Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Foxy Eyes

   Foxy Eyes: Trend make-up til et særligt øjenmakeup-look

   Øjenløft på fem minutter - det er, hvad den nye skønhedstrend Foxy Eyes lover. Målet med trenden er at give øjenområdet et løft blot med makeup! Overordnet set, handler teknikken om at lægge en makeup der trækker øjenlåget og de ydre øjenhjørner opad, og derved få et sensuelt look. Make-up artist Erin Parson anses for at være opfinderen af Foxy Eyes, og nu benytter topmodeller som Bella Hadid og Kendall Jenner sig også af skønhedstrenden. Makeuppen blev især kendt gennem hashtagget #FoxEye på TikTok - videoer med folk fra hele verden, der prøver Foxy Eyes looket, er blevet set af millioner af mennesker der. Hvis du gerne selv vil prøve looket af, så læs med her!

   Bye bye Cat Eyes, hello Foxy Eyes!

   Hvis du hidtil har gået med Cat Eye-looket, vil du opdage, at Foxy Eyes er lette at lave. De to looks adskiller sig kun på nogle få detaljer: mens eyelineren ved Cat Eye-looket bliver mindre og mindre på ydersiden af øjet, fortsætter den mod tindingen i Foxy Eyes-looket. Det "katteagtige" look giver mandelformede, mystiske øjne, mens Foxy Eyes-versionen giver et yndefuldt og opmærksomt look.

   Formen på øjenbrynene er også forskellig: i stedet for buede øjenbryn, skal du rede dine øjenbryn så lige opad som muligt og lade hårene løbe diagonalt opad. Dette strækker øjenområdet ud og understreger den løftende effekt.

   Foxy Eyes close-up

   Lav selv Foxy Eyes-looket - så nemt er det!

   Denne skønhedstrend er velegnet til hverdagsbrug og er let at lave med lidt øvelse. Forbered dig ved at style dine øjenbryn som du plejer med lidt ekstra fokus på at rede hårene opad, således du allerede her løfter øjenområdet. Til selve Foxy Eyes-looket behøver du kun få produkter: to eyeliners - én i en mørkere farve og én i en lys - og en øjenskyggepalette i brune nuancer. Hvis du ønsker at fremhæve dit look med lange øjenvipper, så skal du selvfølgelig også bruge en mascara.

   Trin-for-trin guide til dit Foxy Eyes-look

   1. For at give øjet et løftet look skal du fremhæve øjenlågets yderste hjørner med en øjenskygge, helst i en brun nuance.
   2. Dup derefter øjenlåget med en bronzefarvet nuance, og blend overgangene til øjenlågsfoldet og ydre hjørne.
   3. Brug en kohlblyant til at fremhæve øjenvippernes øverste linje og for at skjule eventuelle huller.
   4. Stræk øjenområdet visuelt ud med en sort eyeliner ud over øjenkrogen. Brug også den sorte eyeliner i øjenkrogen.
   5. Påfør en concealer under øjenkrogen, og træk den opad i en vinkel til enden af øjenbrynene. På denne skaber du en skarp contrast for makeuppen.
   6. Afslut den løftende effekt med mascara eller kunstige øjenvipper.

   Dette skal du bruge til Foxy Eyes

   Foxy Eyes med løfteeffekt - enkel og effektiv makeup-look!

   Denne skønhedstrend er hurtigt blevet populær pga. den nemhed, og at den lynhurtigt giver dig et vågent og yndefuldt udseende. Med lidt øvelse er looket nemt at lave - hvis du allerede har prøvet dig frem med cat eyes, vil denne makeup være barnemad for dig! Det bedste af det hele er, at Foxy Eyes passer til enhver øjenfarve og vil løfte dine øjne til nye højder. Prøv det af - den naturlige løfteeffekt er det hele værd!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.