Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Arganolie fra Alterra NATURKOSMETIK!

   Alterra NATURKOSMETIK 100% økologisk arganolie fra Marokko

   Arganolie blev for mange generationer siden opdaget af berberstammerne i Marokko og er siden da blevet opfattet som en slags livseliksir. Den dyrebare arganolie høstes og forarbejdes direkte ved kilden i det sydvestlige Marokko for at bevare sin reneste form.

   Arganolie fra Alterra NATURKOSMETIK!

   Effekt

   Alterra NATURKOSMETIKs 100% økologiske arganolie fra Marokko har fugtgivende egenskaber på grund af dens høje indhold af E-vitamin, som er en kraftig antioxidant. Sammenligner man arganolie med olivenolie indeholder arganolien op til tre gange mere E-vitamin (tocopherol). Den antioxidative virkning opnås bl.a. gennem den høje andel af linolsyre, som hører til omega-6-fedtsyrerne.
   Arganolie fra Alterra NATURKOSMETIK!

   Arganoliens kilde

   Olien udvindes af frugterne fra det vildtvoksende arganiatræ. Med sine 25 millioner år er argantræet et af de ældste træer i verden. I dag vokser den kun på et område på 8.000 km² i det sydvestlige Marokko. Argantræet er uddødt i andre områder i verden og området i Marokko er derfor blevet erklæret for et UNESCO beskyttet reservat. Det menes, at dette usædvanlige træ kun kan overleve i en særlig kombination af klima, bjerge og ørken. Der findes således kun et begrænset antal af disse træer i det sydvestlige Marokko. Efterspørgslen på arganolie har tilført højere velstand til den ellers fattige befolkning i området, især til kvinderne, da det som oftest er dem der står for produktionen af arganolie. Arganolien skaber på denne måde en større velfærd og selvstændighed for kvinderne i det sydvestlige Marokko.
   Arganolie fra Alterra NATURKOSMETIK!

   Skånsom produktion

   Arganolien produceres via adskillige steps. Først høstes og tørres frugterne i hånden - frugterne ligner store vindruer. Derefter fjernes det tørrede frugtkød, der dækker argannødden, manuelt, så nødden kan knækkes op. Arganmandlen, der er gemt indeni, presses derefter forsigtigt i en specialdesignet maskine. Af denne proces kommer resultatet som er 100% rent, raffineret arganolie. Til en liter arganplejeolie benyttes cirka 40 kg arganfrugter.
   Arganolie fra Alterra NATURKOSMETIK!

   Alterra NATURKOSMETIK produkter med arganolie

   Se mere fra Alterra NATURKOSMETIK her
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.