: frisure-trenden med 90'ernes it-piece

   Vi kan takke 90'erne for mange ikoniske modetrends, hvoraf nogle er mere aktuelle end nogensinde før! Især de iøjnefaldende hårelastikker lavet af stof bliver ved med at dukke op, hvilket bringer et frisk pust til frisureverdenen. Det, der tidligere var en hurtig måde at binde dit hår sammen på, mens du tog din makeup af på badeværelset, er nu et uundværligt fashion statement.

   Scrunchies: hvad er de små hårdimser egentligt for noget?

   En scrunchie er en voluminøs, stofbeklædt hårelastik, som først så dagens lys tilbage i 90'erne. Scunchien blev oprindeligt opfundet som et alternativ til andre hårelastikker uden plastik- eller metaldele, som kan skade håret.

   Heldigvis for os (og vores hår!), er scrunchies blevet populære igen. Og scrunchies passer til ethvert look! Uanset hvilken frisure du ønsker - om den skal være mere klassisk eller mere smart - så findes der scrunchies i alle forskellige former og farver, som vil passe til dit look. Det bedste af det hele er, at du ikke behøver nogen særlige stylingfærdigheder til dine scrunchie-looks - læs med her, det er altså ret nemt!

   Scrunchies - masser af forskellige varianter

   Den bløde all-rounder: hvorfor er scrunchies så populære? 

   Ud over, at scrunchies igen er 'in', er den største fordel ved scrunchies nok, at de er meget mere skånsomme for håret end almindelige hårelastikker. Desuden har de hippe stofbånd ingen irriterende metaldele og sidder normalt løst i håret, så der er ingen skadende hårknæk i løbet af dagen. Håret har simpelthen bedre af at blive sat med en scrunchie end med konventionelle hårelastikker.

   Hvilke scrunchie-trends er de mest populære?

   Det trendy hårtilbehør fås i alle tænkelige designs, former og farver. I mellemtiden har selv berømte designere som Valentino, Versace og Miu Miu skabt deres egne scrunchies. Det er ikke så mærkeligt, for håndteringen er super nem, udvalget er stort og de gør din manke godt - mere er ikke muligt! Scrunchies i leo-look, fløjlsstof eller med indbygget sløfje er alle bud på forskellige populære designs. Derudover har det populære brand invisibobble® også lavet masser af flotte versioner af scrunchies og kombineret det med deres skånsomme hårelastik-design.

   Se udvalget af scrunchies

   Styling tips og tricks: 3 nemme frisurer med scrunchies

   Hestehale-frisuren er stadig den ubestridte nummer 1 i hverdagen. Det perfekte blikfang til din hestehale er de iøjnefaldende scrunchies. Men fantasien behøver ikke stoppe dér. Se vores nedenstående guide til 3 nemme og flotte frisurer med scrunchies.

   1. Når du ønsker at være lidt mere formel: gå med en dyb hårknold med scrunchie. Til denne frisure skal du rede dit hår ind i nakken og binde det i en hestehale nederst på hovedet. Sno og drej derefter håret ind og fastgør den med en scrunchie efter eget valg. For at få et rodet look kan du lade nogle få lokker løsne sig fra knolden.

   Scrunchies style 1
   2. Legende let eller rodet: alt er muligt med en halvknold eller en halv hestehale med scrunchie! I den halvåbne version af en hestehale er det kun det øverste hår, der er bundet i en løs knold eller hestehale. Hvis du foretrækker det romantiske look, kan du lave lette bølger på forhånd og pifte frisuren op med glamourøse hårspænder og en scrunchie i sarte pastelfarver, alt efter hvad du ønsker. For et mere afslappet og hverdagsagtigt look skal du blot plukke et par hår ud - og så er du klar til dagen!
   Scrunchies style 2
   3. Space buns med scrunchies: et must-have til festivals-sæsonen! For at opnå dette 90'er-look skal du dele dit hår i midten og binde en høj hestehale i venstre og højre side. Drej derefter fletningerne ind og sæt dem i en cirkel. Style derefter dine mini-buns med stilfulde scrunchies!
   Scrunchies style 3

   Stylingsprodukter til håropsætning

   Velkommen tilbage, scrunchies!

   Vi byder de bløde hårbånd velkommen tilbage og ved ærligt talt ikke, hvordan vi kunne undvære dem i så lang tid. Det flotte hårtilbehør er blevet vores faste følgesvend, fordi det passer til ethvert look, er alsidigt og skaber cool frisurer på ingen tid. Giv dine frisurer et ægte blikfang, og skab det perfekte 90'er-look med dit nye yndlingsscrunchie!

   Scrunchies
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.