Produktbeskrivelse og -detaljer
HiPP spaghetti med alaskasejfilet i vegetabilsk flødesauce, et komplet måltid fra den 12. måned.
- lavt saltindhold
- med jod - vigtig for normal skjoldbruskkirtelfunktion og mental udvikling
- tyk - vigtig for at lære at tygge
- alfa-linolensyre (en Omega 3 Fedtsyrer) - vigtig for udvikling af hjerne- og nerveceller
- uden Aromaer
- uden Fortykningsmiddel
- anbefalet tidspunkt på dagen: Middag
- Hovedingredienser: Fisk, gulerod, mælk, kvark, yoghurt, pasta
Fødevarevirksomhed
Navn: HiPP GmbH & Co. Vertrieb KG
Adresse: D-85273 PFAFFENHOFEN
www.hipp.de
Oprindelsesland/hjemsted
Deutschland
Lovbestemt varebetegnelse
spaghetti med Alaska-sejfilet i vegetabilsk flødesauce
Ingredienser
Grøntsager* 32% (gulerødder*, fennikel*, løg*), vand, spaghetti* kogt (DURM HVEDE) 22%, ALASKA POLLACK 11,5%, skummetmælk*, FLØDE* 3%, Rapsolie* 1,7%, HVEDEMELL *, Citronsaft* fra Citronsaftkoncentrat, stivelse*, iodiseret bordsalt, krydderier* Kan indeholde spor af ÆG . *Økologisk produceret. 84 % af landbrugets Ingredienser kommer fra økologisk produktion.
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 1 portion | pr. 100 g | ||
---|---|---|---|---|
1 Stück | ||||
energi | 744,0 kj / 177,0 kcal | 297,0 kj / 71,0 kcal | ||
fedt | 7,0 g | 2,8 g | ||
heraf | ||||
- mættede fedtsyrer | 2,0 g | 0,8 g | ||
kulhydrater | 18,8 g | 7,5 g | ||
heraf | ||||
- sukker | 4,8 g | 1,9 g | ||
protein | 8,3 g | 3,3 g | ||
salt | 0,7 g | 0,28 g | ||
NRV | NRV | |||
natrium | 0,28 g | 0,11 g | ||
jod | 46,3 µg | 66,0 % | 18,5 µg | 26,0 % |
Anvendelse og brug
Komplet måltid. Brug plastikskeer. Sørg for, at glasset er intakt før brug.
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevar den uopvarmede rest lukket i køleskabet, og brug den næste dag.
Tilberedning
Opvarm det åbne glas eller den ønskede del i vandbadet eller i mikrobølgeovnen, rør kraftigt rundt, og kontroller temperaturen.
Advarsler og vigtige oplysninger
Advarsler
- Indeholder gluten
- Anbefalet alder: fra 12 år. måned
Oprethold en afbalanceret kost og en sund livsstil.