Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   NUK
   Mini Magic Cup Night, lyserød, fra 6 måneder
   NUK Mini Magic Cup Night, lyserød, fra 6 måneder
   NUK Mini Magic Cup Night, lyserød, fra 6 måneder
   NUK Mini Magic Cup Night, lyserød, fra 6 måneder

   NUK
   Mini Magic Cup Night, lyserød, fra 6 måneder


   1 stk.
   112 .95 kr.
   Levering mellem tirsdag den 04.06.24 og onsdag den 05.06.24

   Bestillingsnr. 129805

   Produktbeskrivelse og -detaljer

   Natten har fået en ny stjerne. Pssst... Lad mor og far sove... Hvilken stor præstation, når din Baby lærer at spise selvstændigt! Især om natten...

   NUK Mini Magic Cups med lyseffekt gør dette udviklingstrin så meget lettere. For dit afkom og for dig! Fordi den lyser i mørke, er det nemt at finde koppen. Mens mor og far fortsætter med at sove. Du skal blot placere NUK Mini Magic Cup med lyseffekt under en lampe eller i sollys. Det specielle materiale gemmer energien og frigiver den som en blid glød. Hele natten lang.*

   Som alle NUK kopper er NUK Mini Magic Cups med glødende effekt lækagesikre, så alt i sengen forbliver tørt og hyggeligt. Og selvfølgelig tilbyder de en række fortryllende farver og motiver - specielt designet til drømmende nætter.

   NUK Mini Magic Cup Night - at lære at drikke er inden for rækkevidde. Med NUK Mini Magic Cup kan selv de mindste drikke som de store. Drikkekanten på 360° fremmer og træner at der drikkes fra alle sider – næsten som en almindelig kop. Den "magiske" forskel: Koppen kan ikke lække, fordi en silikoneskive forsegler indersiden af koppen. At drikke er stadig meget nemt: Dit barn skal bare sutte lidt på kanten af ​​koppen. Derudover er koppen ekstra lille og praktisk. Takket være de ergonomiske håndtag kan selv små fingre og hænder nemt holde den.

   Og for at sikre, at NUK Mini Magic Cup forbliver ren og sikker overalt, beskytter et ekstra låg den. Koppen er lavet af et højkvalitets og robust materiale og er 100% Uden BPA. Den består af et par ekstra enkeltdele, som kan skilles ad og samles igen på ingen tid. Alle dele kan rengøres nemt og effektivt.

   Diverse udvalg - lær at drikke som du kan lide Yay - vi lærer at drikke! At drikke selvstændigt er et af de vigtigste trin i udviklingen af ​​babyer – og ret svært. De små har brug for en masse tålmodighed og dygtighed.

   Vi ønsker at støtte dig i læring og har udviklet NUK Evolution Cups til dette formål: Babykop, der vokser med dig, i to størrelser og med forskellige drikketilbehør. NUK Cups overholder den europæiske sikkerhedsstandard EN14350.

   NUK kopper og Drikkeindsatser kan kun kombineres med det respektive produktsortiment.

   • Drik fra alle sider takket være 360° drikkekanten
   • med ergonomiske håndtag for let greb - med let effekt*
   • Kapacitet: ca 160 ml
   • Lækagesikker, med Beskyttelseshætte til på farten, Uden BPA
   • Motiver i unikt design

   *Glødende effekt op til 8 timer.

   Kontaktoplysninger

   Mapa GmbH
   Industriestraße 21-25 27404 Zeven
   www.nuk.de

   Advarsler og vigtige oplysninger

   Advarsler

   Læs omhyggeligt advarsels- og brugsanvisningen indeni. Venligst produktinformation og artikel/LOT-nummer. gem til senere brug.

   NUK
   Mini Magic Cup Night, lyserød, fra 6 måneder
   112 .95 kr.
   1 stk.
   inkl. moms, plus forsendelsesomkostninger
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.