Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Keratinbehandling

   Keratin behandling - skinnende, glat hår på få timer

   Hvis du drømmer om glat og silkeblødt hår, der ikke behøver at blive glattet tidligt om morgenen og ikke kruser i selv det fugtigste vejr, er en keratinbehandling den perfekte løsning. Din manke kan nemlig tæmmes med de innovative produkter i op til fire uger og få en fantastisk glans, indtil glattbehandlingen kan gentages. En keratinbehandling behøves ikke nødvendigvis at være lig med høje omkostninger hos frisøren - der findes også egnede produkter til hjemmebrug, som giver det ønskede resultat. Vi har set nærmere på fordele og ulemper ved keratin glatning og har opsummeret de vigtigste tips til brug og pleje.

   Hvad er hemmeligheden bag keratinbehandling?

   Der er mellem 80.000 og 150.000 individuelle hår på vores hoveder. De består hovedsageligt af keratin, et elastisk protein, som påvirker hårets struktur. Hemmeligheden bag keratinglatning er lige så enkel som den er effektiv: ved påførding af keratinkuren, som indeholder naturaligt keration udvundet fra fåreuld, trænger keratinen ind i hårets struktur og danner en beskyttende film omkring hvert enkelt hår. På grund af de høje temperaturer ved den efterfølgende føntørring eller glatning omorganiserer svovlbroerne i håret sig selv og fastgøres ved hjælp af keratin. Effekten af er overbevisende: glat, silkeblødt og skinnende hår, der let kan føntørres og styles. Det siges også, at behandlingen gør håret modstandsdygtigt over for fugt, så frisuren altid passer perfekt, selv på regnvejrsdage.

   Keration

   Step by step: sådan foregår en keratinbehandling

   Hvis du beslutter dig for at få dit hår glattet, kan du forvente at bruge nogle timer på behandlingen - men for de fleste er det tiden værd! Der skal afsættes ca. tre til fem timer til glatning, afhængigt af længden og mængden af hår.

   Det er vigtigt at vaske håret grundigt flere gange før behandlingen for at fjerne rester af plejeprodukter, fx silikoner. Vask kun håret med shampoo og brug ikke balsam eller andre produkter - afslut med at føntørre håret helt tørt efter vask.

   Find din keratinkur frem - fx den fra Kativa - og påfør behandlingen grundigt hårtot for hårtot, men sørg for at holde ca. 0,5 cm afstand fra hovedbunden. Sørg for at behandlingen er fordelt ligeligt gennem hele håret.

   Efter 15-20 minutter skal du rede det overskydende produkt ud af håret, og derefter 'tørre håret galt' ved hjælp af en føntørrer og og flad børste, hvor du redder håret og holder det udstrakt med børsten mens du føntørrer det. Vask herefter dit hår to gange med shampoo og balsam, og føntør som sædvanligt.

   Efter den sidste hårvask og føntørring, må du ikke vaske eller style dit hår i tre dage for at nyde effekten af glat hår så længe som muligt. Efter de tre dage kan du vaske og style dit hår som vanligt.

   Keratinbehandling: step by step

   Alle hårtyper kan behandles med en keratin-kur

   Uanset om du har tykt, tyndt, naturligt, farvet, bølget, kruset eller særligt skadet hår - en keratin glattebehandling er velegnet til alle hårtyper og kan anvendes på alle hårstrukturer. Selv blondt hår kan forvandles til en silkeblød, skinnende og glat manke med en keratinbehandling! Når du først har investeret tid, kan du nyde godt af resultaterne af keratinbehandlingen i omkring fire uger og derefter gentage behandlingen. For at beskytte dit hår bedst muligt bør du ikke bruge hårfarve eller highlights umiddelbart efter keratinbehandlingen.

   Keratinbehandling med Kativa 

   Hvis du beslutter dig for at bruge keratinbehandlingen fra Kativa fra ROSSMANN, kan du lægge dit glattejern på hylden, behandlingen sikrer nemlig silkeblødt og glat hår i op til fire uger efter behandlingen. På denne måde skåner du altså håret for varmeeksponering fra dit glattejern. Afhængigt af hårtype og længde tager keratinbehandlingen ca. tre til fem timer, inklusive vask og føntørring. Men hvis du bruger Kativa glatning regelmæssigt, vil håret efter et par behandlinger forblive glat og silkeblødt i længere tid ad gangen.

   Se før og efter keratinbehandling her:

   Før behandling
   Efter behandling

   Permanent hårglatning: husk at pleje håret efter keratinbehandlingen

   For at holde dit hår glat og blødt så længe som muligt efter behandlingen er det vigtigt at pleje det bagefter. Brug specielle produkter, såsom shampoo og balsam samt en hårkur, som giver den bedst mulige pleje af keratinbehandlet hår og sikrer en langvarig effekt. Det giver også mening at glatte keratinhåret kortvarigt med et glattejern efter de første en til tre hårvaske - det intensiverer effekten og sikrer topstyling i op til fire uger uden besvær.

   Hårpleje med keratin

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.