Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   MAM
   Sut perfekt silikone pige 6-16 måneder
   MAM Sut perfekt silikone pige 6-16 måneder
   MAM Sut perfekt silikone pige 6-16 måneder
   MAM Sut perfekt silikone pige 6-16 måneder

   MAM
   Sut perfekt silikone pige 6-16 måneder


   2 stk. (1 stk. = 43,98 kr.)
   87 .95 kr.
   Levering mellem mandag den 11.03.24 og tirsdag den 12.03.24

   Bestillingsnr. 136397

   Produktbeskrivelse og -detaljer

   Forældre er især bekymrede for deres små børns sund udvikling . Derfor er det rart at vide, at MAM beskæftiger sig intensivt med babyers tænder og kæbeudvikling. Tandlægerne er enige: jo tyndere og blødere suttens pattehals er, jo mindre pres på babys kæber og tænder. Dette reducerer risikoen for skævheder i tænder og kæber.

   MAM Perfect er udviklet med ortodontister og pædiatriske tandlæger og er klinisk testet. Dens symmetriske, kæbevenlige Sugedel er 60 % tyndere og 4x mere fleksibel end konventionelle silikonesutter og hjælper dermed til at forhindre fejljustering af tænder.¹ MAM Perfect anbefales derfor af eksperter for at fremme en sund tand- og kæbeudvikling.² Sugedel er også lavet af speciel SkinSoft Silikone, som føles særligt blød og velkendt i babys mund. Derfor accepteres patten instinktivt af 94 % af babyerne.³ Både Sugedel og Sutteplade har en symmetrisk form, hvorfor Sutter altid ligger den rigtige vej op i munden. Derudover er skjoldet udstyret med store lufthuller og er derfor særligt hudvenlig. En sutterem kan nemt fastgøres til gribeknappen.

   Sættet med 2 leveres i en praktisk sterilisations- og transportæske. I æsken kan Sutter hurtigt og nemt steriliseres i mikroovnen uden separat apparat. Sutter EN 1400, BPA/BPS fri.

   • Inkluderer steriliserings-/hygiejneboks
   • til babyer og småbørn (6-16 måneder)
   • udviklet med tandlæger og tandlæger,
   • reducerer risikoen for skæve tænder
   • ekstra blød SkinSoft Silikone,
   • især hud- og kæbevenlig
   • ¹Videnskabelige

   rapporter, Vildt Hi-Precision Institute undersøgelser: ²DE, 2016, n = 86; ³2010-2022, n=1541

   Kontaktoplysninger

   MAM Babyartikel GmbH
   Rudolf-Diesel-Str. 6-8, 27383 Scheessel
   www.mambaby.com

   Anvendelse og brug

   Læg i kogende vand i 5 minutter eller steriliser før første brug. Lad det køle af i yderligere 5 minutter, før det gives til Baby . Ved rengøring kan der komme en lille mængde vand ind i støvsugeren. Vandet kan fjernes ved at klemme støvsugeren. Dette er for at sikre Hygiejne. Rengør før hver brug.
   En af følgende metoder kan bruges til at sterilisere:
   Dampsterilisering (elektrisk eller mikroovn, afhængig af producentens anvisninger), sterilisering i kogende vand (mindst 5 minutter) eller i en steriliseringsopløsning (ifølge producentens anvisninger). MAM anbefaler at vænne Sutter fra inden den tredje måned. Alder.

   Brugsanvisning steriliseringsboks:
   Fjern Sikkerhedslukning og eventuelle vedhæftede etiketter fra æsken. Før brug rengøres Sutter og æsken med mildt sæbevand og skylles derefter med rent vand. Dette er for at sikre Hygiejne. Når du bruger den selvsteriliserende metode, skal du sørge for, at Sutter, æsken og mikroovnen (inklusive bølgelederdæksel og drejeskive) er HELT REN og fri for snavs, madpartikler, fedt eller oliestænk. Hvis dette ikke er tilfældet, kan produktet smelte. Der kan også opstå gnister i mikrobølgeovnen, eller bølgelederdækslet kan gå i brand! Fyld først æsken op til mærket med 25 ml vand. Læg derefter Sutter i æsken med sutten nedad. Luk boksen og opvarm i mikroovnen ved 750-1.000 watt. Indstil tiden på mikroovnen efter antallet af kasser, der skal steriliseres på samme tid. Følg producentens instruktioner i din mikrobølgeovns betjeningsvejledning. Placer ikke steriliseringsboksen i midten af ​​den roterende plade. Efterlad ikke mikrobølgeovnen uden opsyn under steriliseringsprocessen. Hvis alt vandet er fordampet, skal du straks slukke for mikrobølgeovnen. Efter steriliseringsprocessen, lad den køle af i mindst 5 minutter. Åbn mikroovnen. BEMÆRK Æske, vand og Sutter kan stadig være meget varme efter 5 minutters afkølingstid! Efter at være blevet steriliseret i mikrobølgeovnen, forbliver Sutter opbevaret i den uåbnede æske desinficeret i op til 48 timer. Eller åbn kassen og tøm eventuelt resterende vand. Lad Sutter tørre i den let åbnede æske. Tjek temperaturen på sutten før brug! Utilstrækkelig mængde vand, watt eller programmeringstid kan beskadige apparatet, Sutter eller æsken og føre til utilstrækkelig desinfektion! Kun egnet til MAM Sutter !

   Opbevaring og anvendelse

   Opbevarings- og brugsbetingelser

   Udsæt ikke sutten for direkte sollys eller varme, og læg den aldrig i desinfektionsopløsninger længere tid end anbefalet, da dette kan påvirke sutten. Opbevar steriliseringsboksen utilgængeligt for børn. Opbevar venligst Bemærk .

   Advarsler og vigtige oplysninger

   Advarsler

   Anvend ikke aggressive rengøringsmidler. Nedsænk aldrig patten i søde fødevarer eller medicin. Dette kan forårsage huller i tænderne. For at sikre sikkerhed og Hygiejne skal Sutter udskiftes hver 1. til 2. måned. Bare rolig, hvis Sutter sætter sig fast i munden. Det specielle suttedesign med ventilationshuller giver din Baby mulighed for at trække vejret selv i dette tilfælde. Sutter kan ikke sluges. Fjern Sutter så forsigtigt som muligt.

   For dit barns sikkerhed:
   FORSIGTIG! Kontroller sutten før hver brug. Træk sutten i alle retninger. Ved de første tegn på beskadigelse eller defekter, smid det væk med det samme. Brug kun specielle suttebånd, der overholder EN 12586. Sæt aldrig andre bånd eller snore på en Sutter, da de kan kvæle dit barn. Udsæt ikke sutten for direkte sollys eller varme, og læg den aldrig i desinfektionsopløsninger længere tid end anbefalet, da dette kan påvirke sutten.

   MAM
   Sut perfekt silikone pige 6-16 måneder
   87 .95 kr.
   2 stk. (1 stk. = 43,98 kr.)
   inkl. moms, plus forsendelsesomkostninger
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.