Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Baby-snacks

   91 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   20.95 kr.
   Babydream
   Majsstænger
   30 g (1 kg = 265,00 kr.)
   7.95 kr.
   HiPP
   Øko-stjerner
   30 g (1 kg = 365,00 kr.)
   10.95 kr.
   10.95 kr.
   MOGLi
   Økologisk smørkiks
   125 g (1 kg = 199,60 kr.)
   24.95 kr.

   Babysnacks til turen, til hygge og til mellemmåltidet

   Brystmælk er den foretrukne i de første måneder. Fra den 5. måned begynder der at ske ting og sager. Babys nysgerrighed får overtaget, og begynder måske at spise sine første skefulde babymad. Der er kun et lille skridt fra banangrød til den første babykiks. Med disse små skridt begynder fravænningsprocessen. Baby vænner sig langsomt til frugt- og grøntsagsgrød. Når baby er et år gammel, spises der ofte med til de helt normale måltider.

   Babys første snacks

   Du har nok bemærket, at babyer er nysgerrige. Alt skal røres og puttes i munden. Med gode snacks til babyer kan du støtte dit barn i dets opdagelser. I en alder af 6 måneder begynder det allerede! Smagsverdenen vil gerne opdages.

   Sunde snacks til babyer

   Freche Freunde fra Erdbär er en sikker vinder med de bedste ingredienser fra farvestrålende frugter til hele kornsorter. Sukkerfri, med naturlig sødme og udformet på sødeste vis er babykiks af spelt eller sprøde flips af økologisk majs en velkommen tilføjelse til menuen for de små pus.

   På en fantastisk rejse med smoothieposer

   Æble, grønne bønner og kiwi? Eller foretrækker du græskar, gulerod eller banan? De findes i alle smagsvarianter. De praktiske squeezies eller smoothieposer - kært barn har mange navne - er nemme at holde og kan spises komfortabelt af enhver etårig. Højdepunktet? Næsten intet går galt! Sunde økologiske squeezies kan bl.a. fås hos Pumpkin Organics eller MOGLi.

   Babysnacks fra 6 måneder: Min første babykiks!

   Når du vælger de første snacks, skal du være opmærksom på sammensætningen:

   • ingen sukker
   • ingen tilsætningsstoffer
   • afbalanceret forhold mellem kulhydrater

   Vær også opmærksom på eventuelle allergier, der kan forekomme. Mange snacks indeholder spor af nødder. Babydreams sortiment starter fra den 7. måned med sukkerfri økologiske tvebakker.

   En sund granola bar til baby og småbørn

   De mange barer med deres sunde ingredienser er noget for større børn, som allerede kan bide og tygge ordentligt. Det traditionelle HiPP-mærke glæder børn fra et års alderen med lækre kreationer lavet af fuldkorn og sød frugt.

   Første fingermad til den store appetit

   Fra den 6. måned kan du også give baby små snacks sammen med den supplerende mad. Start med blød frugt. Barnet kan nemt mose bananer, der gives i stykker. Senere kan du tilføje mere og mere fast frugt som fx abrikoser. Der tilbydes mange forskellige udgaver af snacks:

   • Biscuits
   • Tvebakker
   • Barer
   • Squeezies

   Hos Bebivita finder du kiks til børn fra 8 måneder, der er nemme at holde, frugtpuré i form af squeezies, mange barer og risvafler.

   Køb snacks til babyer hos ROSSMANN

   Mod slutningen af det første leveår begynder man at tilbyde barer, snacks med mere. Nogle er allerede tilgængelige fra den 6. måned, hvor tiden til at gå på opdagelse i den nye mad begynder. Hos ROSSMANN har du et stort udvalg. Køb passende snacks til babyer i henhold til deres alder!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.