Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Hyaluron

   Hyaluron - en "all-rounder" til skønhed og sundhed

   Hvem vil ikke gerne have en glat, strålende og frisk hud? Næppe noget andet stof er så kendt for denne effekt i kosmetik og medicin som hyaluron. Stoffet, som findes naturligt i vores krop, findes derfor også i mange skønhedsprodukter, som skal modvirke dannelsen af rynker og give en strålende teint. Men hvorfor er hyaluron så effektivt? Og i hvilke kosmetiske applikationer anvendes det?

   Hvad er hyaluronsyre egentligt?

   Hyaluronsyre - også kaldet hyaluron, hyaluronat eller hyaluronan - er en af de vigtigste komponenter i bindevævet. Det findes både i celler og i mellemrummene mellem cellerne og er en sukkerlignende forbindelse. På grund af dens evne til at binde vand ser huden fyldig og frisk ud. Hyaluronsyre er derfor meget værdifuld for kosmetik. Fra omkring midten af tyverne og frem falder kroppens egen produktion af hyaluron nemlig. Der er synlige tegn på hudens aldring på grund af manglende fugtighedsdepoter. Dette tab af hudvolumen er synligt på hudens overflade. Du kan dog modvirke dette ved at bruge kosmetiske produkter, der indeholder hyaluron.

   Hyaluron

   Hyaluron - mirakelmidlet mod rynker

   Hyaluronsyre er blevet stadig vigtigere til behandling af rynker i de seneste år. Uanset hvilken form det drejer sig om er mulighederne næsten ubegrænsede. Men hvorfor anbefaler skønhedseksperter overhovedet hyaluronsyre?

   Forklaringen er ganske enkel:

   Hyaluron udfører en meget vigtig funktion i kroppen. Allroundgeniet forsyner huden med fugt ned i dybden og fremmer dermed dannelsen af fugtdepoter. Disse sikrer en høj elasticitet i vævet og dermed også en reduktion af rynkernes dybde. Men det er ikke alt! Ud over det kosmetiske aspekt har hyaluronsyre også et sundhedsaspekt. Den fremmer dannelsen af vandpuder under huden, hvorved cellerne kan blive forsynet optimalt med næringsstoffer og holde skadelige stoffer væk. Denne mekanisme styrker hudens eget forsvar og har en positiv effekt på hudens udseende.

   Hvis kroppen producerer mindre hyaluron med stigende alder, kan bl.a. miljøforurening lettere trænge ind i huden. Særlige hyaluronplejeprodukter som ISANA Hydro Booster 24h Cream Gel eller ISANA Hydro Booster øjen-roll-on giver huden den fugt, som den har brug for, for at bekæmpe skadelige stoffer. Mens kosmetiske produkter med langkædet hyaluron kun har en virkning på hudens overflade, er kortkædede hyaluronforbindelser også effektive i hudens dybere lag.

   Serummer med hyaluron

   ISANA
   Power Serum Hyaluron Shot
   10 ml (1 L = 5.195,00 kr.)
   51.95 kr.
   Q+A
   Hyaluronsyre Serum
   30 ml (1 L = 2.498,33 kr.)
   74.95 kr.
   328.95 kr.
   Ikke på lager

   Hyaluronsyre som fugtighedscreme: farvel til tør hud

   Hyaluronsyre er et af hudens grundstoffer. Den har den egenskab, at den absorberer og lagrer fugt i store mængder og sikrer dermed et sundt udseende af huden. Tegn på tør hud skyldes derfor i de fleste tilfælde ikke, som det ofte antages, for lidt fugt, men et for lavt "hyaluronniveau". For uden tilstrækkeligt hyaluron kan fugt hverken optages eller lagres.

   Den gode nyhed: Du kan forsyne din hud med det hyaluron, den har brug for, fx ved at anvende hyaluroncremer. Det er bedst at anvende plejeprodukterne dagligt morgen og aften efter at have renset ansigtet med cirkulære bevægelser for at opnå en varig effekt.

   Ekstra tip: Hvis du ønsker at øge kroppens egen produktion af hyaluron, bør du indtage tilstrækkeligt med vitaminer og mineraler. En daglig hyaluronbehandling af huden med cremer og lignende hyaluronholdige plejeprodukter supplerer desuden effekten.

   I øvrigt: Vores Rossmann eget mærke ISANA har også et bredt sortiment af hyaluronprodukter: fra ISANA Hyaluron Intense Lifting koncentrat til ISANA Hydrogelmaske Triple Hyaluron.

   Cremer med hyaluron

   lavera
   Opstrammende dagcreme
   50 ml (1 L = 2.999,00 kr.)
   149.95 kr.
   Neutrogena
   Hydro Boost Aqua Creme
   50 ml (1 L = 1.879,00 kr.)
   93.95 kr.
   140.95 kr.
   Mother Nature
   Hyaluronic Facial Gel
   100 ml (1 L = 1.879,50 kr.)
   187.95 kr.

   Hyaluronbehandling med anti-rynkeeffekt

   Du ønsker ikke at bruge kosmetiske hyaluronprodukter hver dag? Så finder du det rigtige svar i æstetisk kirurgi: Ved hjælp af Hyaluron Filler-metoden, hvor hyaluronsyre injiceres under huden, også kaldet hyaluroninjektion, vil din hud blive forynget i op til to år. Sammenlignet med et lifting udglatter en hyaluroninjektion ikke huden, men fylder den op indefra. Ved at injicere kroppens eget stof anses denne behandling for at være særlig skånsom. Som med alle æstetiske kosmetiske procedurer kan der dog være bivirkninger. Der findes også andre alternativer til at bekæmpe rynker mere eksternt, men med en hyaluroninjektion bliver huden derimod opstrammet indefra.

   Hyaluron

   Andre anvendelsesområder for hyaluronsyre

   Hyaluron anvendes ikke kun som rynkefyldstof inden for kosmetik og æstetisk kirurgi, men også inden for medicin. Strengt taget har kosmetikindustrien kun gjort brug af hyaluronsyre på grund af de medicinske succeser, der er opnået med hyaluronsyrebehandlinger. Følgende kliniske billeder kan behandles med det:

   • Tørre øjne
   • Tørre næseslimhinder
   • Lungesygdomme
   • Sårpleje
   • Ar
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.