Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Babyskeer, -service og hagesmækker

   43 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   Spar 25% Nyhed
   42.72 kr.
   56,95 kr.
   Spar 25% Nyhed
   70.47 kr.
   93,95 kr.
   23.95 kr.
   • 1(current)
   • 2

   Gør dit barns måltider lidt lettere med en hagesmæk

   Hagesmækker findes i dag i alverdens designs, forskellige materialer og et væld af farver og mønstre, og mange forældre kender nok allerede til de mange fordele, de har. En hagesmæk kan nemlig være meget praktisk, både når dit barn savler, og når dit barn er ved at lære selv at spise sin mad. Også ved mindre måltider eller snacks er det selvsagt så godt som uundgåeligt, at dit lille barn spilder noget af maden. Heldigvis er det let at skifte en hagesmæk ud, når den er blevet beskidt af rester fra mad og drikke, eller hvis den er blevet for våd af savl. Når du husker hagesmækken, kan du altså spare dig selv for at skulle skifte tøj på dit barn flere gange i løbet af dagen.

   Smarte babyskeer til dit barn der skal begynde på fast føde

   Hvor normale skeer ofte er produceret i hårde materialer som blandt andet rustfrit stål, er skeer til babyer og andet babyservice udformet i blødere materialer som plast eller silikone. Babyskeer er derfor mere skånsomme mod barnets mund og gummer. Husk altid at se efter at babyservicen er i materialer, der er fri for blandt andet ftalater. Mange babyskeer har et greb, der er ergonomisk udformet til at barnet lettere kan gribe fat om skeen. En god babyske bør også have en form og størrelse, der passer til dit barns mund. Foruden de mange praktiske fordele kan en ske i en fin farve eller med et sjovt motiv være med til at gøre spisetiden endnu sjovere for både børn og voksne.

   Køb hagesmæk og babyske til din baby online hos Rossmann 

   Hos Rossmann kan du købe forskelligt udstyr til din baby såsom hagesmækker, babyskeer, bleer, babymad, legetøj og meget mere. Der kan være meget at se til med en lille ny i hjemmet, så vi har sørget for, at det er nemt for dig at fylde kurven online med de varer, du og familien har brug for. Derfor er det selvfølgelig også både sikkert og let at få varerne leveret enten til din egen adresse eller til en GLS-pakkeshop i nærheden. Hvis du går og savner lidt mere inspiration i din hverdag, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du finder nyheder, gode tilbud, tips og tricks og mere til. Vi hos ROSSMANN ser frem til at høre fra dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.