Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Babylegetøj

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   56 .95 kr.
   74 .95 kr.

   Babylegetøj til gode priser

   Det er både sjovt og sundt at lege, og her kan baby legetøj bruges til at skabe gode rammer og udvikling af lege hos de helt små børn. Hos ROSSMANN har vi billigt legetøj til baby, bl.a. kan du finde nusseklude, musikalske bamser og bideringe. Vi har både legetøj til babyer på 6 mdr. og babylegetøj til 1-årige – alt sammen i god kvalitet og til en pris, der er til at betale. Vores babylegetøj er nøje udvalgt, og kan med fordel stimulere dit barns sanser med sjove strukturer, forskellige farver og interessante lyde. På rossmann.dk er du sikker på at finde legetøj, der kan udfordre din baby på en sjov og lærerig måde, og som kan sprede meget glæde i hjemmet hos både børn og voksne.


   Sjov og lærerig udvikling med motoriklegetøj 

   I dag findes der meget legetøj til både små og store babyer i rigtig mange udgaver, så det kan være svært at finde hoved og hale i det. Vi hos ROSSMANN har fokus på babylegetøj der er lærerigt og sanseligt motorisk for netop at gøre udvikling sjovt for dit barn gennem leg. Vi lægger vægt på kvalitet, legeværdi og et godt design, hvorfor du b.la. finder produkter fra vores eget mærke Babydream og MAM i vores udvalg af motoriklegetøj. Når det kommer til legetøj, handler det nemlig om meget mere end bare tidsfordriv, og hos os vil du altid finde legetøj, der er både sjovt og lærerigt for dit barn.


   Forskelligt legetøj til baby 

   Babylegetøj har ofte enkle motiver og er i klare eller stærke farver, da barnets syn fra fødsel ikke er udviklet til at kunne få noget ud af legetøj, der er visuelt avanceret. De små babyøjne kan nemlig kun se skygger i starten, hvorfor babys legetøj de første måneder også bør være i enkle kontrastfarver og med få og enkle motiver. I takt med, at din baby bliver større, kan der tilføjes mere og mere legetøj til børneværelset, f.eks. legetøj, hvor der er lyd eller bevægelse involveret.


   Legetøj til baby 3 måneder

   Når dit barn er 0-3 måneder, handler det primært om nærhed og ro. Den lille baby skal til at lære sine forældre at kende ved duft, berøring og stemmer. Derfor kan det være en god idé at stimulere den lilles synssans med enkelt legetøj i sort/hvid og efterfølgende så småt begynde med babylegetøj i kulørte kontrastfarver.


   Legetøj til baby 6 måneder

   Fra 3-6 måneder er dit barnet mere og mere bevidst om sin krop, hænder og fødder. Det lille barn begynder at vende og dreje sig, stimuleres ved at se på eller røre ved ting og putte ting i munden. Det er derfor en god idé at vælge babylegetøj som barnet kan gribe efter, vende sig efter eller trille og krybe efter. Her er både bolde, spejle, legetøj med lyd og bidelegetøj rigtig gode valg.


   Legetøj til baby 6-12 måneder 

   Når dit barn er mellem 6-12 måneder, er det typisk her, det vil komme op at sidde og begynde at gå. Nu kan dit barn stimuleres på grovmotorikken og begynde at koordinere hænder og øjne. I kan derfor begynde at læse højt for barnet, pege på ting og sætte ord på. For selvom barnet ikke kan tale endnu, kan det lytte og lære de ord, I siger højt. Derudover kan legetøj være ting der skal gå eller kravles efter, såsom gåvogne, dukker, puttekasser og bamser.


   Legetøj til baby 1 år 

   Når dit barn bliver et år gammel, kan det begynde at lege med puttekasser, stableklodser, ting der skal puttes ind i hinanden og tumlelege. Tumlelege kan være små lege, hvor barnet drejer rundt, bliver rullet rundt, vendt på hovedet og andre lege, der gør barnet kropsbevidst. Disse lege vil hjælpe på barnets udvikling lige fra at ligge på ryggen til at kunne gå på sine egne fødder.


   Køb legetøj online på rossmann.dk 

   Når du handler online hos ROSSMANN, får du et helt, særligt overblik over alle produkter. Samtidig kan du sidde i ro og mag, imens du fylder din digitale kurv med nyt babylegetøj eller motoriklegetøj til din baby. Når du handler på vores hjemmeside, kan du altid nemt og sikkert følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop nær dig. Skulle du fortryde et eller flere produkter fra dit køb, har vi hos ROSSMANN altid gratis returnering. Dyk ned i vores udvalg af babylegetøj og sæt gang i legen og den motoriske udvikling allerede i dag.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.