Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Hair clips

   Frisurer med hårklemmer: De 12 mest populære trends med hårspænder!

   Du har sikkert allerede set dem i dit Instagram-feed, på TikTok eller i et trendy modemagasin: XXL-hårspænder er i øjeblikket midt i et comeback og kan ses, så langt øjet rækker! For nylig fejrede vi, at de trendy scrunchies vendte tilbage, og nu er 90'ernes memory-frisure tilbage i stylingens overhalingsbane. Hvad gør trenden så succesfuld? Alle kan bære den! De store hårspænder kan både være en praktisk håropsætning eller en glamourøs accessory, der giver dit look det dér ekstra. Det bedste er, at moderne hårspænder pimper enhver frisure, selv uden komplicerede stylingfærdigheder. Med hårspænder og hårklemmer fra ROSSMANN kan du skabe smukke looks til enhver lejlighed. Vi viser dig vores 12 yndlingsfrisurer med hårklemmer!

   Oversigt:

   Hårspændefrisure: Hvad handler trenden med claw clips om?

   Stjerner som Chiara Ferragni, Caro Daur og co. er vilde med hårspændet, og vi er også begejstrede for det velkendte must-have hårtilbehør. For man kan stole på den gode, gamle hårklemme: styling med hårklemmen er superhurtigt og nemt, er særligt skånsomt for håret, og resultatet er både afslappet og chikt.

   Nutidens claw clip-trend, som refererer til at style håret med en stor hårklemme, var allerede meget populær i 90'erne. Dengang var det især de unge mødre, der var vilde med hårklemmer. I dag er trenden poppet op igen! Den amerikanske modedesigner Alexander Wang, hvis modeller alle bar frisurer med store hårspænder under hans sidste modeshows, er en af de ansvarlige for dette.

   Hvad er fordelene ved frisurer med store hårklemmer?

   Fordelene ved store hårklemmer er indlysende: hovedpine fra hestehaler, der er bundet alt for stramt, hører fortiden til, og hårbrud eller knækket hår forårsaget af skadelige stylingværktøjer hører også fortiden til. Desuden er stylingindsatsen for hårspænde-frisuren minimal, hvilket gavner dit tidsprogram. Hvem har ikke lyst til at være længe oppe om morgenen i stedet for at bruge timer på at tæmme sit hår? Det betyder ikke noget, om du har kort, langt, krøllet eller glat hår, midterskilning eller sideskilning: Hårspændefrisuren passer virkelig til alle!

   Hvilke hårspændefrisurer er velegnede til langt hår? Vores top 5 til restyle

   Er du en del af Team Rapunzel, når det kommer til hårlængde, og tager du dig selv i at pakke din lange manke ind i en hurtig knold i stedet for at style den detaljeret? Så er frisurer med hårklemmer lige noget for dig. I korte trin-for-trin instruktioner forklarer vi, hvordan du genskaber de fem populære frisurer "half bun", "højt, halvt twist", "lav hestehale", "lav, snoet knold" og "løs fletning". Alt, hvad du behøver: en hårklemme efter eget valg, en kam, hvis det er nødvendigt, hårnåle og hårspray til at sikre små babyhår.

   1. Half Bun

   I denne version af den populære knold er det kun halvdelen af håret på toppen af hovedet, der er sat sammen med en klemme. Sådan styler du knolden trin for trin:

   • Del halvdelen af dit øverste hår på bagsiden af hovedet.
   • Sno det derefter ind og sæt det fast med en hårklemme. Dit hår behøver ikke at være sat pænt sammen. 
   • Tværtimod: For et moderne undone-look skal du bare plukke et par lokker ud her og der, og så er du klar til at gå i gang! 

   Vores tip: Lette bølger giver dette look en ekstra dosis coolness og får dit hår til at se ubesværet chic ud.

   2. Højt, halvt twist

   Denne trendy frisure er uovertruffen enkel og er det perfekte valg, når du har travlt. Sådan gør du:

   • Først skal du dele cirka en tredjedel af dit hår op.
   • Sæt det derefter i en fletning.
   • Sno derefter fletningen løst, og fastgør det hele bag på hovedet med en klips efter eget valg.

   Vores tip: Iøjnefaldende clips er særligt velegnede til at skabe visuelle styles. Hvad med for eksempel hårspændet FOR YOUR Beauty med leo-look for et særligt trendy resultat?

   Højt, halvt twist

   3. Lav hestehale

   Den betragtes som en klassisk frisure og er ikke kun populær til sport: hestehalen. Har du nogensinde prøvet at udskifte dit hårbånd med en hårklemme? En stilfuld hårklemme får ikke kun din hestehale til at se meget mere elegant ud, men forhindrer også skader som spaltede spidser, hårbrud og grimme trykpunkter. For at få et trendy, glat look bør du glatte eller føntørre dit hår, før du styler det, og bruge hårspray til at sætte det.

   4. Lav, snoet knold

   Den er ukompliceret, hurtig og totalt trendy! Til den såkaldte "lave knold" skal du blot sno dit hår i nakken og sikre knuden med en hårklemme. Mens en klassisk knold ofte ser meget streng og festlig ud, giver denne version af knolden dig et afslappet, let look. Den perfekte frisure til de langhårede piger blandt os - for jo mere hår, jo fyldigere og mere voluminøst bliver resultatet!

   Vores tip: Til dette look er det en god idé at flette håret løst på siden af hovedet. Det får den lave knold til at se mere legesyg ud og giver din frisure lidt ekstra!

   Lav, snoet knold

   5. Løs fletning

   Flettede frisurer er en ægte favorit, men de kræver også lidt fingerfærdighed. Hvor praktisk, at intet behøver at være stylet perfekt med denne version af fletningen, da frisuren lever af det rodede look. Sådan laver du den løse fletning:

   • Del håret op i tre lige store sektioner, og læg den yderste streng over den midterste - skiftevis fra højre mod venstre. 
   • Brug derefter dit yndlingsspænde i stedet for et hårbånd til at fuldende din frisure. 
   • Dette trendy hårtilbehør giver også mere detaljerede fletninger, som fx en sildebensfletning eller en fransk fletning, det sidste pift. 

   Vores tip: Den løse fletning fungerer bedst på andendagen efter hårvasken, da håret så er mere medgørligt og har mere struktur.

   Hvilke spændefrisurer er velegnede til mellemlangt hår? 4 frisurer på under 5 minutter!

   Hej skulderlangt hår, lang bob og meget mere! Stylingmulighederne for mellemlangt hår er næsten ubegrænsede. Trendy hårspænder giver udvalget af frisurer til denne hårlængde endnu en stor opgradering. Følgende hårspændefrisurer er ideelle til mellemlangt hår:

   6. Snoet ind og sat op med hårnåle

   • For dette trendy insta-look skal du vikle alt dit hår rundt om din pegefinger, indtil der dannes en stram streng. 
   • Fold den op, og sæt den fast med en hårnål. 
   • Du kan også bare lade enderne falde løst ned over hovedbunden. 
   • Hvis enkelte hårstrå kommer i vejen, kan du bare sætte dem fast med hårnåle.

   7. Fastgjort fletning

   Uanset om den er legende, løs og moderne eller elegant og detaljeret: Flettede frisurer er altid et ægte blikfang! Hvis fletningen også er sat fast med et hip spænde, er komplimenter til frisuren uundgåelige!

   Der er næppe nogen frisure, der er mere alsidig: En flot fletning i kombination med en stor, gylden spænde vil være blikfanget til et bryllup, mens masser af små, farverige spænder giver din rodede fletning det perfekte festival-look.

   Fastgjort fletning

   8. Vores favorit: den løse knold

   Må vi præsentere? Vores absolutte favorit, når det gælder frisurer! Knolden kan bindes på under et minut og er garanteret at lykkedes selv for den største styling-amatør. Det er en enkel hverdagsfrisure:

   • Bind dit hår på hovedet så højt som muligt på bagsiden af hovedet.
   • Du kan først sikre knolden med en fletteelastik, som du derefter kan skjule under en hip hårklemme.
   • Også her gælder det, at jo mere udslået looket ser ud, jo bedre!

   9. Snoet i siderne og fastgjort i midten

   Højdepunktet ved denne trendy frisure: den ser meget mere kompliceret ud, end den er. Her er, hvordan du gør:

   • Del din øverste hårsektion til siden, og skil to mellemtykke hårtotter fra hovedhåret til venstre og højre.
   • Sno nu disse tråde mod bagsiden af hovedet.
   • Læg derefter hårtotterne, så enderne mødes på bagsiden af hovedet.
   • Sæt dem nu fast på bagsiden af hovedet med en hårklemme.
   • Brug lidt hårspray for at sikre, at intet glider ud af stedet i løbet af dagen.
   Snoede sider

   Hvilke frisurer med hårspænder er velegnede til kort hår? De 3 mest populære Insta-trends på et øjeblik

   Korte frisurer er stadig meget trendy, fx korte frisurer som pixie cut, bob eller buzz cut. Men er kort hår også velegnet til frisurer med hårspænder? Selvfølgelig! Men hvordan? Her kan du finde trin-for-trin-instruktioner til vores yndlingshårspændefrisurer "halv hestehale", "halv opsat" og "sidespænder med løst hår":

   10. Halv hestehale

   En ting er sikkert: Jo kortere dit hår er, jo sværere er det at binde en hestehale. Derfor er den halvt opsatte hestehale den perfekte løsning for alle med kort hår! Sådan fungerer den:

   • Til dette look skal du dele den øverste og nederste del af dit hår op.
   • For enkelthedens skyld skal du starte ved ørerne og derefter samle den øverste sektion sammen på toppen af hovedet.
   • Afslut looket på baghovedet med en hårklemme.
   • Lad blot resten af håret være løst. 

   Vores tip: Mousse giver din halve hestehale synlig volumen og sikrer, at den bliver på plads hele dagen.

   11. Halv opsætning

   Denne frisure fungerer bedst, hvis dit hår når mindst til øreflipperne:

   • Sno en tot af dit forreste, øverste hår bagud, og arbejd den næste tot ind, mens du gør det.
   • Gentag dette trin flere gange, indtil alt håret er snoet ind. 
   • Til sidst kan du sætte håret fast enten til siden eller på bagsiden af hovedet.
   • Looket på din half-up fuldendes selvfølgelig med din trendy hårklemme.
   Halv opsætning

   12. Spænder i siden til åbent hår

   De findes i alle former og farver, fra iøjnefaldende glitter til underspillet enkelhed, som vores FOR YOUR Beauty-spænde i sort. Men de trendy hårspænder har én ting til fælles: De ser særligt cool ud selv - eller især - med kort hår og giver dit korte hår et visuelt højdepunkt. De laver et statement og giver dit look et feminint touch. Sådan gør du:

   • Sæt dit hår, som du har det bedst med det, og fuldend dit look med en hip håraccessory.
   • Sæt en klemme - eller flere for et mere iøjnefaldende resultat - på siden af øret. 
   • Så er blikfanget klar!

   Den perfekte finish: Sådan gør du din hårklemme til et ægte blikfang

   Uanset om det er i kombination med volumen med en wow-effekt eller som et tilbehør til et elegant-chikt look. En ting er sikkert: Med hårklemmer får du det optimale ud af dit hår! De praktiske clips sørger for, at uønskede lokker ikke falder ned i ansigtet på arbejdet eller under sport, pimper dit festoutfit som blikfang og giver din opsætning det helt rigtige ved særlige lejligheder. Vores glansspray giver dit hårspænde-look en silkeblød finish uden at klistre eller tynge det ned. Hvis du har brug for ekstra hold, kan hårspray og hårnåle hjælpe.

   Frisurer med hårspænder
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.