Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Hailey Bieber nails

   Hailey Bieber Nails / Glazed-Donut-Nails: Sådan laver du selv sommerens negle-trend

   Uanset om det er på Instagram, TikTok eller 'in real life' så har du helt sikkert stødt på negle-trenden denne sommer, nemlig perlemorsnegle á la Hailey Bieber! De enkle, elegante negle er også kendt som Glazed Donut Nails på grund af deres let skinnende look, men forbindes også ofte med trendsætteren Hailey Bieber, som udløste hypen med perlemorsnegle til Met Gala. Så derfor kan du her læse alt om hvad negletrenden på de sociale medier handler om, hvordan du nemt selv kan style det glaserede donut-look, og hvilke ekstra elementer og produkter der fuldender dit look perfekt!


   Glazed donut-negle: what's the fuss med Hailey Biebers negle?

   Lige siden trendsætteren Hailey Bieber viste sine glatte, perlemorsfarvede negle på de sociale medier, har der været en masse hype omkring det let skinnende negledesign. Ved Met Gala 2022 skabte Haileys neglekunstner Zola Ganzorigt de elegante negle, som Hailey efterfølgende blev fotograferet med mange gange. Det hypede design er også kendt som et 'Glazed Donut Look', da den let skinnende overflade minder om glasuren på en donut: den skinnende effekt er skabt af en krombelægning, hvor der er en underliggende mælkeagtig gel-base.
   Hailey Bieber nails

   Hailey Bieber negle: trin-for-trin guide

   Vil du undlade at gå i neglesalonen, og istedet genskabe Hailey Biebers neglelook derhjemme? Det er ikke noget problem! Med de rigtige produkter og teknikker kan du skabe det smukke look selv på ingen tid:
   1. For at forberede dine negle optimalt kan du regelmæssigt pleje dem med negleplejeprodukter som fx negleolie og neglebåndsfjerner, fordi velplejede negle er en lige så vigtig del af din manicure.
   2. Før du styler dine negle, skal du vaske dine hænder grundigt og derefter bruge en neglefil fx FOR YOUR Beauty bananfilen til at forme dine negle i den ønskede form: mandelformede negle er særligt velegnede til dette look.
   3. Påfør en base coat på dine negle, f.eks. essence Ridge Filler Smooth Nails, der udglatter den naturlige neglestruktur og udjævner buler og revner.
   4. Påfør derefter en mælkeagtig gennemsigtig neglelak som base for negledesignet.
   5. Efter hærdning kan du male dine negle med en perlemorsfarvet lak. For at opnå den glaserede donut-effekt kan du også bruge et glimmerprodukt som fx highlighter eller et skyggepigment som L'Oreal Paris Color Queen Oil Shadow 20 Queen.
   6. For at få det trendy negledesign til at holde, skal du påføre et lag topcoat i form af en gel for at give en fejlfri finish uden behov for en neglesalon!
   7. Hailey Bieber-neglene er klar!
   Step by step til Hailey Bieber nails

   Variationer af Hailey Bieber Met Galla negle

   Kan du bedre lide farvede negle? Det er ikke noget problem! Der er ingen grænser for, hvilke farver du kan vælge: den glimmereffekt ser lige så godt ud på grønne, blå og gule negle og får dine negle til at skinne. I stedet for en mælkeagtig, champagnefarvet lak skal du blot vælge en farvet version og toppe den med en glimtende topcoat eller et pigment.
   Hailey Bieber nails

   Negle i perlemor-look: den perfekte styling finish.

   Negledesignet ser særligt smukt ud til mandelformede eller ovale negle: Formen får også dine fingre til at se smallere ud. Du kan naturligvis file neglene efter dine individuelle præferencer og forme dem som du ønsker.

   Den perfekte styling finish til dine Hailey Bieber negle

   For at opnå det bedste resultat er der nogle få ting, du skal huske på, når du skaber dit look: For at få designet til at holde så længe som muligt, skal du bruge både en klar base coat og en top coat. Sørg for, at basislakken er lidt gennemsigtig for at opnå en diskret finish. Du bestemmer selv, hvordan du opnår glasur-looket: Du kan bruge perlefarvet neglelak, krompulver eller øjenskyggepigmenter. Pigmenter kan bruges til at skabe yderligere nuancer, afhængigt af hvor meget du anvender på et bestemt område. Du kan hærde de forskellige lag med en UV-lampe for at få et ekstra stærkt hold i negledesignet. For at fremhæve det glimtende negledesign skal du forkæle dine hænder med håndcremer og håndmasker.
   Hailey Bieber nails

   Perlemorsnegle: de vigtigste fakta i korte træk


   Kunne du tænke dig at prøve negletrenden med glaserede donuts á la Hailey Bieber? Vi har opsummeret de vigtigste fakta for dig:

   Hvad er glaserede donut-negle á la Hailey Bieber?

   Denne trend er et negledesign, der er blevet meget populært takket være Hailey Bieber. Neglene får deres karakteristiske, skinnende finish ved hjælp af et krompulver.

   Hvordan kan Hailey Bieber negle være stylet?

   Looket er nemt at genskabe derhjemme med en mælkehvid base coat og perlemorsfarvet neglelak! Alternativt kan du bruge øjenskyggepigmenter for at opnå det glaserede donut-look.

   Hvilke produkter skal jeg bruge til Hailey Bieber negle-trenden?

   For at opnå det bedste resultat skal du bruge både en base og en top coat, en mælkehvid neglelak som base og en perlemorsneglelak for at opnå en glimtende effekt. Som et alternativ kan du også bruge glimtende øjenskygger eller highligthere.

   Hailey Bieber nails
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.