Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden

   Babyshampoo, baby-bodyshampoo

   Babyshampoo, baby-bodyshampoo

   Babyshampoo, baby-bodyshampoo

   174 resultater

   Kategorier
   Filtrer & sorter
   Nyhed
   12.95 kr.
   tetesept
   Baby forkølelses-bad
   100 ml (1 L = 469,50 kr.)
   46.95 kr.
   23.95 kr.
   Nyhed
   18.95 kr.
   23.95 kr.
   71.95 kr.
   18.95 kr.
   Nyhed
   16.95 kr.
   Nyhed
   16.95 kr.
   Nyhed
   12.95 kr.
   Nyhed
   18.95 kr.
   69.95 kr.
   Nyhed
   Babydream
   Natural vaskegel og shampoo
   200 ml (1 L = 119,75 kr.)
   23.95 kr.
   HiPP
   Babysanft babyshampoo Sensitiv
   200 ml (1 L = 129,75 kr.)
   25.95 kr.
   Nyhed
   23.95 kr.
   Penaten
   Badesæbe med kamille
   750 ml (1 L = 50,60 kr.)
   37.95 kr.
   Penaten
   Badesæbe og shampoo
   400 ml (1 L = 94,88 kr.)
   37.95 kr.
   Tinti
   Boblende vulkan
   40 g (1 kg = 423,75 kr.)
   16.95 kr.

   Babyshampoo og børneshampoo i et bredt udvalg

   I dag findes der et utal af forskellige børneshampoo og babyshampoo. For de helt små er det særligt vigtigt, at shampooen er mild og skånsom mod den sarte hud. Derfor er mange babyshampoo udformet uden parfume med formularer, der passer til en sensitiv hud og hovedbund. Den rette shampoo kan derfor være en naturlig del af babyplejen og hygiejnerutinen for dit barn. Når du skal finde den babyshampoo, der er den rette for din baby, kan det altså godt betale sig at bruge lidt ekstra tid på at læse ingredienslisten igennem. Er du selv løbet tør for shampoo, er der intet til hinder for, at du kan bruge børneshampooen i dit eget hår.

   En behagelig badetid for de mindste 

   Når det er tid til at din baby eller dit barn skal have et bad, kan dette være en god anledning til at have en hyggelig stund sammen. Badetiden behøver nemlig ikke kun at handle om babyshampooens rensende egenskaber, men også om at skabe en nærværende forbindelse mellem forældre og børn i en hverdag der for mange er præget af travlhed. Vær altid forsigtig og brug bløde, rolige bevægelser, både når du påfører babyshampooen, og når du skyller den ud igen. Undgå at efterlade sæberester i håret eller på kroppen. Tjek altid at vandet har den rette temperatur, som hverken er for koldt eller for varmt for det lille barn. Når dit barn bliver større, findes der også mange produkter til karbad, som kan gøre tiden i badet endnu sjovere. Husk aldrig at lade dit barn være uden opsyn i vandet.

   Køb shampoo til børn og babyer online hos Rossmann 

   Hos Rossmann har vi samlet et bredt udvalg af shampoo til din baby eller lidt større barn. I sortimentet finder du desuden forskellige kendte brands såsom HiPP og Weleda. Når du har fundet de produkter, du skal bruge, har vi gjort det let og sikkert for dig at bestille varerne hjem. Din levering kan sendes enten til din egen adresse eller til en GLS-pakkeshop tæt på dig. Du har desuden altid mulighed for løbende at følge din forsendelse fra start til slut. Går du og savner mere inspiration i hverdagen, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev, hvor du finder nyheder, gode tilbud, tips og tricks og mere til. Vi hos ROSSMANN ser frem til at høre fra dig.

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.