Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Gua Sha - beauty-trenden fra Asien

   Gua Sha - Beauty trenden fra Asien

   Instant glød, anti-aging og øjeblikkelig afslapning og afspænding - alt dette siges at være muligt med den nye massagetrend "Gua Sha". Man skal altså kunne opnå disse resultater med en Gua Sha-sten lavet af jade eller kvarts på størrelse med en håndflade. Men hvad går den nye pleje-hype fra Asien egentlig ud på?
   Gua sha massagesten

   Hvad er Gua Sha?

   Massage med Gua Sha-sten er en gammel tradition fra Sydøstasien og i kinesisk medicin kendt som en helbredende metode som bringer kroppen i balance. Den særlige sten, der er formet som et hjerte eller et segl, kan bruges til at få muskelknuder frem og arbejde selektivt på dem. Massageteknikken er enkel: Gua Sha-stenen stryges med et let tryk over huden, indtil den bliver let rød. Dette fremgår allerede af metodens navn, da "Gua" betyder gnidning og "Sha" står for den rødme af huden, der opstår bagefter. Behandlingen, kombineret med ædelstenenes kølende og glatte overflade, giver en bedre blodcirkulation og fremmer derved en strålende teint. Desuden menes regelmæssig brug at have en anti-ageing effekt ved at modvirke dannelsen af fine rynker i vævet. Yderligere, optages plejeprodukter også mere effektivt i huden når man efter endt plejerutine udfører ansigtsmassagen.
   Guide til at bruge en Gua Sha

   Hvordan bruger man en Gua Sha sten?

   For at opnå de bedste resultater anbefales det at udføre Gua Sha stenmassage en gang om dagen. Den er især effektiv som et godnat-ritual efter påføring af dine hudplejeprodukter. Du skal som minimum altid påføre ansigtet et par dråber olie før massagen, således at stenen nemt kan glide over din hud. Det er vigtigt, at du altid bevæger ædelstenen i den rigtige retning, fra midten til ydersiden eller fra bunden til toppen. Massér forsigtigt Gua Sha-stenen eller din rosenkvartsrulle fra næseroden til hårgrænsen med et let tryk. Men vær forsigtig: trykket må ikke blive ubehageligt på noget tidspunkt! Let rødme, der er tilbage efter massagen, er normalt og er ingen grund til bekymring. Du kan se på rødmen, at blodcirkulationen stimuleres.

   Glem ikke at rengøre stenen efter brug. Det kan gøres hurtigt med lidt lunkent vand og en mild sæbe. Du kan opbevare gua sha-stenen i køleskabet for at få en ekstra frisk fornemmelse når du bruger den.

   Massageolier

   Spar 20%
   ISANA
   Allroundolie Moments of Marula
   100 ml (1 L = 191,60 kr.)
   19 .16 kr.
   23,95 kr.
   Ikke på lager
   159 .95 kr.
   74 .95 kr.

   Gua Sha og bivirkninger: hvad du skal være opmærksom på?

   De positive virkninger af gua sha-behandlingen kan i begyndelsen forårsage mindre bivirkninger: Let rødme og irritation af huden er normalt. Men hvis de ikke forsvinder efter kort tid eller bliver mere og mere intense, bør du først afbryde behandlingen og kontakte din læge. Hvis du lider af muskel- eller nervesygdomme, er det også tilrådeligt at konsultere en læge først for at finde ud af, om Gua Sha-behandling er den rette behandling for dig. Det er også muligt, at du vil føle dig lidt træt efter massagen, og derfor er det fornuftigt at hvile lidt bagefter. Da blodcirkulationen aktiverer stofskiftet, kan det være nødvendigt at gå oftere på toilettet. Det er et godt tegn på, at din krop er ved at afgifte.
   Gua sha massagesten
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.