Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Boost din hud med kollagen!

   Boost din hud med kollagen 


   Kollagen eller collagen er blevet meget populært de sidste par år og er efterhånden lidt af et buzzword inden for hudpleje og kosttilskud. Men hvad er kollagen egentlig? Og hvad er det godt for? Hos ROSSMANN dykker vi ned i det omtalte kosttilskud og guider dig igennem hele kollagenens abc, så du kan blive klogere og måske, lade dig inspirere til nye skønhedsrutiner.


   Hvad er kollagen? 

   Inden vi kommer for godt i gang, er det godt at vide, hvad kollagen er. Kollagen er et protein, der er meget vigtigt for din krop, og som findes i både hud, knogler, brusk, sener, bindevæv og tænder. Det er derfor et af kroppens vigtigste byggesten og bliver bl.a. dannet i hudcellerne og sørger for, at bindevævet holder din hud elastisk, fast og giver huden fylde. Produktionen af kollagen falder dog med alderen – og det gør kvaliteten af den faktisk også. Når huden er ung, indeholder den nemlig store mængder af kollagen, men allerede fra 30-årsalderen begynder mængden af kollagen at falde.


   Kollagen som kosttilskud 

   På trods af at kollagen er noget, vi selv producerer, er der også mange, der gør brug af kollagen som kosttilskud. Da kollagen har en dokumenteret effekt på spændstighed, rynker og fine linjer samt cellulitis/appelsinhud, er det efterhånden blevet meget populært at indtage kollagen som pille eller pulverform. Hos ROSSMANN finder du derfor kollagenpulver, der kommer i små dagsdoser, så du let kan have din kollagen med på farten. Du blander blot pulveret i din foretrukne drik, om end det er en varm kop kaffe eller et iskoldt glas vand. Vi har både kollagenpulver fra mærket Catrice og vores eget mærke altapharma.

   Når du tager kollagen, kan det også være en god idé at tage C-vitamin som kosttilskud, da C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen. Du kan finde vores store udvalg af C-vitamin her.

   Brug kollagen i dine hudplejerutiner 

   Udover at finde kollagen i diverse kosttilskud findes der også mange hudplejeprodukter, der indeholder kollagen. Hudpleje med kollagen arbejder sig nemlig ned i huden og kan tilføre huden mere fylde og fasthed. Cremer med kollagen findes oftest som både dag- og natcreme og er for det meste det, vi kalder for anti-age cremer - og med god grund. Kollagen er nemlig én af de mest anvendte ingredienser i ansigtscremer, der skal arbejde på aldringstegn. Derudover er der også andre produkter, som kan hjælpe kollagenproduktionen godt på vej. Her er hudplejeprodukter med A-vitamin, C-vitamin og AHA-syre gode kompagnoner til dit kollagenprodukt i din hudplejerutine, hvis du ønsker at fugte og forny din hud samt komme de fine linjer lidt til livs.
   Hos ROSSMANN har vi et stort udvalg af hudpleje med kollagen, så du har rig mulighed for at forkæle din hud. Du finder derfor både serum, natcreme, dagcreme, øjencreme og ansigtsmasker med kollagen fra vores eget mærke ISANA.
   Pro-Kollagen Energy Intensiv serum er udviklet til at stimulere hudens egen kollagenproduktion og dermed modvirke aldringstegn. Serummet har en dynamisk løfteeffekt, hvor huden også vil opnå større modstandsdygtighed, mere fasthed, blive opstrammet og en forbedret elasticitet. Perfekt under din dagcreme eller natcreme.
   Spar 25%
   35.22 kr.
   46,95 kr.
   ISANA Pro-Kollagen Performance natcreme har en løftende effekt og vil over tid få huden til at fremstå fyldig og fast. En natcreme, der er udviklet til at stimulere hudens kollagenproduktion og dermed genvinde hudens elasticitet, imens du får din skønhedssøvn.
   Spar 25%
   42.72 kr.
   56,95 kr.
   ISANA Pro-Kollagen Performance dagcreme med Kollagen-Active-Booster opstrammer huden og modvirker aldringstegn samtidig med, at dagcremen giver huden en skøn udstråling og elasticitet. En skøn måde at starte dagen på.
   Spar 25%
   42.72 kr.
   56,95 kr.
   Den opstrammende ISANA Pro-Kollagen Energy øjencreme er skabt til at forkæle det trætte øjenområde. Den er nemlig udviklet til at stimulere hudens kollagenproduktion og modvirker dermed aldringstegn. Derudover indeholder øjencremen også koffein, som virker vanddrivende og derfor mindsker væskeansamlinger, som oftest er skyld i hævelser omkring øjnene.
   Spar 25%
   ISANA
   Pro-Kollagen Energy øjencreme
   15 ml (1 L = 2.348,00 kr.)
   35.22 kr.
   46,95 kr.
   ISANA Collagen Booster stofmaske med kollagen og druekerneekstrakt understøtter hudens naturlige regenereringsproces og reducerer rynkedybden. En god, plejende og fugtgivende maske, når din hud trænger til lidt ekstra forkælelse.   Hvad kan jeg selv gøre for at øge min produktion af kollagen? 

   Kroppen danner kollagen ved at nedbryde protein i aminosyrer. Her kombinerer kroppen aminosyrerne, glycin og prolin, og danner herved procollagen, som er det, kollagen kommer af. Denne proces er dog afhængig af C-vitamin, som bidrager til normal kollagendannelse i kroppen. Du kan selv hjælpe din krop med denne proces ved bl.a. at få nok C-vitamin samt at spise mad, som er gode kilder til aminosyrer. Det kan være fødevare som kylling og andet kød, æg, mejeriprodukter, fisk og skaldyr. Derudover kan du også hjælpe kroppens naturlige produktion af kollagen godt på vej ved at passe godt på huden både udefra og indefra, dvs. at du tænker over solens UV-stråler, rygning, en for ensformig kost og forurening, da dette kan påvirke din produktion af kollagen.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.