Produktbeskrivelse og -detaljer
HiPP Pasta Bambini Spaghetti med tomater og mozzarella, et sundt måltid fra den 8. måned.
- Lavt saltindhold
- med fine stykker - til at lære at tygge
- Alfa-linolensyre (en Omega 3 Fedtsyrer) - vigtig for udviklingen af hjerne- og nerveceller
- uden Aromaer
- uden Fortykningsmiddel
- anbefalet tidspunkt på dagen: Middag
- Hovedingredienser: Pasta, tomat
Fødevarevirksomhed
Navn: HiPP GmbH & Co. Vertrieb KG
Adresse: D-85273 PFAFFENHOFEN
www.hipp.de
Økologicertifikat
DE-ÖKO-001
Oprindelsesland/hjemsted
Deutschland
Lovbestemt varebetegnelse
ØKOLOGISK spaghetti med tomater og mozzarella
Ingredienser
Grøntsager* 61% (tomater* 31%, gulerødder*, zucchini*, løg*), spaghetti* kogt 19% (DURU HVEDE), skummetmælk*, MOZZARELLA* 3% (fra komælk), pasta* malet (DURU HVEDE)), Rapsolie* 2%, skummetmælkspulver*, krydderier*
*Økologisk produceret Kan indeholde spor af æg .
Næringsværdier
Gennemsnitlig næringsværdi | pr. 1 portion | pr. 100 g | ||
---|---|---|---|---|
1 Stück | ||||
energi | 692,0 kj / 165,0 kcal | 315,0 kj / 75,0 kcal | ||
fedt | 6,6 g | 3,0 g | ||
heraf | ||||
- mættede fedtsyrer | 1,5 g | 0,7 g | ||
kulhydrater | 18,0 g | 8,2 g | ||
heraf | ||||
- sukker | 6,8 g | 3,1 g | ||
protein | 7,0 g | 3,2 g | ||
salt | 0,22 g | 0,1 g | ||
natrium | 0,09 g | 0,04 g |
Anvendelse og brug
Komplet måltid. Brug plastikskeer. Sørg for, at glasset er intakt før brug.
Opbevaring og anvendelse
Opbevarings- og brugsbetingelser
Opbevar den uopvarmede rest lukket i køleskabet, og brug den næste dag.
Tilberedning
Opvarm det åbne glas eller den ønskede del i vandbadet eller i mikrobølgeovnen, rør rundt, og kontroller temperaturen.
Advarsler og vigtige oplysninger
Advarsler
- Indeholder gluten
- Anbefalet alder: fra 8. måned
Oprethold en afbalanceret kost og en sund livsstil.