Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Potter og toilettrænere

   1 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter

   Potte- og toilettræner - støtte til at blive blefri

   Mens nogle børn hurtigt lærer at være blefri, tager det de fleste flere uger til måneder at lære. Begge varianter er normale, og forældre behøver ikke bekymre sig, hvis deres barn er lidt længere tid om det. Toilettrænere og potter er velegnede til at give de små en god start og den bedste støtte. De giver børnene en følelse af tryghed under overgangen. Derudover bidrager enkle pottetræningsbukser til børns uafhængighed ved at opfange små uheld og gøre det lettere at gå på toilettet.

   Børn kan bruge de farverige potter til at øve sig på at gå på toilettet, når det stadig er for stort. Alternativt kan toiletsæder gøre toilettet brugbart for de små. Fugtighedsservietter og baby-vaskeklude er alsidige ledsagere gennem hele baby- og småbarnsperioden især til tiden, hvor barnet skal lære at gå blefrit. Produkterne fra ROSSMANN gør pottetræningen lettere, og deres sjove design gør det sjovt at øve sig.

   Den ideelle børnepotte og babypotte

   Toilettræning er en personlig sag. Det starter med at vælge den rigtige toiletpotte. Potter af høj kvalitet tilbyder børn et behageligt sæde og høje sidevægge og et ryglæn for mere stabilitet. En stænkskærm giver også støtte og holder alt, hvor det hører til. Benene skal have tilstrækkelig frihed, så barnet nemt kan sætte sig ned og rejse sig op.

   Potte til babyer eller toiletsæde til børn?

   Toiletsæder i barnets yndlingsfarve, som en munter bil eller en lille racerbil gør pottetræningen sjov. Om det skal være en børnepotte eller et børnetoiletsæde, afhænger af den enkelte situation og barnet. Jo mindre og yngre barnet er, jo bedre egner babypotter sig. Hvis den lille allerede er ældre, når træningen begynder, er et toiletsæde til børn mere velegnet.

   Toiletforsats til børn og toiletsæde til børn

   Det behøver ikke nødvendigvis at være en børnepotte eller en potte til babyer til alle småbørn. Måske er et toiletsæde til børn lige sagen. Et kombineret produkt giver flere anvendelsesmuligheder. En stige hjælper børn med selv at komme på toilettet. Toiletsædet til børn sikrer, at toilettet er brugbart. Så snart de små er store nok, kan stigen fjernes. Toilettræner-toiletsæder fås også uden stige. Kombineret med et skridsikkert trin eller uden en forhøjning er de et sikkert alternativ til mere uafhængighed i den blefri periode. Også her sikrer en stænkskærm et bedre sæde og hygiejnisk renlighed.

   Pottetræningsbukser til sikker toilettræning

   Den blefri tid mellem toiletbesøgene kan overkommes med pottetræningsbukser. De har en absorberende kerne, der opfanger eventuelle uheld. Det glatte materiale er blødt mod barnets hud. Varianter som bambino mio-træningsbukserne giver barnet mulighed for at mærke vådhed og behovet for at gå på toilettet. Pottetræningsbukser fås i mange forskellige størrelser og bør vælges, så de passer til barnet eller dets alder.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.