Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Sådan laver du Fake Freckles

   Fake Freckles: Sådan tryller du falske fregner frem

   Fregner betragtes som indbegrebet af naturlighed og sommer og bliver mere og mere populære. Det er ikke så mærkeligt, for de små prikker giver et naturligt og legende sommerlook og understreger en sund og frisk hud. For nogle dukker de små prikker op ved de første solstråler, mens andre får færre eller slet ingen fregner på grund af deres genetiske sammensætning. Men bare rolig, selv om du ikke får fregner fra naturens side, behøver du ikke at undvære de legesyge små prikker. Vi viser dig, hvordan du nemt kan lægge en makeup, der fremkalder de falske fregner og fuldender dit sommerlook.

   Hvad er falske fregner?

   Falske fregner er påførte makeup-prikker, der til forveksling ligner naturlige fregner. De kan skabes med forskellige produkter som øjenbrynsblyanter, eyelinere, henna-pasta eller specielt udviklede fregneblyanter og kan tilpasses med hensyn til form, størrelse og farve. Falske fregner tilføjer et særligt strejf af livlighed og naturlighed til ethvert ansigt ved at efterligne det legende og ungdommelige element i ægte fregner.

   Fake Freckles: Gør skønhedstrenden naturlig

   Fregner fuldender det perfekte sommerlook og giver dit udseende en naturlig friskhed. Der er mange måder at sminke fregner på. Du kan for eksempel bruge

   • Konventionelle makeup-produkter som øjenbrynsblyanter
   • Falske fregneprodukter,
   • Henna-farve
   • Make-up produkter som øjenbrynsblyanter, falske fregneprodukter, henna sprays og selvbrunerprodukter.

   Hvem passer fake freckles-looket til?

   Folk med rødt hår og lys hudfarve har fregner fra naturens side. De små prikker ser derfor særligt godt ud på dem. De er dog ikke de eneste, der ser godt ud med fregner, da looket kan tilpasses individuelt til enhver hud- og hårfarve. Falske fregner giver alle hår- og hudtyper mulighed for at eksperimentere med fregner og skabe et legesygt look.

   Falske sommerfregner

   Gør-det-selv-fregner: Sådan gør du!

   Der er to vigtige forberedelsestrin, som du bør følge, når du styler falske fregner - uanset hvordan du påfører fregnerne i ansigtet:

   1. Farvetonen skal matche din hud.
   2. Fregnerne skal ikke males for præcist. Det kan derfor se lidt "rodet" ud med hensyn til arrangementet, dvs. at prikkerne er forskellige størrelser og har forskellige afstande mellem sig. Jo mere uperfekt, jo mere naturligt, er mottoet.

   Hvilken farve fregner passer til mig?

   Hvis du fra naturens side er en ret lys person, skal du ikke vælge en mørkebrun eller endda sort farve til dine fregner. Ellers vil pletterne se for unaturlige ud. Vi anbefaler endda at bruge to forskellige farver, da naturlige fregner nogle gange er lysere og andre gange mørkere. Det fungerer bedst med særlige falske fregnepenne, da deres dækkeevne ikke er helt så høj som fx øjenbrynsblyanters.

   Hvordan placerer jeg fregnerne?

   Når man placerer de falske fregner, er det bedst at orientere sig efter den naturlige forekomst af fregner, dvs. på næseryggen og omkring næsen. Nogle placerer også et par stykker på kindbenene og i panden. Det er bedst at eksperimentere lidt og se, hvordan man bedst kan lide looket. Det samme gælder for intensiteten og antallet af små prikker. Nogle kan lide det mere subtilt og behersket, andre kan lide det slående og dristigt. Der findes også en bred vifte af naturlige fregner, og du kan gøre det samme med falske fregner.

   Stylingguide: 5 metoder til falske fregner

   Afhængigt af hvor længe du vil have fregnerne til at holde, og om du vil købe ekstra produkter til dem, præsenterer vi forskellige muligheder for at male eller spraye fregner på. Uanset hvilken metode du vælger, skal du starte med følgende to forberedelsestrin:

   • Trin 1: Påfør primer ved hjælp af din foundation.
   • Trin 2: Sæt foundation med pudder.


   1. Fregner med (flydende) eyeliner, kajal, øjenbrynsblyant eller fregnepen

   Du kan nemt tegne fregner på med eyeliner, kajal, øjenbrynsblyant eller en ekstra fregnepen.

   Sådan gør du:

   • Påfør fregnerne prik for prik, og dup hver gang direkte på prikken med din finger for at blande fregnerne lidt. Det får slutresultatet til at se mere naturligt ud. 
   • Brug gerne forskellige blyanter - eyeliner, kajal, øjenbrynsblyant eller en falsk fregnepen - da ikke alle naturlige fregner er helt ens.
   • Sørg for, at looket ikke bliver for farverigt, og at de påmalede fregner i bund og grund er ens. 
   • Hvis du kun har én blyant til rådighed, så påfør forskellige mængder farve - det giver prikker i forskellige størrelser og intensitet.
   • Når alle fregnerne er sat, kan du lægge blush og highlighter. 
   • Sidst på dagen kan du fjerne din makeup som normalt - det får også fregnerne til at forsvinde.


   2. Fregner med øjenskygge og bronzer

   Falske fregner med øjenskygge eller bronzer er mere sarte og giver et mindre iøjnefaldende look. Du skal bruge en tynd, fugtig pensel til dette. Dup den først i bronzeren eller øjenskyggen og derefter på næsen, kindbenene og panden. Dup også disse punkter forsigtigt med fingeren. Hvis du vil, kan du også bruge en beautyblender til dette.

   Vores tip: Brug naturlige brune nuancer uden glimmereffekt for at få fregnerne til at se så naturlige ud som muligt. Du kan bruge makeupfjerner til at fjerne fregnerne uden at efterlade rester, hvis du ikke kan lide resultatet.


   3. Fregner med udgroningsspray

   Fregner med en udgroningspray til håret? Det, der ved første øjekast lyder skørt, virker faktisk! Faktisk giver denne metode med en udgroningsspray et meget naturligt resultat, da pletterne automatisk bliver uregelmæssige og i forskellige størrelser. Du kan spraye fregner i ansigtet med brun til mørkebrun farvespray, som egentlig er beregnet til hårgrænsen. Det kræver dog lidt flair, så vi viser dig, hvordan du gør:

   Trin-for-trin-guide:

   • Først skal du dække dit tøj til for at undgå pletter eller tage en gammel T-shirt på. 
   • Tryk ikke sprayhovedet helt ned, bare tryk let. Spraydåsen vil så suse, og der vil komme en spray ud. 
   • Spray det på dit ansigt fra en afstand på ca. 30 cm. 
   • Til sidst tager du svampen fra din foundation eller en beautyblender og dupper fregnerne med den, så de skarpe kanter forsvinder, og prikkerne smelter harmonisk ind i huden. 
   • Fregnerne kan nemt fjernes med vand og makeupfjerner.


   4. Fregner med selvbruner

   Selvbruner giver dig ikke kun en smuk sommerkulør, men kan også bruges til at skabe fregner. Og det bedste af det hele? Fregnerne holder i flere dage og forsvinder derefter af sig selv.

   Sådan gør du:

   • Ved denne metode starter du med et rent, make-up-frit ansigt.
   • Den nemmeste måde at gøre det på er at putte selvbruneren i en lille skål. 
   • Tag derefter en øjenvippebørste eller en tynd pensel, og put lidt af produktet på.
   • Tryk nu forsigtigt børstehårene på din hud. Nogle bruger også en tandbørste og sprøjter små prikker på ansigtet. 
   • Hvis prikkerne lander, hvor de ikke skal, skal du tørre dem væk med det samme. Lad alle de andre sidde i 15 til 30 minutter, og vask dem derefter af.
   • Dit sommerlook er klar!


   5. Fregner med hennafarve

   Hennafarve er også en god måde at lave falske fregner på - især fordi denne version holder et stykke tid og ikke skal påføres igen hver dag. Hennafarve kan købes som pasta i praktiske, kegleformede tuber. Andre produkter kommer som et pulver, som man selv blander med vand efter producentens anvisninger på emballagen.

   Forsigtig: Da henna kan give allergiske reaktioner, bør du altid teste farven på et lille, ubemærket område af kroppen, før du påfører den i ansigtet. Før du påfører farven, skal du være opmærksom på, at hennafregner kan holde i flere dage og op til to uger. De er ikke så lette at fjerne som falske fregner med eyeliner eller øjenskygge.

   Sådan gør du:

   • Dup farven på et rent ansigt uden makeup. 
   • Afhængigt af hvor mørke du vil have fregnerne, skal du lade farven sidde i op til en time. 
   • Derefter kan du bare tørre den indtørrede pasta af huden og vaske ansigtet med varmt vand. 
   • Fregnerne vil se perfekte ud næste dag. 

   Vores tip: Er du ikke sikker på, om du kan lide det falske fregne-look, eller er du stadig usikker på at lægge makeup? Så start med at vælge en stylingmetode, der gør det nemt at fjerne fregnerne med makeup. Når du har øvet dig lidt, og du kan lide looket, er der intet, der forhindrer dig i at bruge den lidt mere holdbare henna-metode.

   Dit legesyge sommerlook med falske fregner

   Trenden kom meget langsomt tilbage i 2019, men nu er det svært at forestille sig et liv uden fregne-looket. Falske fregner er særligt populære om sommeren og tilføjer et ungdommeligt frisk pust til ethvert makeup-look. Det legesyge look er nemt at genskabe - uanset om det er med øjenbrynsblyant, bronzer, pudder, foundationspray, selvbruner eller langtidsholdbar hennafarve - så er de naturlige fregner nemme at genskabe med lidt øvelse. Prøv det, og skab din makeup til sommeren!

   De vigtigste fakta om falske fregner på et øjeblik

   Er du nysgerrig og har lyst til at prøve fake freckles-looket til sommer? Her får du svar på de vigtigste spørgsmål på et øjeblik.

   Hvad handler skønhedstrenden Fake Freckles om?

   Fake freckles er et trendy skønhedshack, der giver mulighed for at give dig selv et friskt og legende look med midlertidige, naturligt udseende fregner - sjovt for alle, der ønsker at pifte deres look op med et strejf af solkysset glamour!

   Hvilke muligheder er der for falske fregner?

   Der findes mange metoder til at skabe falske fregner, lige fra enkle teknikker til permanente løsninger. Uanset om man prikker dem med øjenbrynsblyanter eller eyelinere, sprayer dem på med en fin farvespray, forsigtigt påfører dem med hennafarve eller endda tatoverer dem professionelt for en langvarig effekt - mulighederne for at skabe falske fregner er varierede og tilbyder den rigtige mulighed for enhver smag og lejlighed.

   Hvilke produkter skal jeg bruge til falske fregner?

   Afhængigt af metoden kan du få brug for eyeliner, øjenbrynsblyant eller eyeliner - eller du kan male prikkerne på med øjenskygge eller bronzer. Fregner kan også påføres med foundationspray eller selvbruner. Hvis du ikke er allergisk, kan du også bruge hennafarve - men disse fregner vil være synlige i op til to uger.

   Hvor længe holder falske fregner?

   Afhængigt af den valgte metode holder falske fregner indtil næste make-up-fjernelse, et par dage eller op til flere uger. Hvis du er modig nok, kan du også vælge den permanente tatoveringsmetode og få fregnerne tatoveret på.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.