Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   French nails

   Lav selv fransk manicure: 7 populære og trendy variationer

   I lang tid er fransk manicure blevet betragtet som et levn fra 2000'erne, Men på det seneste har det særlige negledesign fået et revival på de sociale medier - for trendikoner som Hailey Bieber, Carrie Bradshaw og Co. har gjort trenden moderigtig igen - måske mere end nogensinde. Oprindeligt set, skulle fransk manicure eller French Nails fremhæve den naturlige negleform og -farve og fungere som en underspillet skønhedsversion af den naturlige negl, men nu betragtes fransk manicure som et iøjnefaldende og mangesidet negledesign - nærmest et statement. Det bedste af det hele er, at du kan spare dig selv for en tur til neglesalonen, for French Nails er nemme at lave selv. Der er ingen grænser for din fantasi: uanset om det er i diskrete pastelfarver, i det trendy ombré-look eller dekoreret med rhinsten - jo mere individuelt, jo bedre. Læs med her, og find ud af hvordan du kan style de trendy negle på ingen tid, og hvilke variationer af French Nails der er på mode i øjeblikket.


   Hvordan styler jeg French Nails?

   Hvorfor er retro-trenden fransk manicure så in lige nu? Den passer bare perfekt til ethvert look og enhver makeup, den ser altid pæn ud, og den holder som regel i flere dage eller endda uger. Med denne trinvise guide kan du give dine negle et ægte blikfang med en fransk manicure:

   Trin 1: rund, firkantet eller oval? 

   Tænk først over, hvilken negleform du foretrækker til dit look. Ønsker du, at dine negle skal være mere naturligt afrundede, spidse eller kantede? Begynd nu at file dine negle i overensstemmelse hermed. For klassiske franske negle strækker neglen sig cirka tre millimeter ud over fingerspidsen. For at holde looket særpræget bør dine negle ikke være meget længere. En finkornet neglefil, som fx den keramiske neglefil fra ZWILLING, er den mest skånsomme måde at forme dine negle på.

   Tip: Det er bedst at file neglene fra ydersiden og ind mod neglens midte i stedet for at bevæge filen frem og tilbage. Dette forhindrer, at dine negle flækker.

   French nails - step 1

   Trin 2: korrekt pleje er alfa og omega!

   Fjern overskydende neglebånd for at få et velplejet fransk manicure-look. Den bedste måde at gøre dette på er at lægge hænderne i blød i et par minutter i lunkent vand beriget med plejende olier.

   Skub derefter forsigtigt de sarte neglebånd tilbage med en neglebåndsfjernerpen eller en pind af rosentræ - fx disse rosentræsneglepinde fra essence.

   French nails - step 2

   Trin 3: så er det tid til farver!

   Når du har tørret dine hænder og fjernet eventuelle olieholdige produktrester, er det tid til at male og påføre den franske manicure. For at få et perfekt resultat anbefaler vi, at du påfører en base coat først. Dette skaber en jævn base ved at udjævne riller og ujævnheder på neglen og plejer dine negle.

   Påfør derefter en lak efter eget valg på hele neglen. Subtile, halvtransparente nuancer af pink og nude er bedst til dette trendy negledesign.

   French nails - step 3
   Når neglelakken er tørret helt, er det tid til neglespidserne. Den klassiske franske manicure er klassisk med hvide spidser, men man kan som sagt også vælge at give negletrenden et frisk touch med farverig lak og kreative mønstre. Hvis man har en rolig hånd kan man vælge at påføre neglelakken i frihånd på den øverste kant af neglen. Hvis du er mindre erfaren, kan du bruge fransk manicure stencils (læs: skabelon), såsom essence french manicure stencils, til at hjælpe dig med at opnå en ren kant. Hvis du alligevel laver en fejl, kan du blot fjerne den forsigtigt med din neglelakfjerner og en vatpind eller en rosenpind.

   Trin 4: husk at forsegle din franske manicure!

   For det ultimative hold og en skinnende finish skal du bruge en top coat som fx essie overlak gel setter. Når overlakken er gennemtør, kan du pifte dit look op med klistermærker, rhinestones og lignende - og voila, så nemt var det at lave din egen franske manicure!

   Tip: hvis du ikke orker selv at style den franske manicure, kan du også nemt blot bruge selvklæbende kunstige negle, såsom essence manicure click & go nails. Du skal blot vælge den rigtige neglestørrelse, klæbe den på neglen og trykke den godt fast - og dine hænder bliver et sandt blikfang på nul komma fem!

   French nails - step 4

   Produkter til french nails

   essie
   CARE apricot on a roll
   13,5 ml (1 L = 8.366,67 kr.)
   112.95 kr.
   Spar 25%
   20.22 kr.
   26,95 kr.

   Fransk manicure: hvilke trendy variationer findes der?

   En ting er sikker: Fransk manicure er på mode igen! Uanset om det er kort og diskret i babyboomer-varianten eller kantet og i skrigende farverige nuancer - alle former og farver er in der når det drejer som om French Nails!

   Skinny French Nails: klassikeren af fransk manicure

   Til dette look er neglespidsen påført i så tynd en streg som overhovedet muligt, hvilket får den til at se særlig æstestisk og elegant ud. Det perfekte negledesign til hverdagen, fordi det passer til ethvert outfit og enhver makeup!

   Skinny French Nails

   It's all in the detail - fransk manicure med mønster

   Med individuelle prints på spidsen af din negl er du garanteret et trendy og blikfangende look! Og jo vildere jo bedre: alt fra et farverigt blomsterdesign, et vildt dyreprintd eller et statement i regnbuefarver går an - kun fantasien sætter grænser!

   French Nails med mønster

   Tilbage til 90'erne: franske neonails

   Med farverige negletipper kan den klassiske franske neglestil genfortolkes på ingen tid. Intense neon-tips skaber en garanteret wow-effekt! Forresten: farvekombinationer er også helt in! Så hvorfor kun vælge én (neon-)farve?!

   Shine bright - franske negle i metallic-look

   Giv dine spidser spejlblanke refleksioner med en trendy metallic-farve, som fx Tapre Metallics Nail Polish fra Catrice. Den kølige spejleffekt passer godt til både en fin aftenkjole og en chunky strikpullover.

   Organisk formede franske negle

   Hvis du synes, at det klassiske look er lidt for stift, kan du prøve den organiske negletrend. De er let bølgede eller skyformede og er ikke kun super hippe, men også mere tilgivende at style end den præcise version af franske negle.

   French Nails med organisk form

   Babybooomer negle - franske negle 2.0

   Farvel til hårde kanter og goddag til babyboomer! Nej, vi taler ikke om babyboomerne fra 50'erne, men om en af de hotteste negletrends i øjeblikket! Disse negle lever på deres pæne udseende, og har en smuk overgang fra den mælkehvide neglespids til den pastelfarvede neglebase i en flydende ombré-stil. Den nemmeste måde at opnå den smukke farveforløb på er med en makeupsvamp.

   Baby boomer French nails

   Pastelfarvede franske negle

   Det er svært at forestille sig modeverdenen uden pastelfarver - især om foråret minder bløde nuancer som lavendel, babyblå og rosé om friske blomster og is og får dig til at glæde dig til sommeren. Det er ikke underligt, at pastelfarvede negletipper i øjeblikket er helt i høj kurs. Pastelfarvede franske negle i et farverigt regnbue-look er ikke kun et ægte statement, men skaber også gode summer vibes!

   Produkter til French Nails varianterne

   Hvad er de forskellige former for fransk manicure?

   Denne trend byder alle negleformer velkommen, fordi den franske negl pryder alle hænder. Uanset om det kombineres med en klassisk mandelform, naturligt afrundet, med en skarp kant - det moderne negledesign passer til alt!

   Hvor længe holder franske negle?

   Hvis du vælger den selvfremstillede manicure, vil dine negle se friske ud i omkring fem til syv dage. Hvis du vil have din franske manicure til at holde endnu længere, bør du bruge gelelak - med lidt øvelse kan du opnå et professionelt resultat uden at skulle bruge en formue.

   French Nails: den gamle trend nyfortolket

   Franske negle fremtryller naturligt manicurerede negle på ingen tid - og uden nogen stor indsats eller negle-designfærdigheder! Så det er ikke så underligt, at franske negle igen er blandt de mest populære negledesigns nogensinde. Uanset om det er farverige franske negle, kombineret med et blødt farveforløb i nude nuancer eller dekoreret med skøre mønstre: lad dig selv gå kunstnerisk til værks med dine franske negle og bær dem, som du vil. Det er bedst at planlægge lidt mere tid til din første styling og langsomt få styr på farven og mønstret, for øvelse gør mester!

   French Nails
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.