Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Lip plumper

   Fyldige læber med Lip Plumper? Sådan fungerer den  populære beauty trend!


   Let's be honest: store naturlige læber alá Angelina Jolie er misundelsesværdigt - også selvom fyldige læber for længst er holdt op med at være skønhedsidealet. I de sidste par år har mode- og skønhedsverdenen gennemgået en stor forandring og har siden da jagtet en ny, mere individuel og frem for alt mere forskelligartet forståelse af skønhed. Og det er en god ting!

   Der er dog stadig dage, hvor det kan være fedt at give vores læber lidt mere volumen for at opnå det perfekte look. Heldigvis, behøver du ikke at få en skønhedsoperation eller Botox for at opnå fyldige læber, der findes nemlig masser af naturlige skønhedstricks som ikke ændrer dine læbers form og fylde på lang sigt.

   Hvis du er på udkig efter en naturlig vej til fyldige læber, så er det nye beauty hack i form af en lip plumper måske det rigtige valg for dig! En lip plumper er et læbeprodukt der giver volumen med en øjeblikkelig effekt. Men hvad er en lip plumper egentlig, hvordan virker den, og hvorfor er den så populær? Læs med her!

   Lip plumper

   Hvad gemmer sig bag ordet "lip plumper"?

   Som navnet antyder, er en lip plumper et kosmetisk produkt i form af et serum, en balsam, en gloss eller en læbestift, der skaber en fyldig effekt ved hjælp af ingredienser, der stimulerer blodcirkulationen. Det får læberne til at se mere fyldige ud.

   Det bedste af det hele er, at lip plumpers bevarer dine læbers naturlige form, kun holder så længe produktet er i kontakt med dine læber og hverken er smertefuldt eller dyrt. Desuden er effekten synlig umiddelbart efter påføring af produktet.


   Hvad gør en lip plumper?

   En lip plumper indeholder oftest en stimulerende ingrediens, der får læberne til at "hæve" lidt op. Den stimulerende ingrediens kan for eksempel være menthol, ingefær eller chili som efter påførelse stimulerer blodgennemstrømningen til dine læber, hvilket får dem til at se fyldige ud og giver dem en lys, rosenrød farve. Derfor skal du blot anvende en lip plumper når du ønsker effekten - efter få sekunder virker ingredienserne i produktet.

   Desuden risikerer du ikke at få en kunstig "oppustelig læbe" når du anvender lip plumpere - din naturlige læbeform vil naturligvis blive bevaret. Det giver bare en smule mere visuel volumen. Fugtgivende ingredienser som hyaluronsyre, kollagen eller arganolie giver også næring til dine læber og giver dem en strålende glans. En anden fordel ved dette populære læbeprodukt, er at virkningen ikke er permanent. Så hvis du ikke kan lide resultatet eller følelsen på dine læber, kan du blot fjerne produktet med din makeupfjerner, og effekten vil forsvinde.

   Vær opmærksom på: Brugere med særlig følsom hud bør først teste produktet på et lille område for at være på forkant med eventuelle allergiske reaktioner. Du bør heller ikke bruge produktet, hvis dine læber er sprukne.


   Lipgloss, læbepomade eller læbestift? en oversigt over de mest populære varianter af lip plumper

   Den innovative læbeforstærker fås i forskellige teksturer, farver og designs: Du kan vælge mellem en læbepomade, en gloss eller en læbestift. Her er forskellene forklaret:

   Lip plumper som gloss - for den bedste volumen effekt

   Lip plumpers i form af en lipgloss fremtryller en ekstra dosis glans og et strejf af farve på dine læber på et øjeblik. Catrice's Plump It Up Lip Booster 010 sikrer voluminøse læber i et vådt look - og er en ægte gamechanger, når det gælder læbeforstærkning. Uanset om lip plumpers lipgloss anvendes direkte eller med en læbestift som basisprodukt, så giver de uimodståeligt fyldige læber med en højglans finish.
   Lipplumper som gloss

   Lip plumper som læbepomade - for en naturlig effekt

   Lip plumpers i form af en læbepomader giver dine læber det ultimative pleje kick og et særligt naturligt resultat, med eller uden farve. Læbepomader er oftest beriget med fugtgivende og plejende ingredienser og kan integreres i din daglige skønhedsrutine som en almindelig læbepleje. Til dem, der har tendens til tørre læber og følsom hud på læberne, anbefaler vi fx Drunk'n Diamonds Plumping Lip Balm 010 - Guilty Treasure fra Catrice, da den plejer læberne med vegansk kollagenerstatning og giver en øjeblikkelig fyldeeffekt med mentol.
   Lip plumper som læbepomade

   Lip plumper som læbestift - for et fyldigt look med farve

   Hvis du vil have mere farveintensitet, skal du gå efter volumestyrkende læbestifter med en plumping-effekt. En lip plumper i form af en læbestift giver dig den perfekte finish, og de fås i alt fra super skinnende glans til et ultra-mat look. Vores anbefaling: Vegan Collagen Plumping Color Lipstick 05 Plum fra HYPOAllergenic. Læbestiften har intensiv farvedækning kombineret med en plumping-effekt og pleje.

   Vores tip: Påfør lidt lipgloss på midten af læben - det får dine læber til at se endnu mere fyldige ud!

   Lip plumper som læbestift

   Brug din lip plumper korrekt: sådan, giver du dine læber det optimale boost!

   Det bedste ved at bruge lip plumpers? Du behøver ikke en omfattende plejerutine for at anvende det læbeforstørrende produkt. For at opnå det perfekte resultat er der blot nogle få ting, du kan overveje at gøre

   1. Peeling for glatte læber

    Peeling eksfolierer og stimulerer læberne, fjerner gamle hudflager og efterlader silkebløde læber - og er derfor den perfekte "forbehandling" før en lip plumper. Prøv fx Rival loves me's Lip Peeling Stick eller ISANAs læbepeelingstift med vanilje-kokos. Dette er den ideelle måde at pleje dine læber på.

   2. Pleje er alfa og omega!

    Lider du af tørre og sprukne læber? Plej læberne regelmæsigt med læbemasker, som intensivt nærer og fugter - som fx Day 'n' Night Lip Mask fra Alterra. Det kan også være en god ide at påføre en læbemaske før brug af lip plumper. Læbemaskens fyldige konsistens nærer og beskytter intensivt den sarte hud på læberne - både om natten og om dagen. Brug også regelmæssigt læbepleje: læbepomade, læbeolie og lignende giver din følsomme læbehud en varig beskyttelse mod tørhed og kulde.

   3. Påførelse af lip plumper-produktet

    Når du har plejet og forberedt dine læber kan du nemt anvende et lip plumper produkt - afhængigt af lejligheden og den ønskede intensitet kan plumperen anvendes alene som et nærende plejeprodukt eller i kombination med en intensiv læbestift eller en reflekterende gloss.

   Lip plumper step-by-step
   Vær opmærksom på: Selv lip plumper produkter uden farvepigmenter forstærker din naturlige, rosenrøde læbefarve takket være de cirkulationsfremmende ingredienser. Påføringen kan gentages om nødvendigt, da virkningen aftager med tiden. Men vær forsigtig: For hyppig brug kan føre til overirritation af læberne.

   Lav din egen læbeforstærker!

   Vil du gerne bruge en lip plumper, der er lavet af de mest naturlige ingredienser? Med denne DIY-booster kan du få forførende fyldige læber på ingen tid. Alt du skal bruge er: en smule mandelolie, en knivspids cayennepeber, et par dråber pebermynte- eller kanelolie, en ren applikator og et par dråber appelsin- eller rosenolie.

   Fire nemme trin til hjemmelavet læbeplumper

   1. Bland mandelolie som basis for din lip plumper med en lille knivspids cayennepeber.
   2. Tilsæt 5-8 dråber pebermynte- eller kanelolie.
   3. Bland godt med en ren applikator.
   4. For at opnå en frisk duft kan du eventuelt tilføje 2-3 dråber appelsin- eller rosenolie. Din Lip Plumper Base er klar!

   Påfør nu din hjemmelavede og naturlige lip plumper, oplev et unikt friskhedskick, og se dine læber pirre blidt og få synligt mere volumen. Dette bæredygtige DIY-produkt er et godt alternativ til en købt lip plumper og er måske en perfekt gave til dem, du holder af!

   Lip plumper
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.