Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Babyhåndklæder og andre tekstiler

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side

   Skønne babytekstiler

   Hos ROSSMANN finder du finde håndklæder, stofbleer, babytæpper og meget mere med de sødeste, små detaljer og motiver. Detaljer som søde dyr, biler, stjerner og frugter med sjove ansigter, og alt sammen i rolige farver, som er helt perfekte til at underholde små børn. Dyk ned i vores online univers på Rossmann.dk, og find lige præcis dét, som din baby har behov for.

   Bløde babyhåndklæder 

   Et blød og dejligt baby håndklæde er lige, hvad der skal til, når dit barn har været i et dejligt bad. Almindelige håndklæder kan nemlig være for store og lidt upraktiske, når din baby skal tørres. Derfor er det en god idé at bruge et mindre håndklæde, som er specielt designet til de helt små, og som vil gøre det lettere at tørre dit barn efter badetid. Hos os finder du bløde babyhåndklæder, badeslag og tæpper, som du kan svøbe dit barn i efter badet. Et bad skal nemlig være sjovt og hyggeligt, og det kan et blødt badehåndklæde være med til at sørge for.

   Stofbleer til din baby 

   En stofble har mange funktioner og er efterhånden blevet et must-have for forældre til småbørn. De kan for eksempel bruges sammen med din ammepude når du ammer til at fjerne gylp og mælkerester, de er gode at have med i pusletasken, kan bruges til bleskift, som gylpeklud eller som soldække over barnevognen. Nogle småbørn finder også tryghed i en stofble, da den også sagtens kan bruges som nusseklud. En stofble kan derfor bruges til mange ting, og er noget man sagtens kan have flere af, så man ikke lige pludselig løber tør.

   Sjove og praktiske tekstiler til din baby 

   Vi har mange forskellige bleovertræksbukser med sjove og finurlige motiver. Disse bleer bruges sammen med et bleindlæg og kan vaskes efter behov. Et rigtig fint alternativ, til de almindelige engangsbleer. I vores sortiment af babytekstiler finder du også fine og praktiske pusleunderlag, som er perfekte at have med på farten. Underlagene er dekorerede med sjove detaljer, er vandafvisende og kan nemt rulles sammen. Derudover finder du hos os også små tasker til bleer og andre nødvendige ting til din baby, forskellige hagesmække, vaskeklude og meget mere.

   Sådan vasker du babytekstiler

   Det er altid en god idé at vaske babytøj eller andre babytekstiler, inden det tages i brug. Dette gælder alle bløde tekstiler, som vil være i direkte kontakt med dit barns hud, såsom babysokker, babyhåndklæder, lagener, tæpper, bodystockings og lignende. På denne måde kan du nemlig beskytte dit barns sarte hud. Skal du vaske stofbleer, anbefales det, at du vasker dem på høje temperaturer og adskilt fra andet babytøj og tekstiler for ikke at sprede bakterie. Uanset hvilke tekstiler du vasker til dit barn, bør du bruge vaskemiddel, der er særligt velegnet til sensitiv hud og uden parfume og farve, for de bedste forudsætninger for dit barns hud.

   Køb Babyhåndklæder og babytekstiler hos ROSSMANN

   Når du handler online hos ROSSMANN, får du et stort overblik over alle produktkategorier og tilhørende produkter. Derudover kan du sidde i ro og mag, imens du fylder din digitale kurv med skønne babyhåndklæder og andre babyting til dit barn. Når du handler på vores hjemmeside, kan du altid nemt og sikkert følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop nær dig. Udforsk vores store udvalg af babytekstiler, og lad dig inspirere af de mange ting vi har at tilbyde dig og din baby.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.