Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   Pusletid med Babydream

   Uundværligt pusleudstyr og babypleje 


   Når det kommer til pusleudstyr og babypleje, så findes der et hav af forskellige varianter. Men hvilket pusleudstyr bør du have ved puslebordet? Og hvilken babypleje er essentiel til en lille baby? Se, det er et rigtig godt spørgsmål. For vi vil alle sammen det bedste for vores børn, og netop derfor har vi samlet nogle af vores skønne pusle- og plejeprodukter fra vores eget ROSSMANN mærke Babydream, som er perfekte til de helt små.


   Hvilket pusleudstyr er godt at have ved puslebordet? 

   Det korte svar er, at du som sådan ikke har brug for andet end vand, vaskeklude, rene bleer og masser af kærlighed til din baby, når der skal pusles. Dog er korte svar ikke altid nok, og derfor finder du her på siden forskelligt pusleudstyr, som er godt at have ved puslebordet. Alt lige fra bleposer til babypudder.

   Et must-have ved et hvert puslebord er selvfølgelig bleer. Derfor finder du et stort udvalg af bleer i mange forskellige størrelser til både store og små børn. Med vores premium bleer og økovenlige bleer fra Babydream er den følsomme babyhud optimalt beskyttet, og bleen kan holde sig tør i op til 12 timer og absorberer væske ekstra hurtigt. Bleerne er fløjlsbløde og meget fleksible og fri for parfume, lotion og naturlatex og derfor dermatologisk godkendt.


   Vådservietter, vaskeklude og babypudder til bleskift 

   Til en ren og tør rumpe er vådservietter, engangsvaskeklude og babypudder alfa og omega. Både vores engangsvaskeklude og vådservietter til sensitiv hud er hygiejniske og praktisk ledsager til hjemmet og ikke mindst, når I er på farten. Inden den rene ble skal på, kan det være en god idé at beskytte den lilles hud og holde den tør i hudfolder, hvor der let bliver fugtigt. En god måde at forebygge irriterede og røde numser på hos spædbørn er at lufte dem godt i de folder, hvor fugten er svær at slippe af med – barnenumsen har nemlig godt af lidt ekstra tid på puslebordet uden ble. Hertil kan du anvende vores babypudder, hvor huden vil virke blødere og mere tør samt vores MED plejende creme, som kan komme rød og irriteret hud til undsætning.

   Find pusleudstyr til puslebordet
   Babylotion og babyshampoo til de mindste

   Da spædbørns hud er tyndere end voksnes, og ikke indeholder den samme bakterieflora til at beskytte dem, er det vigtigt at holde din babys hud ren og tør. Her kan du med fordel vaske med lunkent vand, gerne tilsat et par dråber olie, da vand alene kan virke udtørrende. Sæbe og babyshampoo er først nødvendig, når dit barns hud og hår er snavset - eksempelvis ved bleskift, og når barnet begynder at kravle rundt selv. I den første tid behøver baby derfor ikke at komme i bad hver dag, men en gang om ugen kan være nok. Dog er det selvfølgelig stadig vigtigt at rengøre din babys hud omhyggelig, når der skiftes ble.

   Sådan plejer du tør babyhud 

   I sommer- og vinterperioder er der forskellige ting, du skal være opmærksom på, når det kommer til pleje af dit barns hud. Har din baby meget tør hud, kan det være en god idé at komme et par dråber babyolie i badevandet, når det er badetid. Har din baby meget tørre pletter, kan du med fordel blidt massere nogle få dråber babyolie ind i huden.

   I sommerperioden anbefaler Sundhedsstyrelsen, at børn, som ikke kan kravle eller gå, ikke opholder sig i direkte sol. De helt små børn bør nemlig være i skygge med solhat og en let solbeskyttende påklædning. Når barnet selv kan bevæge sig ud i solen, anbefales det at smøre barnet godt ind i solcreme, der er specielt velegnet til små børn. I vinterhalvåret er det huden i ansigtet, der er mest udsat for vinterkulden, hvorfor små kinder kan blive røde og ru. Huden bør derfor beskyttes med en let creme eller lotion – også selvom dit barn ligger godt beskyttet i barnevognen. Smør gerne dit barns hud ind, ca. 20 minutter før barnet skal ud, så vandet i cremen kan nå at fordampe.

   Gå på opdagelse i vores udvalg af babypleje

   Babydream
   MED plejende lotion
   200 ml (1 L = 234,75 kr.)
   46.95 kr.
   Babydream
   Vaskepuder
   2 stk. (1 stk. = 18,98 kr.)
   37.95 kr.
   18.95 kr.

   Find andre produkter fra Babydream her

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.