Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   NUK
   First Choice+ startsæt med Temperature Control-visning blå/beige
   NUK First Choice+ startsæt med Temperature Control-visning blå/beige
   NUK First Choice+ startsæt med Temperature Control-visning blå/beige
   NUK First Choice+ startsæt med Temperature Control-visning blå/beige

   NUK
   First Choice+ startsæt med Temperature Control-visning blå/beige


   1 stk.
   224 .95 kr.
   Levering mellem tirsdag den 28.05.24 og onsdag den 29.05.24

   Bestillingsnr. 121042

   Produktbeskrivelse og -detaljer

   Let for baby at få den rigtige temperatur – NUK First Choice+ sutteflasker med temperaturkontrol
   Have det godt! Når det går rigtig godt, føles lidt ekstra tryghed bare godt. NUK First Choice+ sutteflasker med temperaturkontrol viser med et øjeblik, når den korrekte drikketemperatur er nået. Med Temperaturkontrol skifter skalaen på flasken farve afhængigt af indholdets temperatur. Hvis maden er for varm, skifter det normalt blå display til hvid. Vigtigt: NUK temperaturkontrol fungerer som ekstra kontrol. Derfor bør temperaturen på maden kontrolleres med et par dråber på håndleddet inden fodring.

   NUK First Choice+ Startsæt med temperaturkontrol, med 4 sutteflasker inklusive Silikone og flaskeæske, 0-6 måneder

   NUK tilbyder NUK First Choice+ Startersæt med temperaturkontrol som startudstyr. Med dette højkvalitetssæt er der styr på alt lige fra starten. Den inkluderer en flaskeboks til at opbevare op til seks NUK First Choice eller andre NUK sutteflasker. Æsken er lavet af let og meget robust polypropylen (PP).
   Sættet indeholder fire NUK First Choice+ Temperature Control sutteflasker lavet af polypropylen (PP) med flotte motiver: For en lille sult, to flasker med hver 150 ml og to mere med en kapacitet på 300 ml hver. Sutteflaskerne af PP er lette og holdbare. Den praktiske skruering gør det nemt at åbne og lukke flaskerne. Den brede flaskehals letter påfyldning og rengøring. Hver NUK First Choice+ Temperature Silikone sutteflaske i startsættet er udstyret med en ortodontisk NUK Drikkesut med en naturlig bred læbestøtte, som giver babyer en velkendt følelse som ved moderens bryst, når de drikker. Alle NUK First Choice+ Temperature Control sutteflasker er velegnede til at kombinere amning og flaskemadning og vokse med dig – efterhånden som Baby bliver større, kan Flasker nemt kombineres med andre NUK First Choice-sutter og tilbehør.
   Den ideelle gaveidé til unge forældre: NUK First Choice+ Startersæt med temperaturkontrol – det praktiske basisudstyr til opvækst.

   Den oprindelige
   Den originale NUK Drikkesut er modelleret efter brystvortens form ved amning. Den giver plads nok til barnets tunge og kæbe for naturlig sugning. For en sund udvikling – og den følelse, som babyer elsker.

   Naturlig følelse
   Med sin bløde zone ligger spidsen af ​​silikone-sutter endnu bedre mod din babys gane - for en naturlig følelse, når du drikker.

   Ingen kolik*
   NUK Anti-Colic Air System sikrer et naturligt drikkeflow og hjælper din Baby med at drikke uden at sluge luft. For en glad lille mave.*

   Klinisk testet**
   Takket være dens særligt naturlige form accepteres NUK Drikkesut meget godt af spædbørn. Dette gør den også velegnet til babyer, der kombinerer amning og Madning med flaske .

   *Uafhængig markedsundersøgelse blandt 205 mødre, Tyskland 2018 99% af mødrene bekræfter, at NUK First Choice+ flasken ikke forårsager kolik.

   **Videnskabelig undersøgelse: Moral et al. BMC Pediatrics 2010, 10:6. Yderligere information på http://www.nuk.de/de_de/ueber-nuk/nuk-forschung.html

   Dette NUK sæt overholder den europæiske sikkerhedsstandard EN14350.

   Kontaktoplysninger

   Mapa GmbH
   Industriestraße 21-25, 27404 Zeven
   www.nuk.de

   Oprindelsesland/hjemsted

   Deutschland

   Anvendelse og brug

   Læs omhyggeligt advarsels- og brugsanvisningen indeni. Venligst produktinformation og artikel/LOT-nummer. gem til senere brug.

   NUK
   First Choice+ startsæt med Temperature Control-visning blå/beige
   224 .95 kr.
   1 stk.
   inkl. moms, plus forsendelsesomkostninger
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.