Din browser forhindrer brugen af teknisk nødvendige cookies, hvilket påvirker funktionerne på siden
   MAM
   Sut Air silikone dreng 6-16 måneder
   MAM Sut Air silikone dreng 6-16 måneder
   MAM Sut Air silikone dreng 6-16 måneder
   MAM Sut Air silikone dreng 6-16 måneder

   MAM
   Sut Air silikone dreng 6-16 måneder


   2 stk. (1 stk. = 32,98 kr.)
   65 .95 kr.
   Levering mellem torsdag den 07.03.24 og fredag den 08.03.24

   Bestillingsnr. 136429

   Produktbeskrivelse og -detaljer

   MAM Air 6-16 Silikone i sæt af 2 - takket være innovativt design , ekstra skånsom mod babys hud og høj sugeevne. Babyhud er særligt følsom og kan nemt blive irriteret. Med MAM Air-silikonesutten i sættet med 2 stk. lægges der gennem det innovative design stor vægt på at undgå irritation. Skjoldet har ekstra store ventilationshuller, der giver ekstra luft til babyens hud. Afrundede kanter forhindrer også mærker og hudirritation.

   Patten er lavet af speciel SkinSoft Silikone, som føles særligt blød og velkendt og derfor instinktivt accepteres af 94 % af Kinder *. Pattehalsen er ekstra smal og har derfor et tandvenligt design. Både Sugedel og Sutteplade har en symmetrisk, kæbevenlig form, hvorfor Sutter altid ligger den rigtige vej op i babys mund.

   Sutteknappen er nem for små babyhænder at tage fat i og holde, men er samtidig så flad, at Sutter er behagelig for Baby i enhver stilling. Sutterne leveres i en praktisk steriliserings- og transportæske, hvor de hurtigt og uden en ekstra enhed kan steriliseres i mikrobølgeovnen. Sutter EN 1400, BPA/BPS fri.

   • Inkluderer steriliserings-/hygiejneboks
   • til babyer og småbørn (6-16 måneder)
   • ekstra hudvenlig takket være generøse ventilationshuller
   • symmetrisk og kæbevenlig Sugedel
   • særlig blød SkinSoft
   • flad gribeknap
   • i Silikone

   *Markedsundersøgelse 2010-2019, testet med 1.463 babyer

   Kontaktoplysninger

   MAM Babyartikel GmbH
   Rudolf-Diesel-Str. 6-8, 27383 Scheessel
   www.mambaby.com

   Anvendelse og brug

   Læg i kogende vand i 5 minutter eller steriliser før første brug. Lad det køle af i yderligere 5 minutter, før det gives til Baby . Ved rengøring kan der komme en lille mængde vand ind i støvsugeren. Vandet kan fjernes ved at klemme støvsugeren. Dette er for at sikre Hygiejne. Rengør før hver brug.

   En af følgende metoder kan bruges til at sterilisere:
   Dampsterilisering (elektrisk eller mikroovn, afhængig af producentens anvisninger), sterilisering i kogende vand (mindst 5 minutter) eller i en steriliseringsopløsning (ifølge producentens anvisninger). MAM anbefaler at vænne Sutter fra inden den tredje måned. Alder.

   Brugsanvisning steriliseringsboks:
   Fjern Sikkerhedslukning og eventuelle vedhæftede etiketter fra æsken. Før brug rengøres Sutter og æsken med mildt sæbevand og skylles derefter med rent vand. Dette er for at sikre Hygiejne. Når du bruger den selvsteriliserende metode, skal du sørge for, at Sutter, æsken og mikroovnen (inklusive bølgelederdæksel og drejeskive) er HELT REN og fri for snavs, madpartikler, fedt eller oliestænk. Hvis dette ikke er tilfældet, kan produktet smelte. Der kan også opstå gnister i mikrobølgeovnen, eller bølgelederdækslet kan gå i brand! Fyld først æsken op til mærket med 25 ml vand. Læg derefter Sutter i æsken med sutten nedad. Luk boksen og opvarm i mikroovnen ved 750-1.000 watt. Indstil tiden på mikroovnen efter antallet af kasser, der skal steriliseres på samme tid. Følg producentens instruktioner i din mikrobølgeovns betjeningsvejledning. Placer ikke steriliseringsboksen i midten af ​​den roterende plade. Efterlad ikke mikrobølgeovnen uden opsyn under steriliseringsprocessen. Hvis alt vandet er fordampet, skal du straks slukke for mikrobølgeovnen. Efter steriliseringsprocessen, lad den køle af i mindst 5 minutter. Åbn mikroovnen. BEMÆRK Æske, vand og Sutter kan stadig være meget varme efter 5 minutters afkølingstid! Efter at være blevet steriliseret i mikrobølgeovnen, forbliver Sutter opbevaret i den uåbnede æske desinficeret i op til 48 timer. Eller åbn kassen og tøm eventuelt resterende vand. Lad Sutter tørre i den let åbnede æske. Tjek temperaturen på sutten før brug! Utilstrækkelig mængde vand, watt eller programmeringstid kan beskadige apparatet, Sutter eller æsken og føre til utilstrækkelig desinfektion! Kun egnet til MAM Sutter !

   Opbevaring og anvendelse

   Opbevarings- og brugsbetingelser

   Udsæt ikke sutten for direkte sollys eller varme, og læg den aldrig i desinfektionsopløsninger længere tid end anbefalet, da dette kan påvirke sutten. Opbevar steriliseringsboksen utilgængeligt for børn. Opbevar venligst Bemærk .

   Advarsler og vigtige oplysninger

   Advarsler

   Anvend ikke aggressive rengøringsmidler. Nedsænk aldrig patten i søde fødevarer eller medicin. Dette kan forårsage huller i tænderne. For at sikre sikkerhed og Hygiejne skal Sutter udskiftes hver 1. til 2. måned. Bare rolig, hvis Sutter sætter sig fast i munden. Det specielle suttedesign med ventilationshuller giver din Baby mulighed for at trække vejret selv i dette tilfælde. Sutter kan ikke sluges. Fjern Sutter så forsigtigt som muligt.

   For dit barns sikkerhed:
   FORSIGTIG! Kontroller sutten før hver brug. Træk sutten i alle retninger. Ved de første tegn på beskadigelse eller defekter, smid det væk med det samme. Brug kun specielle suttebånd, der overholder EN 12586. Sæt aldrig andre bånd eller snore på en Sutter, da de kan kvæle dit barn. Udsæt ikke Sutter for direkte sollys eller varme og anbring den aldrig i desinfektionsopløsninger i længere tid end anbefalet, da dette kan beskadige Sugedel.

   MAM
   Sut Air silikone dreng 6-16 måneder
   65 .95 kr.
   2 stk. (1 stk. = 32,98 kr.)
   inkl. moms, plus forsendelsesomkostninger
   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Modtag nyheder og tilbud på mail! Tilmeld dig nu og få gratis levering på din første ordre!

   Der er opstået en fejl.

   Opdater venligst siden.