Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Buksebleer

   15 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   104.95 kr.
   104.95 kr.
   Babydream
   PANTS Maxi
   22 stk. (10 stk. = 21,34 kr.)
   46.95 kr.
   124.95 kr.
   104.95 kr.
   104.95 kr.
   124.95 kr.
   104.95 kr.
   104.95 kr.
   124.95 kr.
   124.95 kr.
   124.95 kr.

   Køb buksebleer som er miljøvenlige og komfortable for baby

   Buksebleer har mange fordele. De er absorberende og meget nemme at tage af og på. Den vigtigste forskel mellem buksebleer og almindelige bleer er, at de er genanvendelige. De skal ikke nødvendigvis bortskaffes efter første brug, men der findes dog både engangsbuksebleer og genanvendelige modeller, som kan vaskes. Genanvendelige buksebleer er fremstillet af naturfibre og har som regel en absorberende kerne. Engangsbleer består derimod af et fugttæt ydre lag og en absorberende kerne, der sikrer, at dit barn altid føler sig tilpas og tør i bleen. Dog er bleerne ikke genanvendelige. I buksebleer-serien er Bambino Mio-modellerne meget populære og kan også bruges til pottetræning. Derudover har Pampers bukseble-modellerne er også vundet popularitet hos både mødre og deres børn.

   Vær sikker med stofbleer og bleovertræksbukser

   En bleovertræksbuks er en fin måde at give dit barn ekstra lækagebeskyttelse på en miljøvenlig måde. Overtræksbleen bliver er absorberende og lækagesikker, da naturfibre holder babys numse tør. Denne kombination er også meget pålidelig med hensyn til sugeevne. Deres sugeevne hjælper også til at svøbe barnet optimalt. Naturfibrene er så absorberende, at buksebleerne ikke behøver at blive skiftet oftere end andre bleer. Naturmaterialer sikrer altså en helt igennem god fornemmelse. Takket være praktiske trykknapper eller en velcrolukning er overtræksbukserne også nemme at tage på, og det er også dejlig hurtigt at tage dem af. Stofbleer og overtræksbukser er derfor:

   • sikre
   • miljøvenlige
   • komfortable
   • praktiske
   • hurtige at tage på

   Desuden fås disse buksebleer i mange smukke og børnevenlige designs, som både mor og barn vil elske. Alle disse dejlige fordele gør kombinationen af overtræksbukser og stofbleer til et uovertruffent team!

   Bukseble som træningsble

   Det er meget mere behageligt at gå på potten med en træningsble. Blebukser kan hurtigt trækkes ned og sikrer dermed en hurtig følelse af succes under pottetræningen. De er også genanvendelige, hvilket sparer en enorm mængde affald. En ble, der altid kan mere, er ikke kun vigtig i forbindelse med pottetræning.

   Køb buksebleer hos Rossmann

   Her hos ROSSMANN finder du et stort sortiment af buksebleer fra forskellige producenter og mærker. Du finder også et bredt udvalg af normale bleer, og du kan læse den store bleguide her til hvilke bleer der er idelle til dit barn. Tag et kig lige nu og find den ble, der passer bedst til dig og dit barn!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.