Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Curtain bangs

   Curtain Bangs - skødesløst, Parisienne-inspireret pandehår

   Stilikoner som Brigitte Bardot, Jane Birkin og Claudia Schiffer viste vejen for årtier siden og skabte "gardin-pandehåret". Nu er denne førhen kendte frisure igen at finde på talrige forsider af modeblade, på catwalken og røde løbere rundt om i verdenen. Og med god grund: Uanset anledning, så formår frynsefrisuren at indramme ethvert ansigt perfekt. Men hvad mener vi med gardinpandehår? Hvordan adskiller frisuren sig fra de sædvanlige slags pandehårsfrisurer? Og hvordan styler man bedst curtain bangs?

   Curtain bangs: tips om klipning og styling af den trendy frisure

   Som navnet antyder, deler denne trendy frisure pandehåret på midten, lidt som et gardin, og lader hårtotterne falde elegant sidelæns mod ørerne. Pandehåret er A-formet - de midterste hårstrå er kortere end de yderste, og der er en løs overgang til det lange hår.

   Den cool frisure var allerede trendy i 60'erne og 70'erne, og den er ved at få et comeback i begyndelsen af 2021 med stjerner som Hailey Bieber og Camila Cabello. I modsætning til mange andre frisurer, er der ikke brug for en stylist, fordi det er nemt at style frisuren og kan gøres selv af dem, der ikke er vant til at style deres hår. En hårtørrer, en rundbørste og lidt hårmousse vil bringe pandehåret i form. Reglen er: jo mindre "færdigt" resultatet ser ud, jo bedre - fordi tendensen går i retningen af et "skødesløst, lige stået op"-look.

   Curtain bangs - stylingstips

   Krøller eller høj pande: Hvem passer Curtain Bangs til?

   Den store fordel ved den hippe frisure: curtain bangs ser godt ud på alle. Frisuren indrammer ansigtet, skjuler en høj pande, blødgør ansigtstrækkene og får runde ansigtsformer til at se smallere ud - og så ser den oven i købet afslappet ud. Curtain Bangs klæder alle ansigtsformer - uanset om de er runde, firkantede, ovale eller hjerteformede. Trenden passer også til enhver hårstruktur: både glat og bølget, både tykkere og finere hår er egnet til pandehåret.

   Kan man selv klippe curtain bangs

   Det væsentlige kendetegn ved gardin-pandehåret er dens ufuldkommenhed. Praktisk - for hvis du har lyst til at ændre stilen, behøver du ikke at bestille tid hos frisøren først, du kan bare klippe dit eget hår. Så nemt er det:

   Guide til Curtain Bangs – sådan klipper du selv det trendy pandehår

   1. Først børster du dit pandehår med en kam, så du kan se længden og formen.
   2. Sæt resten af håret bag ørerne eller fastgør det med hårspænder, så hårlokkerne holder sig for sig selv.
   3. Del dit pandehår på midten og således du har en bred hårtot i venstre og højre side.
   4. Placer nu hårsaksen i midten i ønskede højde, dvs. der hvor pandehåret skal være kortest.
   5. Klip fra indersiden og udad, så der dannes en A-facon efter at både højre og venstre hårtot er blevet klippet. Vær forsigtig: Det er bedre at "studse" længden gradvist af, end at klippe for meget af på én gang.  

   Vores tip: klip kun i tørt pandehår, ellers risikerer du at klippe det for kort. 

   Curtain bangs - guide
   Curtain bangs

   Hvordan styler jeg curtain bangs-pandehåret?

   Det magiske ord er altid volumen, for curtain bangs er kendt for det løse, fluffy look. Det er bedst at føntørre dit hår på hovedet og tilføje lidt mousse eller volumengivende pudder. Du kan kæmme pandehåret selv eller bruge dine hænder til at skille pandehåret ad til begge sider. Derudover kan det være hjælpsomt at bruge en rundbørste til at give ekstra volumen. Til meget krøllet hår findes der stylingsprodukter til pandehår, der støtter den naturlige hårstruktur og derfor er mere velegnede. Du kan finde eksempler på disse i vores produktsortiment.

   Ciao dårlige hårdage - hej til Curtain Bangs!

   Det er ikke for ingenting, at it-girls og trendsættere i mode- og stylingbranchen sværger til denne trendy frisure, fordi pandehåret giver alle et skødesløst Parisienne-look. Desuden er det delte pandehår også egnet til en travl hverdag, da det ikke kræver en masse tid til at style. Så hvad venter du på?

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.