Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Niacinamid

   Niacinamid: det nye skønhedsstof

   Hudplejeeksperter og skønhedsfans sværger til vitaminets særlige virkning - og ikke uden grund: Niacinamid er alsidig og kan hjælpe med mange hudproblemer, og det kan også bruges til næsten alle hudtyper. Uanset om det er til små rynker, urenheder, store porer eller tør hud: ingrediensen er helt sikkert en spændende nyhed i hudplejeverdenen. Her kan du læse hvad der ligger bag den nye trend - og hvordan du kan forbedre din huds udseende med ingrediensen.

   Hvad er niacinamid?

   Niacinamid er et vandopløseligt vitamin, også kendt som vitamin B3 eller nikotinamid. Vitaminet udvikler sin virkning i et samspil med stoffer, der forekommer naturligt i huden. Ingrediensen er derfor velegnet til næsten alle hudtyper og kan bruges til forskellige problemer for at forfine hudens udseende og give en falmet hud en sund glød.

   Hvordan påvirker niacinamid huden?

   Niacinamid er vigtigt for stofskiftet af proteiner, fedtstoffer og kulhydrater og støtter cellernes energistofskifte.

   Vitaminet bidrager til hudens regenerering gennem sin antioxidanteffekt, hvilket kan bidrage til en varig forbedring af hudens udseende. Vitaminet udglatter rynker og modvirker urenheder og udvikling af betændte bumser.

   Niacinamid forfiner også porerne og sikrer en strålende teint.

   Niacinamid

   Niacinamid: fordelene ved beautyingrediensen

   Niacinamid kan bidrage til at forbedre hudens udseende på en række forskellige niveauer: Det kan udglatte fine linjer og rynker, forfine forstørrede porer og udjævne hudtonen, fx hos personer med tendens til hyperpigmentering.

   Vitaminet fremmer fornyelsen af huden og forhindrer, at den mister fugt. Desuden støtter niacinamid forsvarsfunktionen ved at styrke den naturlige hudbarriere, som igen modvirker urenheder forårsaget af miljøpåvirkninger. Selv om de nøjagtige processer endnu ikke er blevet undersøgt til fulde, er mange enige: niacinamid får huden til at fremstå fastere og yngre ved regelmæssig brug.

   Niacinamid - fordele

   Hjælper niacinamid mod acne?

   Niacinamid har antiinflammatoriske og poreforbedrende egenskaber. B3-vitamin kan derfor også hjælpe mod akne og lindre hudbetændelse. Ved at styrke hudens naturlige beskyttelsesfunktion har ydre miljøpåvirkninger også sværere ved at påvirke eller skade huden. Det er vigtigt, at niacinamiddosis er mindst to procent for at opnå den ønskede effekt. Kontakt en hudlæge for at afgøre, om ingrediensen er egnet til din hud - for at undgå utilsigtet hudirritation.

   Hvordan bruger jeg niacinamid: niacinamid serum versus creme?

   Fra tonere til cremer til højt koncentrerede niacinamid-serummer findes ingrediensen i forskellige doser i forskellige hudplejeprodukter. Du kan derfor indarbejde flere produkter med niacinamid i din hudplejerutine og bruge ingrediensen både morgen og aften. Da det er et naturligt vitamin, har ingrediensen næsten ingen bivirkninger og tolereres godt. Kontakt om nødvendigt din hudlæge eller hudspecialist for at undgå allergiske reaktioner.

   Vores tip: Når det gælder hudpleje, er det tilrådeligt ikke at stole på kun én ingrediens, men at kombinere niacinamid med andre boostere, der er velegnede til huden.

   Niacinamid

   Kan niacinamid kombineres med andre ingredienser?

   Niacinamid er også en rigtig allrounder, når det kombineres med andre stoffer: For at opnå synlige resultater for hudens udseende kan det kombineres med en række skønhedsstoffer, såsom hyaluronsyre, retinol, C-vitamin samt AHA og BHA. Når det drejer sig om rækkefølgen af hudplejeprodukter, er konsistens nøglen.

   Niacinamid og c-vitamin

   Du kan også bruge de to stoffer, der sikrer en ensartet teint og bruges som anti-ageing-stoffer, sammen. Der er ingen rækkefølge at følge, men derimod er konsistensen af produkterne vigtig. Reglen er, at produktet skal påføres fra tyndt til tykt. Påfør derfor først en flydende toner, derefter et let serum og til sidst den nærende creme.

   Niacinamid - step 1
   Rens ansigtet.
   Niacinamid - step 2
   Brug ansigtstoner før påføring af niacinamid.
   Niacinamid - step 3
   Påfør let serum.
   Niacinamid - step 4
   Afslut med nærende niacinamid-creme.

   Niacinamid og retinol

   Retinol er kendt for at stimulere kollagenproduktionen - hvilket ifølge skønhedseksperter resulterer i en stabil "hudramme" og en reduktion af rynkedybden. Efter brug af retinol, kan niacinamid være med til at berolige huden. Begge stoffer supplerer derfor hinanden og kan bruges sammen.

   Produkter med niacinamid

   rain tonight Hypersleep Serum
   20 ml (1 L = 7.047,50 kr.)
   140.95 kr.
   ISANA
   Pure Bodylotion Niacinamid
   200 ml (1 L = 144,75 kr.)
   28.95 kr.
   Ikke på lager
   84.95 kr.
   Niacinamid
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.