Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Modermælkserstatning

   Kategorier
   Filter
   Sorter
   • Standard
   • Standard
   • Mærke (A-Z)
   • Mærke (Z-A)
   • Pris (stigende)
   • Pris (faldende)
   • Ny
   • Bestseller
   • 24 pr. side
   • 24 pr. side
   • 36 pr. side
   • 60 pr. side
   83 .95 kr.
   • 1(current)
   • 2

   Modermælkserstatning til gode priser

   Med et lille spædbarn er det ikke altid, at amningen vil lykkes - og her kan modermælkserstatning være et rigtig godt alternativ. I vores sortiment finder du både modermælkserstatning der er laktosefri, uden palmeolie, drikkeklar og som pulver. Udforsk vores store udvalg af modermælkserstatning og specialmad til nyfødte og større babyer, og find det produkt, der passer til dit barns behov.

   Specialmad til spædbørn 

   Det er vigtigt, at dit spædbarn får den rette ernæring helt fra den spæde start. Her gælder det både den rette mængde og den rette sammensætning af næringsstoffer. Er fuldamning ikke en mulighed hjemme hos jer, er der hjælp at hente i modermælkserstatning, som kan fungere som et rigtig godt supplement. Er amning slet ikke en mulighed, er modermælkserstatning et rigtig godt alternativ til dit barn – og bare rolig, de børn, der får flaske, har det absolut lige så godt som de børn, der bliver ammet. Det er vigtigste er, at din baby vokser og udvikler sig, og at maven fungerer. Når det så er sagt, er det meget individuelt, hvor meget mælk det enkelte barn drikker. Læg mærke til, om barnet tager det på i vægt, som forventes og udvikler sig som forventet.

   Forskellige former for modermælkserstatning 

   Der findes mange forskellige former for modermælkserstatning, og hvilken du skal vælge, afhænger af dit barn. Du finder modermælkserstatning, der allerede er drikkeklar eller pulver, der skal blandes op, med forskellig smag og i forskellige mængder. Den type nummer 1 er beregnet fra fødslen til barnet er 6 måneder. Barnet kan uden problemer fortsætte med denne type til 1-årsalderen, men det er også en mulighed at skifte over til nummer 2 efter de 6 måneder, da barnet som regel også får anden mad i denne alder. Det er meget normalt, at spædbørn der er flaskeernærede, får en afføring, der har en mere fast konsistent og end spædbørn, der ammes. Nogle børn, der får flaske, kan have tendens til at blive forstoppet, når de får modermælkserstatning, hvorfor det er vigtigt at sikre sig, at barnet har en regelmæssig afføring.

   Sutteflasker

   Hos ROSSMANN har vi også et stort udvalg af sutteflasker i både plastik og glas. Uanset hvilken variant du bruger, er det vigtigt, at du rengør dem inden brug, og det samme gælder for sutterne, som der hører med. Når dit barn har fået noget at spise, skal både flaske og sut skylles i koldt vand, herefter renses med varmt vand og opvaskemiddel for at fjerne mælkerester. Flasker og sutter skal derefter koges i en gryde med kogende vand i 5 minutter, eller som alternativ vaskes i opvaskemaskine ved minimum 65 grader. Derefter skal du opbevare dine sutteflasker et tørt og tildækket sted, til de skal bruges igen.

   Det er muligt at få sutter med forskellige størrelser huller. Størrelsen på hullet i sutten har betydning for, hvor hurtigt mælken vil løbe ud af sutteflasken, og i hvor stor grad barnet selv skal sutte og arbejde for at få mad. Hos nogle børn giver det mening at skifte, og hos andre fungerer det bedst at bruge samme slags sut gennem hele forløbet.

   Køb modermælkserstatning online på rossmann.dk 

   Når du handler online hos ROSSMANN, får du et helt særligt overblik over alle vores produkter. Samtidig kan du sidde derhjemme sammen med dit barn, imens du fylder din digitale kurv med modermælkserstatning eller specialmad til spædbørn. Når du handler på vores hjemmeside, kan du altid nemt og sikkert følge din forsendelse og få den leveret til din egen adresse eller en GLS pakkeshop nær dig. Udforsk vores online univers, og bliv inspireret af vores store produktsortiment, der specielt henvender sig til dig og din baby.
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.